A да пробаш аптоид, апкпјур... Те продавнице имају исте апликације као и гуглова.Zasto ne mogu da skinem aplikaciju ni na telefonu , ni na Ipadu ? Pokusao i sa Nordom, Smartdns... i ne nalazi u Apple prodavnici a ni na Googletovoj ?
Ja na boxu imam titl i prevod ali slika stoji Instaliram ponovo i opet isto Hbo go normalno radio , eon normalno radi hbo max radi na kodiju
Probaj preko srpskog vpn da pustis film pa da vidis cudDa i ja zakukam. Pre neki dan dodam u listu No sudden move da gledam i pustim film usput i vidim da se nudi, između ostalih, i hrvatski prevod. Preksinoć pustim film i provalim da više nema ni jednog od prevoda osim engleskog i češkog. (U Češkoj sam.) Jesu li još nekome ovo "popravili"?
+1Prima li neko rodjaka u familiju?
sutra će biti mjesec dana od kada su krenuli i još uvijek nisu to popravili, dobro da uopće i rade jer na početku nisuJel ima možda još neko problem sa android TV aplikacijom da neće automatski da učita titl već mora ručno da se podesi,svaki put.
Dešava se to često, meni se pre par dana učitao kompletan USA katalog i što je najluđe, apsolutno sve sam mogao da pustim. Nakon izlaska iz app, vratio se SRB sadržaj.Meni danas nešto zabagovala android tv aplikacija, pojavio se tab sa TCM filmovima, ima ih preko 700, nisam uspeo nijedan da pustim, mada pojedini imaju opis na srpskom jeziku.
Pa primeti se valjda da li je neki film/serija u fhd ili 4k?Slažem se za kvalitet serija. Trebalo bi da naglase da li je 4k ili FHD. Možda će to dodati naknadno.
Pa primeti se valjda da li je neki film/serija u fhd ili 4k?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari