Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
odeš u osd meni pa subtitle settings i tamo možeš ručno odabrati titl ali trebao bi povući automatski,meni povlači iako je na androidu

odeš u osd meni pa subtitle settings i tamo možeš ručno odabrati titl ali trebao bi povući automatski,meni povlači iako je na androidu
Ovde mislis? Tu nista ne mogu da aktiviram, piše da nije servis za prevode instaliran?!?

Prilozi

• 20220312_205435.jpg
    20220312_205435.jpg
    249.1 KB · Pregleda: 98
  • 20220312_205518.jpg
    20220312_205518.jpg
    319.4 KB · Pregleda: 43
da,tu, čudno, trebao bi imati tu odabir titlova ovako
titl.JPG
titl2.JPG
imaš alternativno rješenje a to je da instaliraš addon koji će ti sa neta skidati titlove, odeš u addonove pa instal from repository i tamo odabereš kodi add-on repository pa unutar njega subtitles,tu ih imaš dosta a najbolji je titlovi.com, možeš ih i više instalirati i onda u tom meniju možeš odabrati download subtitle

Ne da mi se da proradi HBO Max, preko app imam prevod nemam ton, a preko kodi-a imam ton, nemam prevod 😫.

Inače, ceo dan se zezam, 3 rom-a sam probao na box X96 Max, ni sa jednim nisam uspeo da dobijem zvuk, i ako sam ubacio Android 9, gde ima opcije da manuelno biram Digital Audio Format, ali dzabe, nista nije uspelo, tako da sam se vratio na stock rom, samo isto 9, fabrički je bio 8.1.

pa probaj u kodiju ovako kako sam objasnio u postu prije tvog, preko addona za titlove,to će sigurno raditi
dodatni plus preko kodi addona je da možeš birati koji stream hoćeš

Nije baš dobro, kad se automatski prelazi na sledeću epizodu serije. Ručno kad se pusti, sve je ok

Prilozi

• viber_image_2022-03-12_23-12-11-887.jpg
    viber_image_2022-03-12_23-12-11-887.jpg
    164.5 KB · Pregleda: 57
Aktivirao malopre, LG C1, tj. jedva sam shvatio da sam od ranije imao nalog na GO.

Pustio novi Matriks, sve je OK za sada, titlovi "rade", samo ne mogu da vidim koja je rezolucija. TV je sam prebacio na DV i "kućni bioskop" režim rada.

Kako da vidim da li je to 4k ili ne?

To sam zaboravio da ima na daljincu. Hvala za hint, međutim nešto ne radi u ovoj app. Ništa se ne pojavi kad odaberem info.

Reprodukcija je savršena, hteo sam samo da to potvrdim.

ako imaš hbomax preko yettela (telenora) onda iz njihove mobilne aplikacije gde ti je aktivna usluga hbomax upišeš kod

Kada sam aktivirao na LG TV-u, pisala je adresa gde treba ukucati kod, a sledeći korak je mail adresa i pass.
Ovo je adresa https://activate.hbomax.com/
Možda nešto slično ima i za Xbox.
Ja sam probao malopre i kada na "Sign in with provider" dobijem kod koji upisem u https://activate.hbomax.com/ . Nakon upisivanja koda sa TV preusmeri mi browser na:

1647128547673.png

Jel tu treba da upisem kod koji imam u Yettel > Aktivne aplikacije? Ako da, kada upisem kod dobijem error:

1647128625685.png

Gluposti...

Auuu kako neprijatno iskustvo. Ne dozvoljava mi da pustim nista u hbo max. Otisao sam u Account pise da je moja pretplata preko Supernove istekla. A 8.marta potpisao novi ugovor super sve plus move. Cudno HBO i Cinemax rade na tv-u. Pokusao sam da se izlogujem i ponovo ulogujem opet ista stvar.

Ja sam probao malopre i kada na "Sign in with provider" dobijem kod koji upisem u https://activate.hbomax.com/ . Nakon upisivanja koda sa TV preusmeri mi browser na:

Pogledajte prilog 337894

Jel tu treba da upisem kod koji imam u Yettel > Aktivne aplikacije? Ako da, kada upisem kod dobijem error:

Pogledajte prilog 337895

Gluposti...
Kada sam aktivirao tog prvog dana, nije bila moguća aktivacija preko provajdera, već sam išao na direktnu prijavu na nalog. Na toj adresi sam ukucao kod koji se pojavio na TV-u, pa onda na sledećoj stranici mail adresu i pass i to je to.

Prokletstvo.
Upalio sam VPN na android TV-u. Kada se nakačim na USA i upalim HBO Max dobijam ovu grešku:

Screenshot-20220313-090523.png

Kada se ulogujem sa svojiodacima dobijam grešku da mi username/pass nije ispravan.
Na mobilnoj aplikaciji i na browseru sve prolazi kako treba. Vidi se USA sadržaj. Probao sam casting preko telefona na TV i pustim F9. Dobijam ovo:

Screenshot-20220313-091122.png

Izgleda da sam se prerano radovao. VPN ne radi na Android TV-u, i nemoguće je gledati USA ili drugi sadržaj.
Bar ne na velikom ekranu. :(

Razočaran. Odo da otkažem pretplatu.

