U pravu si, i baterija je. 🐿️RAM i jeste tu da se troši. Ne kapiram šta je problem.
Noup, dok sam nakacen na BT u kolima i preko kola pozovem neki broj, BT ikonica samo zaigra i prebaci zvuk na telefon.Imam Garmin FR945, ali on nema voice. Kad se setim, probaću koji uređaj emituje glas kada se u kolima javim na sat, slušalice ili auto.
Slušalice su multipoint, pa se zato desi da imam dva telefona na slušalicama, a jedan se zakači i na auto. Ali mi je default u kolima ovaj što nije Garmin na njemu.
Pa meni su se sve Hrvati i javljali kad sam kontkatirao podrsku, i preko telefona i preko mejla.Neko je pisao da je samsung u hrvatskoj skroz druga priča pa probaj direkt njima da se obratiš.
Po toj istoj logici kad bi imao sot 30 minuta to bi idalje bio tehnicki funkcionalan uredjaj....Mali update: Odbili su mi reklamaciju kad sam nosio u ProMobi i kasnije Samsung. Prvo mi kazu u ProMobiju da su oni videli kvar ali da je Samsung odbio reklamaciju jer to ne utice na funkcionalnost uredjaja. Kasnije sam ja komunicirao sa Samsung podrskom preko mejla i telefona da bi mi oni rekli da ProMobi nije uocio kvar. Onda sam Samsung podrsci slao video snimke u kojim situacijama se to desava da bi me juce pozvao lik iz Samsung podrske i rekao kako je opet odbijeno i kako Samsung kaze da je to normalno i ne utice na rad uredjaja. Onda mi je taj isti lik iz Samsung podrske rekao da preuzmem telefon iz ProMoija i odnesem u Begram na dodatna testiranja ahahahahha. Na kraju sam ga odneo u Yettel i poslao preko njih u servis i rekao im da oni urgiraju i da je vec telefon bio u ovlascenom servisu. Videcemo sta ce biti u narednih nedelju dana. Vratio ProMobiju zamenski J4 a ovi u Yettelu mi dali A5 (2017). Strasno...
Pa kako si tada resio svoj problem?Politika je promenjena odavno, još od N10 Plus modela koji sam imao. Tada nisu hteli da menjaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari