Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Zbog "kršenja" pravila foruma, odo'...i da rezimiram - Snapdragon, Mysteria i pajtaši su cool, a Exynox i ostala s##nja nisu. Dabogda vam se exynosi ne grejali, a igrice ne seckale...nema potrebe za motanjem kablova.

Jooj ljudi, 7 sati SoT a i dalje nista nije ni stucnulo 😑

Idem sad na plac da ga malo maltretiram sa netom i lošim signalom.

Izgleda da je ovde problem što ima ljudi koji su sasvim zadovoljni sa S22 Ultra tj. sa S22 modelima. Niko ne spori da neko ima problem, ali nemaju svi. Stoga, ako vaš primerak ima problem, jednostavno ga vratite i tražite novac nazad (ako ste kupili legalno), na to imate pravo po zakonu.
Ko čita ove postove pomislio bi da je S22U neki teški fall, a u suštini je fantastičan uređaj. Nije savršen, ne postoji savršen telefon, ali kao što sam napisao lično imam dve zamerke na S22U, sve ostalo je savršeno.
Naravno, uvek i u svakoj prilici treba popljuvati Samsung što punjač nije došao u kutiji, jer ekološki razlozi koji navode vređaju bilo koju osobu koji ma IQ iznad sobne temparature.

Bravo, bas tako.

To je onaj standardni problem interneta, gde ljudi koji su nezadovoljni (sa pravom) kukaju na sav glas, hejteri dopunjuju (bez prava) a ljudi koji su zadovoljni cute i koriste. I onda dolazimo do toga da jedini utisak koji se stekne je da je uradjaj los i problematican.

Jer evo, karikiram, 100 ljudi na benchu je dobilo uredjaj, 5 blati a 95 koristi uredjaj srecno u tisini. Zakljucak, uredjaj je fejl.

Da Samsung treba pluvati, apsolutno stoji i tu se svi slazemo.

(konrektno moj) S22 radi savrseno, to mogu samo ja (za sada) apsolutno da se slozim. Meni je jako kul deo, gde obican S22, radi osetno bolje u svakom smislu, pogotovo kamera od S20U.

Bravo, bas tako.

To je onaj standardni problem interneta, gde ljudi koji su nezadovoljni (sa pravom) kukaju na sav glas, hejteri dopunjuju (bez prava) a ljudi koji su zadovoljni cute i koriste. I onda dolazimo do toga da jedini utisak koji se stekne je da je uradjaj los i problematican.

Jer evo, karikiram, 100 ljudi na benchu je dobilo uredjaj, 5 blati a 95 koristi uredjaj srecno u tisini. Zakljucak, uredjaj je fejl.

Da Samsung treba pluvati, apsolutno stoji i tu se svi slazemo.

(konrektno moj) S22 radi savrseno, to mogu samo ja (za sada) apsolutno da se slozim. Meni je jako kul deo, gde obican S22, radi osetno bolje u svakom smislu, pogotovo kamera od S20U.
Telefon imaš 1 dan. Šta ako ti se sam od sebe resetuje posle 3 ili 5 ili 7? Možda je firmware koji je juče preključe izašao rešio problem (možda nije). Smatram da bi trebalo zabraniti bilo kakve informacije na temu sistema i autonomije bar 10 dana of nabavke uređaja (bar kada je samsung u putanju); realno bi se prepolovila količina postova i informacije bi bile dosta preciznije. 😉

Pa bas kad bi se zabranili postovi na temu "resetovao mi se telefon sam od sebe posle 5 dana" bi bile čistije informacije.

A ako nije za evo sad već 8 sati SoT ništa uradio, verovatno i neće a i da se desi, pa sta...

Komp ti se nikad nije resetovao? Auto ti se nikad nije ugasio? Tv se nikad nije resetovao?

Mislim ublažena verzija onog što bih stvarno rekao i stvarno mislim na temu 99% postova vezano za problem sa telefonom.

Dao sam 1000 evra na telefon i on se resetovao, QQ...

Dao sam 1500 na tv pa se resetovao bar 20 puta i zezalo sve što je moglo dok nisam naučio kako da zaobiđem to ili sredili sa 100 update-a.

Dao sam 40k na auto koji je 6 meseci stajao ispred zgrade otključan jer je komp nešto zezao, crkla turbina na 60k, diferencijal na 80k.

I da ne nabrajam šta još...

I? I dalje vozim kola (druga 🤣) , i dalje gledam tv, i dalje koristim telefon.