Ja sam uzeo neki ExpressVPN 7day trail i radi normalno na Andorid TV. USA NY server.

Probaj da menjaš lokaciju

Kada sam aktivirao tog prvog dana, nije bila moguća aktivacija preko provajdera, već sam išao na direktnu prijavu na nalog. Na toj adresi sam ukucao kod koji se pojavio na TV-u, pa onda na sledećoj stranici mail adresu i pass i to je to.
Nista te ne razumem :)
Ja sam upravo uspeo da se logujem preko user/pass ali ne radi nacin da se logujem preko provajera. Ovo mi znaci jer dajem drugaru access bez da mu dajem user i pass za Hbo, on mi prosledi code, ja ga approve-ujem i kraj.

Ne znam šta ti nije jasno?! Kada pokušam da se logujem preko TV-a, izlazi mi kod i adresa gde preko browsera na kompu ukucavam taj kod. Nakon toga mi u browseru traži da ukucam e-mail adresu i pass od HBO naloga. Pošto to uradim, automatski se pokreće HBO Max na TV-u.
A možda se nismo razumeli?! Ja pričam o LG TV-u 🤔
Ne znam kako je na drugim modelima.

Izgleda da sam se prerano radovao. VPN ne radi na Android TV-u, i nemoguće je gledati USA ili drugi sadržaj.
Bar ne na velikom ekranu. :(

Razočaran. Odo da otkažem pretplatu.
probaj sa drugim vpn-om,većina ih ima trial ili period u kojem možeš otkazati, ne radi sa svakim,neki ne rade sa hbo max-om ako nisu premium odnosno plaćeni itd.

Ne znam šta ti nije jasno?! Kada pokušam da se logujem preko TV-a, izlazi mi kod i adresa gde preko browsera na kompu ukucavam taj kod. Nakon toga mi u browseru traži da ukucam e-mail adresu i pass od HBO naloga. Pošto to uradim, automatski se pokreće HBO Max na TV-u.
A možda se nismo razumeli?! Ja pričam o LG TV-u 🤔
Ne znam kako je na drugim modelima.
Ja sam probao ovo na firesticku, probacu kasnije i na TCL sa AndroidTv pa javljam.

Ja sam uzeo neki ExpressVPN 7day trail i radi normalno na Andorid TV. USA NY server.

Probaj da menjaš lokaciju

probaj sa drugim vpn-om,većina ih ima trial ili period u kojem možeš otkazati, ne radi sa svakim,neki ne rade sa hbo max-om ako nisu premium odnosno plaćeni itd.

Hvala na sugestijama, probaću neki drugi VPN. ExpressVPN mi se inače pokazao kao najbolji ali ga trenutno nemam.

@luka74 Sredjeno, moja greska je bila. Kada odem preko browser-a na activateXXXX ja umesto da se ulogujem ja sam isao na "sign in with provider". Kada sam se logovao sve proslo kako treba.

Ja sam probao protonvpn i to free verziju i uspeo sam da otvorim US i holandski sadrzaj. Inace jel mi se cini ili je kod njih jeftinija pretplata :D *** siromsiji su od nas :D

1647177878473.png

Mislim da je već neko pominjao da je holandski HBO MAX jeftiniji (ali neznatno)...

Definitivno je bilo do VPN-a.
Woohoo!

Screenshot-20220313-125423.png

Jel neko probao apk na Samsung tabletu, 7.1.2 android je u pitanju. Aplikacija se pokreće bez problema, meni, pretraga i sve ostalo radi normalno dok se ne pusti neki sadržaj? Prilikom reprodukcije nema slike i zvuka, mogu samo da vidim titl i da premotavam ili pauziram video, ali je sve vreme crn ekran u pozadini.
Probao sam sa brisanjem keša i podataka, odjavom sa naloga, gašenjem i restartovanjem uređaja, preinstaliranjem aplikacije i nema nikakvih promena, uvek isto.
Neka pomoć ili savet? Hvala unapred

Ja sam probao protonvpn i to free verziju i uspeo sam da otvorim US i holandski sadrzaj. Inace jel mi se cini ili je kod njih jeftinija pretplata :D *** siromsiji su od nas :D
ja sam jučer probao isto sa proton free verzijom i ne ide, preko čega si uspio? browsera?

I browsera i tv-a. Nece svaki server, ja imao srece i US pogodio iz prve, holadski menjao par dok nisam naisao na par koji rade. NL8 preko njega mi radi bez problema (holadski), a US6 (trenutno) za ameriku.

1647187997538.png

Poslednja izmena:
Iskoristite ove ponude za doživotni popust na pretplatu, kad istekne nema više.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno