Verovao ili ne postoji, City express.Da li postoji gora kurirska služba od AKS?
Пошта Србије уводи нови канал комуникације са корисницима путем VIBER порука. Почев од 19. марта 2022. године, информације о приспећу пакета или пост-експрес пошиљке за доставу на адреси и обавештења о њиховом чувању за испоруку у пошти, Пошта Србије ће примаоцима слати путем VIBER апликације.
Од 19. марта комуникација ће функционисати на начин да се најпре шаље VIBER порука, а уколико пријем поруке није омогућен, јер мобилни телефон корисника није на интернет мрежи или корисник нема инсталирану VIBER апликацију, информације о пошиљци и њеном статусу добијаће се као и до сада, у СМС поруци.
Ja sam primetio da za registrovano pismo RE nije takođe bilo statusa "zaduženo za dostavu".Jel provalio neko da je PE ukinuo status * zaduzeno za dostavu ?
Imaš pravo, kod takvih paketa ja lupim adresu i broj pošiljaoca pa mi se i ne može vratitiDa li imas prava da se odreknes paketa koji posaljes a on se vrati nazad?
Nisam do sad imao takav slucaj ali treba biti pripremljen. Ako prodam stvarcicu od 300din ne isplati mi se da je preuzmem,bolje je da se odreknem. Ovako se placa dupla postarina koja izadje preko 500din u najboljem slucaju.
Ja ne znam kako se ljudi usudjuju da posalju pouzecem skuplje stvari a dogovaraju se pozivom.
Nikad nisam u zivotu snimao razgovore niti cu.U cemu je razlika ? Ako je neko naumio da te z**** uradice to na ovaj ili onaj nacin..
Imas i na telefonu da snimas razgovore, ako mislis da ovamo ostaje pisani trag pa da je to kao prednost..
Da to mi jeste vise hobi. Bas zato i strepim da mi se ne vrati paket,malo paketa saljem jos da mi se vrati odem u debeo minus.Čim ti prodaješ na KP, a postavljaš ovakvo pitanje, znači da je to više hobi nego posao. U zavisnosti od vrste artikala koji se prodaju, procenat vraćenih paketa varira.
Što su proizvodi specifičniji (manje tržište, manji broj potencijalnih kupaca), manje su šanse da kupac ne preuzme paket. Meni se za 9 godina vratilo svega nekoliko paketa. I to sam za dva sam rekao "ovaj nema pojma šta je naručio, neće on to preuzeti". Doduše, slično sam rekao za još neke pakete tokom godina, pa su ih ipak preuzeli.
A što se tiče telefonskog dogovora vs pisana reč, računaj da kada prvi put od nekoga primiš porudžbinu preko webshop, obavezno zoveš telefonom da proveriš ispravnost podataka. Evo prošle sedmice sam imao paket gde je čovek upisao nepostojeći broj telefona, a ne odgovara na mail. Poručio je nešto relativno male vrednosti i prilično smisleno. I sasvim je moguće da bi dobio paket, ali broj je nepostojeci, kurirska služba ga ne može dobiti. Kažem da je moguće da bi dobio paket, jer ranije nismo proveravali podatke, pa su ljudi uredno dobijali pakete, bez obzira što godina stoji upisan pogrešan broj telefona.
Ljudi moram sa vama da podelim jedno jako neprijatno iskustvo koje sam imao sa Bex-om, a nije prvi put...
Kakvu ambalažu? Zar obično ljudi sami ne pakuju?Наводно Пост Експрес од маја почиње да наплаћује амбалажу.
Зна ли неко да ли је то проверена информација?
lolВероватно PVC кесе и оне њихове картонске коверте за Пост Експрес.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari