@s16
Au sta ti poredis… Ja uzeo Golfa 5 polovnog 2012. (Auto 2008. godiste). Nikad se za sada nije ugasio sam od sebe. Uzeo tv prije 4 godine, nikad se sam nije ugasio od sebe. Racunar (uzeo nov 2011.) koristio ga do prosle godine kad je crkla maticna (nikad se nije gasio sam od sebe). I sta cemo sad?
Pa i iphone mi se “respringovao” sam od sebe par puta na jednoj od proslih verzija os-a. Ali nakon azuriranja vise nije. Da li je normalno da se restartuje, mislim da nije ako se ponavlja cesto.
Elem, da mi koji nemamo samsung s22 ne trebamo komentarisati, mislim da ne trebamo sto se tice sot-a, kakva je kamera, kakvo je osvjezenje, da li huawei ima bolje slike ili samsung ili iphone, itd. To se uzmu oba uredjaja u ruke i igras se (tako makar ja radim sa drugarima).
Tj vecina nas ovdje nista lose ne govori i ne “flejma” osim sto spominjemo taj exynos i da nije OK da se to ponavlja evo vec xx godina. Jer 99% testova i poredjenja pokazuje identicne rezultate (sto znaci da je razlika prisutna u procesorima).
A to da li je kamera ovakva ili onakva, kod jednog jutjubera je top, kod drugog je losa, jednome baterija traje 7, jednom 9, to ne mozemo suditi dok ne uzmes u ruke i koristis kako koristis telefon. Ali nece me niko ubijediti da je normalno da je exynos toliko inferiorniji od snapa, a placas isto, cak i skuplje.
Isto tako smatram da je glupo da se nekome zabrani da iznese misljenje ako nema s22/s22u. Vecina nas smo promijenili xx flagshipova u nadi da ce se to popraviti, ja prvi. Uvijek kazes ajde bice bolje, iako znas da je snap bolji. Ali nikad se nije desila tolika razlika, npr da ti telefon iz kutije snima, a stabilizacija kao telefon iz 2012.
Imas par ljudi koji su koristili vecinu flagshipova,
@zoreli_ mislim da je bio na forumu mobilni svet, onda imas
@Proday i jos 2-3 forumasa. I onda dodju padobranci i bukvalno pisu da je to sve ok, normalno, meni nije, zato sam odustao od samsunga i androida za sada.