Der Schnitter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 265
Meni je uključen i slika je nekako drečava i bleđa, ali nemam opciju da ga isključim. Ne znam kako to da rešim, mnogo bolja slika mi je bila na MTS-ovom IPTV-u.Jel ti ukljucen hdr?
Zahvalite Telekomu što je zaključao box pa ujedno i tu opciju.Meni je uključen i slika je nekako drečava i bleđa, ali nemam opciju da ga isključim. Ne znam kako to da rešim, mnogo bolja slika mi je bila na MTS-ovom IPTV-u.
jel to znači da više ne može da se "rčka"-moduje box?Zahvalite Telekomu što je zaključao box pa ujedno i tu opciju.
Može i dalje sa starim fw.jel to znači da više ne može da se "rčka"-moduje box?
Ugasi pa upali Tv, meni danas zablokirala na isti način. Doduše internet mi Exe net.jel nesto menjano skorije u prustupu Supernova iz drugih mreza, npr sbb? Danas mi ne radi Supernova, kaze greska pri reprodukciji, a koristim lg tv i supernova app preko sbb. do sasa je lepo radilo
jel nesto menjano skorije u prustupu Supernova iz drugih mreza, npr sbb? Danas mi ne radi Supernova, kaze greska pri reprodukciji, a koristim lg tv i supernova app preko sbb. do sasa je lepo radilo
Access to XMLHttpRequest at 'https://(prd-supernova-live.spectar.tv' from origin 'https://supernovaott.rs' has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource.
Odgovoricu vise laicki nego strucno ali poucen iskustvom od ranije sa jednog uredjaja koji sam imao. Najverovatnije da neka integrisana komponenta u samom ruteru je pri kraju.... Tipa neki kondenzator ili sl... Sve u svemu to nije normalno i po meni na osnovu toga imas pravo da trazis zamenu za novi osim ako neces da ti leti sluzi kao rasterivac komaraca ili nekih glodara ako to lagano zujanje pogodi frekvenciju koja im smeta 😂😂😂😂Da li nekome digitalni risiver skymaster zuji/pisti kada se iskljuci? Kada je ukljucen sve radi super, ali uvece kada legnem cujem ga kako zuji/pisti. Zvuk nije preglasan ali nervira.
Mislim na hibrid kao coax+net a moj ima samo netNije hibrid? Nema većeg hibrida od ovog mog MOVE.
Zavisi šta ti piše u ugovoru. Meni stoji da mogu dobiti najviše 3 uređaja i to pod uslovom da imam toliko TV aparata (ne daju na lepe oči već moraju oni da dođu i lično postave). Od ta 3 uređaja moguće su kombinacije:A jel to znaci da posto ovaj ne koristi coax da mogu da uzmem 3. CA Modul i da zadrzim i ovaj MOVE? znam da kad su tek poceli sa move-om (tadasnji tv po tvom) da je moglo da se ima 3 cam-a i jedan tv po tvom ali se tv po tvom placao 300rsd(kasnije 120) taj tv po tvom uredjaj isto nije imao coax.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari