7 danaKoliko ste cekali da samsung "pregleda dokumentaciju" i posalje mail sa odgovorom za slusalice i punjac? Posto sam odmah dobio onaj potvrdni mail da sam predao dokumentaciju.
Jedan danKoliko ste cekali da samsung "pregleda dokumentaciju" i posalje mail sa odgovorom za slusalice i punjac? Posto sam odmah dobio onaj potvrdni mail da sam predao dokumentaciju.
Jedan dan.Koliko ste cekali da samsung "pregleda dokumentaciju" i posalje mail sa odgovorom za slusalice i punjac? Posto sam odmah dobio onaj potvrdni mail da sam predao dokumentaciju.
7-8 danaKoliko ste cekali da samsung "pregleda dokumentaciju" i posalje mail sa odgovorom za slusalice i punjac? Posto sam odmah dobio onaj potvrdni mail da sam predao dokumentaciju.
Od dana preordera do dana kada ti ih isporuče.Jesu stigle nekom slusalice? I da li je na kraju jasno, da li se 30 dana cekanja na punjac odnosi od dana preordera ili od 10. marta kad je krenula isporuka?
Moja firma je preorderovala 23.02 i danas smo dobili poruku da mozemo da ocekujemo isporuku naredne nedelje, sad mozda poslovni korisnici imaju prednost ...Preorder izvršen u A1 21.02., još niko ništa ne javlja...S22/256gb crni...i iskreno, posle svih ovih negativnih utisaka, što na ovom, što na ostalim forumima, gotov sam da otkažem preorder...ovaj Exynox svi baš žešće pljuju. Kad zvekneš dvedta trista evrića, kolko para, tolko mjuze ...ali za ovu lovu, ovi problemi...
Pa kao što sam već rekao, razmišljam da odustanem zbog mora negativnih komentara i utisaka za ove Exynos varijante. Daleko od toga da tražim dlaku u jajetu, ali kad bolje razmislim, za ove novce bi i trebalo. U A1 uveravaju da idu po redu, ali ja nekako sumnjam u to.Moja firma je preorderovala 23.02 i danas smo dobili poruku da mozemo da ocekujemo isporuku naredne nedelje, sad mozda poslovni korisnici imaju prednost ...
Dobro je što postoje ovakvi forumi, jer se ipak podele praktična iskustva, koja mogu biti veoma značajna.Pa kao što sam već rekao, razmišljam da odustanem zbog mora negativnih komentara i utisaka za ove Exynos varijante. Daleko od toga da tražim dlaku u jajetu, ali kad bolje razmislim, za ove novce bi i trebalo. U A1 uveravaju da idu po redu, ali ja nekako sumnjam u to.
Danas mi je receno da su stigli do preodera 17.2. i da ima preko 1200 porudzbina, malo sam zurio pa nisam konkretno pitao koji model itd.Preorder izvršen u A1 21.02., još niko ništa ne javlja...S22/256gb crni...i iskreno, posle svih ovih negativnih utisaka, što na ovom, što na ostalim forumima, gotov sam da otkažem preorder...ovaj Exynox svi baš žešće pljuju. Kad zvekneš dvedta trista evrića, kolko para, tolko mjuze ...ali za ovu lovu, ovi problemi...
Ma sumnjam i ja u to. Gledao još neki laptop iz njihove ponude, pa onda i još neke stvari, ništa nemaju na stanju, a kad pozovem call centar, stave me na čekanje dok se ne prekine veza. Dosta su konfuzni. Ima članova na forumu koji su izvršili preorder i nekoliko dana kasnije i uređaji su im isporučeni. Ko zna kojim se kriterijumima rukovode.1200 porudžbina u A1!? Ko god da ti je to rekao debelo te je slagao.
Koliko vidim, pašće otkazivanje iz više razloga...što više čitam o ovoj seriji i tom Exynoxu, sve mi se manje kupuje.Ma sumnjam i ja u to. Gledao još neki laptop iz njihove ponude, pa onda i još neke stvari, ništa nemaju na stanju, a kad pozovem call centar, stave me na čekanje dok se ne prekine veza. Dosta su konfuzni. Ima članova na forumu koji su izvršili preorder i nekoliko dana kasnije i uređaji su im isporučeni. Ko zna kojim se kriterijumima rukovode.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari