Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Koliko ste cekali da samsung "pregleda dokumentaciju" i posalje mail sa odgovorom za slusalice i punjac? Posto sam odmah dobio onaj potvrdni mail da sam predao dokumentaciju.

Poslao u četvrtak, dobio odgovor u utorak da dostavim IMEI, pa u četvrtak potvrdu

Preorder izvršen u A1 21.02., još niko ništa ne javlja...S22/256gb crni...i iskreno, posle svih ovih negativnih utisaka, što na ovom, što na ostalim forumima, gotov sam da otkažem preorder...ovaj Exynox svi baš žešće pljuju. Kad zvekneš dvedta trista evrića, kolko para, tolko mjuze ...ali za ovu lovu, ovi problemi...

Evo završeno početno podešavanje (aplikacije, update od 1.7gb plus Samsung apps update) plus sync sa gapps i onedrive) sve prošlo bez problema pa onda obavljena kraća šetnja i fotkanje.

Telefon po svemu bolji od s20u. Ni jedan bag još primetio nisam. Al ajde teramo dalje, evo zbog vas, trudim se da primetim nešto i nadjem zamerku 😃

"Ukrotiće" oni "zver" update-ima. Nije to ništa novo za Samsung. Malo pripreme za sledeću seriju, pa ko je hteo, svakako je uzeo.

Po mom gledanju niko ne osporava da je S22U zver od telefona, najveća zamerka je da mora odmah iz kutije biti “ukroćen” za te pare a ne mesecima čekati update da se upegla.

Jesu stigle nekom slusalice? I da li je na kraju jasno, da li se 30 dana cekanja na punjac odnosi od dana preordera ili od 10. marta kad je krenula isporuka?

Preorder izvršen u A1 21.02., još niko ništa ne javlja...S22/256gb crni...i iskreno, posle svih ovih negativnih utisaka, što na ovom, što na ostalim forumima, gotov sam da otkažem preorder...ovaj Exynox svi baš žešće pljuju. Kad zvekneš dvedta trista evrića, kolko para, tolko mjuze ...ali za ovu lovu, ovi problemi...
Moja firma je preorderovala 23.02 i danas smo dobili poruku da mozemo da ocekujemo isporuku naredne nedelje, sad mozda poslovni korisnici imaju prednost ...

Moja firma je preorderovala 23.02 i danas smo dobili poruku da mozemo da ocekujemo isporuku naredne nedelje, sad mozda poslovni korisnici imaju prednost ...
Pa kao što sam već rekao, razmišljam da odustanem zbog mora negativnih komentara i utisaka za ove Exynos varijante. Daleko od toga da tražim dlaku u jajetu, ali kad bolje razmislim, za ove novce bi i trebalo. U A1 uveravaju da idu po redu, ali ja nekako sumnjam u to.
Pa kao što sam već rekao, razmišljam da odustanem zbog mora negativnih komentara i utisaka za ove Exynos varijante. Daleko od toga da tražim dlaku u jajetu, ali kad bolje razmislim, za ove novce bi i trebalo. U A1 uveravaju da idu po redu, ali ja nekako sumnjam u to.
Dobro je što postoje ovakvi forumi, jer se ipak podele praktična iskustva, koja mogu biti veoma značajna.

Danas mi je receno da su stigli do preodera 17.2. i da ima preko 1200 porudzbina, malo sam zurio pa nisam konkretno pitao koji model itd.

1200 porudžbina u A1!? Ko god da ti je to rekao debelo te je slagao.

Meni su rekli da ima 1650 porudžbina :D Još uvek čekam, poručen 25.02 s22 ultra zeleni.

1200 porudžbina u A1!? Ko god da ti je to rekao debelo te je slagao.
Ma sumnjam i ja u to. Gledao još neki laptop iz njihove ponude, pa onda i još neke stvari, ništa nemaju na stanju, a kad pozovem call centar, stave me na čekanje dok se ne prekine veza. Dosta su konfuzni. Ima članova na forumu koji su izvršili preorder i nekoliko dana kasnije i uređaji su im isporučeni. Ko zna kojim se kriterijumima rukovode.
Ma sumnjam i ja u to. Gledao još neki laptop iz njihove ponude, pa onda i još neke stvari, ništa nemaju na stanju, a kad pozovem call centar, stave me na čekanje dok se ne prekine veza. Dosta su konfuzni. Ima članova na forumu koji su izvršili preorder i nekoliko dana kasnije i uređaji su im isporučeni. Ko zna kojim se kriterijumima rukovode.
Koliko vidim, pašće otkazivanje iz više razloga...što više čitam o ovoj seriji i tom Exynoxu, sve mi se manje kupuje.

Тагује и одговара сам себи човек, замолио бих модераторе да омогуће да људи сами себи лајкују постове па да мотамо каблове полако..

U igricama kao da su 2 telefona u pitanju razlicita. Pubg mi je najjaca fora sto za exy nema pola grafickih opcija omoguceno

Nazad
Vrh Dno