Živimo u svetu u kom je normalno da kvalitet testira krajnji korisnik jer je nekome tako lakše i jeftinije a mi pristajemo na to, već godinama.

Problem ove teme je što ispada da Samsung to jedini radi, da je S22 krš, i sve ostalo.

Nikada nisam imao telefon koji nije zezao na jedan ili drugi način, a svaki je bio flagship ili jako blizu.

Sad kao treba da kukam i na bateriju a nosio sam LG G2/G4/V40 i svaki taj telefon baš voleo, a baterija? Koja baterija? 🤣

Ne znam kako ne razumeš, to seckanje kod otvaranja aplikacija je nepodnošljivo. Zamisli da daš 1000€ za telefon a on otvori za 0.006 sec umesto za 0.003 sec. Neprihvatljivo! A tek tih 7h SOT, katastrofa! Ili ne daj Bože što se desi da si morao da resetuješ telefon. E to je nedopustivo!

Telefon imaš 1 dan. Šta ako ti se sam od sebe resetuje posle 3 ili 5 ili 7? Možda je firmware koji je juče preključe izašao rešio problem (možda nije). Smatram da bi trebalo zabraniti bilo kakve informacije na temu sistema i autonomije bar 10 dana of nabavke uređaja (bar kada je samsung u putanju); realno bi se prepolovila količina postova i informacije bi bile dosta preciznije. 😉
Evo ja koristim više od mesec dana, od 9. marta i nijedan problem nisam imao. Telefon radi savršeno. Ko ima problem neka vrati telefon i stvar rešena. Oni koji imaju telefon i imaju problem sa punim pravom treba ovde da pišu da bi se našlo rešenje problema. Problem su ovi koji su videli telefon samo na bilbordu a našli da hejtuju.

@s16, samo prijavljuj adminima postove koji su budalaštine i koji hejtuju a telefon videli samo na bilbordu. Uvek prijavljujem postove i za sada admini rade odlično svoj posao i vrlo brzo obrišu te idiotizme. Forum mora da se čisti od kukolja.

Poslednja izmena:
Pa bas kad bi se zabranili postovi na temu "resetovao mi se telefon sam od sebe posle 5 dana" bi bile čistije informacije.

A ako nije za evo sad već 8 sati SoT ništa uradio, verovatno i neće a i da se desi, pa sta...

Komp ti se nikad nije resetovao? Auto ti se nikad nije ugasio? Tv se nikad nije resetovao?

Mislim ublažena verzija onog što bih stvarno rekao i stvarno mislim na temu 99% postova vezano za problem sa telefonom.

Dao sam 1500 na tv pa se resetovao bar 20 puta i zezalo sve što je moglo dok nisam naučio kako da zaobiđem to ili sredili sa 100 update-a.

Dao sam 40k na auto koji je 6 meseci stajao ispred zgrade otključan jer je komp nešto zezao, crkla turbina na 60k, diferencijal na 80k.

Živimo u svetu u kom je normalno da kvalitet testira krajnji korisnik jer je nekome tako lakše i jeftinije a mi pristajemo na to, već godinama.

Problem ove teme je što ispada da Samsung to jedini radi, da je S22 krš, i sve ostalo.

Nikada nisam imao telefon koji nije zezao na jedan ili drugi način, a svaki je bio flagship ili jako blizu.

Sad kao treba da kukam i na bateriju a nosio sam LG G2/G4/V40 i svaki taj telefon baš voleo, a baterija? Koja baterija? 🤣
8h sot na malom s22 sa exynosom?!?...navali narode, kupujte; evo neću dalje više ništa da pišem u temi!!

Ma ne mislim na jednom punjenu, mislio kao kriterijum koliko sam dugo na telefonu od juče... Aj sad, stvarno...

@s16
Au sta ti poredis… Ja uzeo Golfa 5 polovnog 2012. (Auto 2008. godiste). Nikad se za sada nije ugasio sam od sebe. Uzeo tv prije 4 godine, nikad se sam nije ugasio od sebe. Racunar (uzeo nov 2011.) koristio ga do prosle godine kad je crkla maticna (nikad se nije gasio sam od sebe). I sta cemo sad?

Pa i iphone mi se “respringovao” sam od sebe par puta na jednoj od proslih verzija os-a. Ali nakon azuriranja vise nije. Da li je normalno da se restartuje, mislim da nije ako se ponavlja cesto.

Elem, da mi koji nemamo samsung s22 ne trebamo komentarisati, mislim da ne trebamo sto se tice sot-a, kakva je kamera, kakvo je osvjezenje, da li huawei ima bolje slike ili samsung ili iphone, itd. To se uzmu oba uredjaja u ruke i igras se (tako makar ja radim sa drugarima).

Tj vecina nas ovdje nista lose ne govori i ne “flejma” osim sto spominjemo taj exynos i da nije OK da se to ponavlja evo vec xx godina. Jer 99% testova i poredjenja pokazuje identicne rezultate (sto znaci da je razlika prisutna u procesorima).
A to da li je kamera ovakva ili onakva, kod jednog jutjubera je top, kod drugog je losa, jednome baterija traje 7, jednom 9, to ne mozemo suditi dok ne uzmes u ruke i koristis kako koristis telefon. Ali nece me niko ubijediti da je normalno da je exynos toliko inferiorniji od snapa, a placas isto, cak i skuplje.

Isto tako smatram da je glupo da se nekome zabrani da iznese misljenje ako nema s22/s22u. Vecina nas smo promijenili xx flagshipova u nadi da ce se to popraviti, ja prvi. Uvijek kazes ajde bice bolje, iako znas da je snap bolji. Ali nikad se nije desila tolika razlika, npr da ti telefon iz kutije snima, a stabilizacija kao telefon iz 2012.

Imas par ljudi koji su koristili vecinu flagshipova, @zoreli_ mislim da je bio na forumu mobilni svet, onda imas @Proday i jos 2-3 forumasa. I onda dodju padobranci i bukvalno pisu da je to sve ok, normalno, meni nije, zato sam odustao od samsunga i androida za sada.

Stvar je principa. Da ljudi olako prihvataju ono sto im se servira, ne bi bilo ni napretka, a velike kompanije bi to iskoristile u svrhu profita, posto je to jedini cilj. Proslo im je da ne isporucuju punjace uz telefone, procice im jos sto sta u buducnosti ako idalje postoje ljudi koje imaju para ali ne zele da koriste svoju glavu.
Tako je bilo i sa intelom, apple-om, samsungom, evo sad i xiaomi poceo da klepa cene za nesto sto realno ne vredi toliko. Jeste offtopic, ali dajte ljudi, sutra kad izadje s 23 serija, docice bez UI-a, za koji moram da se subscribujem 10e mesecno ...

@s16
Par primera iz moje familije:
S10 lite koji je 3 puta jeftiniji nema takve probleme, a nema ni iP13pro max... Plus oba imaju mnogo bolju autonomiju od bilo kog Exynosa...
Polovan auto od 1700e presao 45.000km bez problema...
Smart TV od 460e nikakvih problema...
Zakljucak: pazi sta kupujes, 😅mnogo skuplje, ne znaci i mnogo kvalitetnije.
Nisam bogat, ali stedisa sam, pa imam ustedjevine za 7-8 legalno kupljenih ultri, ali ovolike pare dati za ovakav proizvod nema sanse...
Poenta kuknjave vecine je da ovi Exynos telefoni ne vrede te pare, a ko hoce da istrpi sve te boljke ili je bogat covek, neka kupuje slobodno... Ostali prst na celo pre kupovine.
Ja sam definitivno odustao od S22 serije, iako sam bio veoma zagrejan, tako da polako prestajem da se javljam na ovoj temi, za mene ce ove godine izgleda biti iPhone ili Realme/OP... A Samsungov softver mi je br.1 u svetu pametnih telefona, zato mi je Samsung bio prvi favorit... Vama neka je sa srecom sa Exynosima. 🙂

Ja koristim s22U od 11.03.cini mi se, imao sam 2x restart u toku razgovora i problem da sam nedostupan. Nakon ukljucenje opcije voLTe sam izgleda to resio, a ovaj drugi update je resio i taj restart, videcemo naravno. Ne vidim nikakvo trzanje u aplikacijama i pri bilo kakvom skrolovanju ili ja to ne primecujem. Baterija je solidna, izdrzi mi ceo dan za moje uslove koriscenja, igrice ne igram pa ne mogu da sudim o tome. U svakom slucaju dobar telefon sasvim, meni radi odlicno trenutno, kamera je odlicna, dizajnerski i lezanje u ruci bas dobro, ne koristim maske ni folije.
Uzdravlje 😀

^^ nek je sa srecom, da lepo sluzi!

Meni sad samo nije jasno, paradoks gde ste zadovoljni starim autom, budzet tv-om, matorim kompom, al ste sigurni da cete preskociti s22 jer nije zadovoljavajuc proizvod za vas (a uz to, zasnivate misljenje iskljucivo na tudjem prenosu dozivljaja bez ikakve potvrde)

@s16
Sto se mene tice, imao sam 2 flagship Exynosa (S9+, S10), to mi je dovoljno uz saznanje da Exynos jos nije dovoljno dobro napredovao. 😉
Edit: Bio sam jedan od optimisticnijih ljudi na forumu sto se tice Exynosa, mislio sam da ce 2200 konacno da parira ostalima...

Po tvom postu ti si sve kupio bez garancije. Znaci auto nema garanciju posto je crklo na 40k i 80k kilometara a bukvalno svi daju garanciju na 100k kilometara.

^^ cek, molim? Ja nisam rekao da oni to nisu zamenili pod garancijom, rekao sam da je crklo. Ne vidim kako jedno iskljucuje drugo? Obicno garancija ne garantuje da nesto nece crci :oops:

@s16
Sto se mene tice, imao sam 2 flagship Exynosa (S9+, S10), to mi je dovoljno uz saznanje da Exynos jos nije dovoljno dobro napredovao. 😉
Edit: Bio sam jedan od optimisticnijih ljudi na forumu sto se tice Exynosa, mislio sam da ce 2200 konacno da parira ostalima...

A jel možeš, molim te, nekako da mi objasniš na konkretnim primerima gde primećuješ razliku između Exy & Snap, bas ti, bas tacno gde? Na uređajima koje si imao, da bi batalili pricu o s22 koji neminovno nije jos upeglan. Jer ja nikakve falinke na Exy S20fe i S20u nisam primetio.

@s16
Glavno gde se primeti je autonomija, Exynos je tu osetno losiji, pogotovo sa dve sim kartice (period kad sam imao gastarbajtrske izlete pa su mi bile potrebne 2 sim, prvi Exy izlet sa S9+, cak i budzet Nokia 6 je imala daleko bolju autonomiju i nije me ostavljala na cedilu). Druga stvar prijem signala, Snapdragon (modem) je i tu malo bolji. Doduse nisam imao dva potpuno ista telefona Exy i SD, ali evo recimo S10 i S10 lite su "parnjaci" po SoC-ovima (Exy9820 i SD855), na S10 sam imao i propustenih poziva, na lite nisam... Treca stvar: zagrevanje nesto vece na Exy, doduse to je i logicno posto vise srče bateriju...
I onda nakon takvog iskustva sa Exy, citam po forumu da Exy i dalje boluje od istih problema i da je SD superiorniji... Otud moja odluka za zaobilazenje S22, radije cu i na iPhone nego na Exynos opet...
P.S. Izvinjavam se za offtopic..

^^ Hvala

Kontam da ja to ne primecujem jer svuda oko sebe imam punjac, na grejanje ne obracam paznju sem ako se bas ne usija da ne mogu da drzim (sto se nije desavalo), a za signal, jedino na placu imam probleme, al to ima svako sa svakim telefon, pa ne moze bas da se napravi razlike gde bi jedan bio bolji ili nesto.

Ovo je kljucno!
Par pojedinaca na svakom forumu ima ulogu dezurnog seronje! Oni vole za sebe da misle da su "naporedni korisnici", "entuzijasti" i da se njihovo misljenje treba uvazavati. Veoma su glasni i my way or highway stav je kljucan.

Au sta ti poredis… Ja uzeo Golfa 5 polovnog 2012.

Imas par ljudi koji su koristili vecinu flagshipova, @zoreli_ mislim da je bio na forumu mobilni svet, onda imas @Proday i jos 2-3 forumasa. I onda dodju padobranci i bukvalno pisu da je to sve ok, normalno, meni nije, zato sam odustao od samsunga i androida za sada.
Mozda bi i nekako imao kredibilitet za svoje pisanije ali polovan Golf 5 iz 2012... Dzast dont! Pliz stop! :censored::cool:

Pojedinci koji vole da se zaHeBavaju sa mobilnima a ne da ih koristi kao 99.999% kupaca nisu nikakav primer ili reper za bilo sta. Svaki uredjaj ima neku slabiju stranu, nema savrsenog, problem ima svaki ali se extremno preteruje od strane "entuzijasta", botova, forumskih blejacha, decaka bez zenskih prijatelja i slicnih sa debelim belim djonovima na patikama. Faking Canon izbaci kameru od 4 soma evra koja tek posle 3 apdejta pocne da se ponasa kako su je i reklamirali i tu ubiju dve godine.

U skladu sa vremenom, ljudi se ovde bave sa povrsinskim umesto sa sustinskim stvarima, zele nemoguce a nisu spremjni da ista nauce i promene u zivotu. Jednom recju, korisni idioti. Da li ima svrhe kritikovati Samsung? Nema. Da li Treba? Ako misilis da treba i da ce tvojoj mucenoj dusi biti lakse, a ti ajd jednom. Ako ti mislis da si na osnovu ovog pisanija po netu napravio dobru odluku sto si zaobisao S22 i otisao na IP13, onda ne znam sta da ti kazem. Mozda se ti i Golf 5 iz 2012 i zasluzujete nekako....

@s16, činjenica da ogroman broj ljudi ne primeti razliku između Exy i Snap. Da nema YT snimaka i testova na netu, garant niko ne bi primetio razliku (a istinitos tih testova je upitna, jer zavisi iz kog izvora se finansira takav Youtuber). Činjenica je da Smasung mora da pegla još svoj Exy, ali svi S modeli koje sam imao su bili Exy svi su mi radili savršeno. Stoga jedinom iskustvu kojem verujem je spostvenom.

Naravno, apsolutno podržavam one kojima smeta lošija autonomija na Exy nego na Snap, ali svako treba da bude svestan da ne koristimo svi telefon na isti način. Meni nije problem da 10-15 min u toku dana telefon dopunim, ali razumem i one kojim to jeste problem i koji to ne žele da rade.

Npr. pričalo se ovde da je vibracija loša na S22 seriji, ja prvo što uradim na svakom telefonu jeste da isključim sve vibracije, jer je to moja način korisćenja, pa i ne znam kakva je vibracija. Dakle nešto je nekome mana, a nekom to isto nije mana i totalno mu je irelavantno.

Što se mog ličnog mišljenja tiče:
a) Snap sigurno ima bolju autonomiju od Exinosa
b) Meni je to apsolutno nebitno, čak ni da je 2x bolja jer mi i ovakva autonomija u potpunosti zadovoljava potrebe (skinuo telefon preksinoć sa punjača oko 23,30h, stavio ga na punjač pre jedno pola sata sa 10% preostalih - jeste da je SoT bio samo 5h38' uz 1h24' razgovora ali meni daleko više nego dovoljno.
c) Sa snepom bih možda izdržao da ga dva dana ne stavljam na punjač ili da mi SoT možda bude za to vreme 20% veći ali čemu to kada mi i ovo ovako apsolutno zadovoljava sve lične potrebe.

E sad, diskusija oko SoT je posebna priča i ništa se tu nije promenilo još od perioda kada sam kupio Note 8 - mnogi sad ubacaju u jednačinu telefone stare nekoliko godina i pričaju koliki im je SoT, drugi ubacuju ovogodišnje ali drugih proizvođača, treći porede sa snapom, četvrti ipak idu poređenje exy vs exy a svi (ne)svesno zanemaruju prvenstveno činjenicu da svi telefone koristimo shodno svojim potrebama, u drugačijim uslovima i na drugačiji način i da ono što je meni ultra-zadovoljavajuće možda nekom neće biti ni približno tako i obrnuto...

No, dobro...

Ovo je kljucno!
Par pojedinaca na svakom forumu ima ulogu dezurnog seronje! Oni vole za sebe da misle da su "naporedni korisnici", "entuzijasti" i da se njihovo misljenje treba uvazavati. Veoma su glasni i my way or highway stav je kljucan.

Mozda bi i nekako imao kredibilitet za svoje pisanije ali polovan Golf 5 iz 2012... Dzast dont! Pliz stop! :censored::cool:

Pojedinci koji vole da se zaHeBavaju sa mobilnima a ne da ih koristi kao 99.999% kupaca nisu nikakav primer ili reper za bilo sta. Svaki uredjaj ima neku slabiju stranu, nema savrsenog, problem ima svaki ali se extremno preteruje od strane "entuzijasta", botova, forumskih blejacha, decaka bez zenskih prijatelja i slicnih sa debelim belim djonovima na patikama. Faking Canon izbaci kameru od 4 soma evra koja tek posle 3 apdejta pocne da se ponasa kako su je i reklamirali i tu ubiju dve godine.

U skladu sa vremenom, ljudi se ovde bave sa povrsinskim umesto sa sustinskim stvarima, zele nemoguce a nisu spremjni da ista nauce i promene u zivotu. Jednom recju, korisni idioti. Da li ima svrhe kritikovati Samsung? Nema. Da li Treba? Ako misilis da treba i da ce tvojoj mucenoj dusi biti lakse, a ti ajd jednom. Ako ti mislis da si na osnovu ovog pisanija po netu napravio dobru odluku sto si zaobisao S22 i otisao na IP13, onda ne znam sta da ti kazem. Mozda se ti i Golf 5 iz 2012 i zasluzujete nekako....

Pa covjek je uzeo nov auto i pokvario se i to naveo kao primjer. A ja ironicno spomenem slican primjer, nid’je veze sa temom, ali ajde.

A te fore mozda se ti i golf zasluzujete, korisni idioti, govori o vama. Kakve su to mozdane vijuge i sklop, ludilo. Ja kritikujem samo exynos cip, ne kritikujem Samsung kao brend i ne kritikujem OneUI, kameru na Samsungu, tezinu telefona, boju itd. Znaci samo cip koji plasiraju nama.

Uostalom ko vas sisa, uzimajte sta hocete.

@vojo77 ,pa kritikuj, ko ti brani, ali treba da shvatiš da ima ljudi kojim te mane Exy ne smetaju, ne osećaju ih u svakodnevnom radu, ne interesuje ih. Valjda svako može da proceni za sebe da li mu uređaj odgovara i da li opravdava novac koji je dao.

Da li ima svrhe kritikovati Samsung?
Naravno da nema na forumu, ali generalno ga treba kritikovati. Zašto? Prvo izbaci premiju telefon koji ima softverskih problema koje prijavljuju kolege sa ovog foruma i na mnogim drugim koje će peglati mesecima, daju exy čip koji je lošiji od snapa umesto da daju isti telefon kao drugi proizvođači xiaomi, huawei, Iphone za ceo svet. Sa exy je lošija autonomija, sporiji cpu, losije kamere a znaju to da naplate skuplje. Ako je Samsung svojoj matičnoj zemlji dao snapdragon a ne exynos sve je sam rekao.

Rezime:
Exynos je inferiorniji od SD i Bionic, ko hoce da trpi njegovu inferiornost neka kupuje, svako neka radi sa svojim parama sta hoce. Mene zanimaju samo cinjenice, a ne da nagovaram nekoga sta da kupi ili da mene neko nagovara. Svi mozemo sami da izaberemo, a ovde mozemo da procitamo korisna iskustva drugih.

Odjavljujem se sa teme, osim ako mi neko ne replicira pa da ispostujem coveka odgovorom ili osim ako u skorijoj buducnosti kupim Snapdragon verziju sa WC papir garancijom.

Uf ,na trenutak pomislih da je Xiaomi deo forum
A onda shvatih da samo par ljudi kuka
Dobro je, tamo samo petoro ne kuka
Samsungov UI nikada nije bio lak ,nikada nisu bili najbrzi telefoni,doduse sa Nova lancerom leti(ko to voli)
Imali su svoje lose trenutke
Prve serije uglavnom kod svih proizvodjaca znaju da budu problem,ne znam zasto je to tako,pa ih nikada ni ne uzimam cim se pojave
Nikada ni ne kupujem telefon napamet ,pa i ne kukam onda ako ga kupim(desilo se 2 puta)
Note serija Samsunga je uvek za mene bila nesto posebno,nesto sto niko ne proizvodi niti ce skoro,bar tako dobro
Citah i tada po stranim forumima uglavnom(xda recimo)da ima problema ali uglavnom su to kao i sada bili sporadicni slucajevi
Naravno razumem i te ljude ,ali na zalost manjina, koja je veoma bucna
S obzirom na kolicinu prodatih modela u svetu zaista manjina, ni na nivou statisticke greske
Kome se ne dopada ovaj model ne vidim razlog da kuka ,lako ce ga prodati i kupiti sta misli da je bolje
Sto se tice lagova i bagova ,uvek ih je bilo na pocetku ,apsolutno nista novo
Svaki put ista prica
Optimizacija je cudo a za to treba vreme sem ako nije sd procesor,na zalost i nas najveci problem jer su definitivno monopolisti(Peca sve objasnio u svom videu) ,mada i tu nije sve idealno kao sto znamo
Zati uzivajte u Note seriji jer po meni u svetu androida nema bolje

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno