Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Uzeo već, nego sam mislio ponekad da bacim oko i na druge kanale. Live tv Srbija radi na boxu x96max. Blue thunder ne mogu da pokrenem (zbog loše internet veze) , pogledao bih nekad tekmu na sport klubu ili areni , jel postoji neki sa lošijom rezolucijom slike za ta dva kanala ?
Питао си за РТС, а не за СК и арене. Добио си одговор на основу питања.
Што се тих спортских канала тиче - тешко, јер су барем основни, 1080@50fps, тако да ти треба брз нет.

Evo jednog malog poklona...

Unofficial Kodi subtitles addon for Titlovi.com

Prerađen oficijalni Titlovi.com addon v1.2.0...

Dodato:
  • srpski jezik interfejsa
  • prikaz logo-a
  • izmene tektualno-vizuelne i u strukturi fajlova
Ispravke:
  • pronalaženje titlova serija koje u imenu fajla imaju naziv epizode
  • pronalaženje i prikaz i ćiriličnih titlova ukoliko je izabran srpski jezik
  • pronalaženje sezonskih titlova (cela sezona u jednom fajlu, netflix), posledica toga je da za pojedinačne titlove izbacuje u prikazu sve titlove sezone umesto samo za datu epizodu
  • sređena notifikacija/greška koja izlazi ukoliko ne nađe nikakav rezultat
  • sređeno sortiranje titlova iz zip fajla sezone, koji se randomizirao ukoliko je već skinut i čita se iz keša
  • izmenjen prikaz rezultata pretrage, radi lakšeg izbora titla:
    • ispis naziva serije/filma
    • dodata godina (naročito korisno kod filmova sa istim nazivom iz različitih godina)
    • sređen prikaz sezone/epizode

Mozete ga dodati uz vec postojeci, instalirajuci preko zip fajla, i preporucujem postaviti za glavni :) da bi vam on prvi trazio titlove, posto je dosta stvari sredjeno, tj. bar ono sto sam ja primetio i sto mi je smetalo...
Jedina ajde da kazemo mana je, posto je omoguceno skidanje sezonskih titlova, posledica da za pojedinacne epizode ne nudi samo titlove za tu epizodu vec za celu sezonu, ali to je manje zlo i mislim da ne moze da se resi zbog samog nacina funkcionisanja addona a i apija...
Po mom misljenju sad sve funkcionise savrseno ;)

service.subtitles.titlovi-1.3.0.zip

I da vas podsetim da imate i dEXE's Kodi Repo...
Da li negde ima dokumentacija koje sve endpointe nudi API od Titlovil.com? Konkretno me zanima da li imaju pretragu po TMDB/IMDB id-evima? Hocu da omogucim i ovaj servis za XBMC4Xbox, ali do sada sam samo uspeo da uklavirim kako da posaljem zahtev kao Endpointu koji pretrazuje po "Query", ali kada izmiksam npr. The Matrix 1999 dobijem prazan niz, tj. ne pronadje mi ni jedan film.

Da li negde ima dokumentacija koje sve endpointe nudi API od Titlovil.com? Konkretno me zanima da li imaju pretragu po TMDB/IMDB id-evima? Hocu da omogucim i ovaj servis za XBMC4Xbox, ali do sada sam samo uspeo da uklavirim kako da posaljem zahtev kao Endpointu koji pretrazuje po "Query", ali kada izmiksam npr. The Matrix 1999 dobijem prazan niz, tj. ne pronadje mi ni jedan film.
Mislim da nema, bar ja nisam našao, pitao sam i na forumu kod njih niko nije odgovorio, možda da probaš da im se direktno mejlom obratiš...
Ja sam se snalazio sa onim što sam imao, i to malo doradio, mislio sam i ja da uključim pretragu po godini, ali mislim da to api ne podržava, naročito ne na način da dodaš samo godinu na naziv, iako na strani mislim da postoji opcija pretrage po godini...
Inače pretragu možeš da vrsis po Imdb id-u...

Tražio sam neki francuski film preko RD i ne nalazi uopšte stream dok ga preko Elementuma nađem. Da li mogu da se dodaju nekako trekeri u Venomu RD ili je to što ima ćao đaci?

Tražio sam neki francuski film preko RD i ne nalazi uopšte stream dok ga preko Elementuma nađem. Da li mogu da se dodaju nekako trekeri u Venomu RD ili je to što ima ćao đaci?
Jesi vrsio pretragu naziva filma i na engleskom i na francuskom?

Ne znam kako je naziv filma na engleskom niti da li postoji

kad ne znaš da koristiš IMDB :p
Kod:
https://www.imdb.com/title/tt15049366/releaseinfo#akas

Priznajem mada mi je imdb na engleskom. A ovaj prevod naziva filma sa stranice koji si ostavio je smejurija🤣

Screenshot_20220406-150310_Chrome.jpg

Na kom god jeziku da si stavio da prikazuje nazive na glavnoj stranici svaki film/serija ima "AKA" ili ti "Also known as" link / podsekciju gde pišu nazivi na raznim jezicima.

Npr:

Kod:
https://www.imdb.com/title/tt0455275/releaseinfo?ref_=tt_dt_aka#akas

Tu možeš videti kako su "lepo" hrvati preveli naziv serije Prison Break.

Gde da tražiš "AKA" link:

imdb.PNG

Dakle skroluješ i skroluješ dok ne dođeš do Details sekcije.

Hvala nisam to znao. Ne nalazi svejedno.

Ako nema na rd znači da ga nema kesiranog, uglavnom kod ne engleskih stvari jer su manje gledani, nađeš torrent i dodaš ga na svoj rd nalog da ga kesira I onda ga odgledas lagano, a možeš ga dodati kroz browser, ili u nekom plaginu koji ima rd tools, seren, realizer, šta znam vec...
Meni je to najlakše kroz Wako aplikaciju na telefonu...

Ne, nema ga ni u uncached. Znam da može da se doda, ali samo magnet link zar ne?

Nema ga u uncached jer tu gde trazi, nema dovoljno torrent sourceva gde ga ima, mada je redak zaista...
Možeš da dodaš i magnet i torrent fajl...
Btw, meni ga nalazi na rd, a moze da se doda i sa torrenta...

Prilozi

• Screenshot_2022-04-06-23-10-35-336_app.wako.jpg
    Screenshot_2022-04-06-23-10-35-336_app.wako.jpg
    39.5 KB · Pregleda: 22
  • Screenshot_2022-04-06-23-11-59-013_app.wako.jpg
    Screenshot_2022-04-06-23-11-59-013_app.wako.jpg
    63.1 KB · Pregleda: 27
To search u toj Wako aplikaciji ili negde drugde? Provajderi u RD ne daju nikakav rezultat. Nađem ja film na privatnim trekerima ali kada dodam na RD sajtu i kliknem na unrestrict link dobijem poruku hoster unsupported(FL u pitanju).
Edit: ovo je za hosting sajtove zaje*o sam se🤣

Da, search je u wako, trakt/rd menadžer, traži strimove i pušta ih u Kodiju ili gde već...
Moguće da postoji neka nekompatibilnost rd i određenih torrent sajtova, desi se da nece da ga ubaci...
Pa šta znam, kad je tako nešto retko, mora se malo pomučiti, možda da ga skineš pa pustiš u lokalu ;)

To sve radi, ali me razmazio trakt u favorites i sve na jedan click bukvalno. Nije loša ta Wako aplikacija iako UI nije najbolji.

Dobra je, čini ti se... Problem je što je autor malo čudan... Nekad je bila skroz free, onda je mogla da se kupi jednokrarno za neke normalne pare tipa 10-15e, a sad nudi samo subscription model, ja sam ugrabio neki popust pa mi skida samo po 99din mesečno i nema reklame... Inače je prenatrpan reklamama, i ako hoćeš free moraš valjda da odgledas reklamni video da bi nešto pustio, a ne radi ako se koristi ad free neki program...
Preko nje je baš lako naći film, seriju, dodati na trakt, vrlo brzo nalazi sourceve, i na jedan klik pusti stream na Kodi u sekundi, kod mene libreelec na rpi... I ima remote u sebi, ponudi da ukucaš i pretragu za titl i sl.
Da nije taj platni model bila bi perfekcija...
A razumem te za "razmazenost" isti slučaj ;)

I da, naravno da bi ti radila u fulu sa svim svojim mogucnostima, mora da se podesi i instaliraju plaginovi...

Ne privatni traker sa RD, banovace ti nalog ma privatnom, izgubices ga zbog gluposti. Real Debrid se koristi samo za javne.

Ne moze da nadje Kodi ovako taj francuski film jer addoni traze engleski naziv filma, a ako je naziv fajla bas ovako kako je kod dEXE nista od toga. Cak i ako uspes da skines na Real Debridu taj fajl ce stojati na njihovim serverima, ali addoni nece naci rezultat jer ce traziti engleski naziv filma. Ovaj "The Bodin's in the Land of Smile". Tako pise naziv recimo na PTP-u.

Ali jos jednom nikako nemoj Real Debrid da koristis za privatne trakere.

E evo sta ima recimo kada se trazi sa originalnim nazivom
tgKalbY.jpg

Ali i ovo je retkost jer i ova aplikacija isto kao i addoni na Kodiju u velikoj vecini slucajeva ce traziti engleski naziv filma ili serije i onda kada se to dogodi addon jednostavno nece prepoznati naziv fajla koji se nalazi na Real Debridu.

Poslednja izmena:
E hvala za savet nisam znao da ne sme privatni traker na RD👍

Зато треба оставити и елементум. Па ако нешто нема на RD - има у елементуму. Е, сад што смо се ми размазили, па нам је мрско да чекамо да се избаферује филм у елементуму... 😁

Mislim da u Serenu postoji opcija da prikazuje originalni naziv filma, pa pretpostavljam da ga onda tako i traži... Ali nisam ga koristio jer ako ostavim onda azijske filmove prikazuje sa njihovim znacima i onda nit znam kako se zove niti ima tek tako šanse da ga nadje...

Mislim da je Elementum jedini addon koji trazi i originalni naziv i engleski odjednom, mada opet nisam 100% siguran, zaboravio sam. :)

Steta je sto Real Debrid ne dozvoljava pretragu na svom sajtu cega sve ima od sacuvanih fajlova na svojim serverima. Svasta jos nesto bi tu moglo da se nadje. On funkcionise tako sto identifikuje hash magneta ili torenata, da to radi prema nazivu trazenog vise stvari bi nalazio. Ali pretpostavljam da zbog pritajenosti na internetu i predrostroznosti tako rade.

Da bi nasao nesto preko RD-a hash skinutog magneta ili torenta mora da se poklopi sa onim koji postoji na RD serverima. A tu pretragu vrsi tako sto su svi ti koji prave addone napravili i provajdere koji sadrze razne neke javne torent sajtove. Sto se tice Filelista ja sam probao njega preko RD-a cisto radi testa, jednom, jer znam da ima labava pravila za jedan privatni traker, ali dzabe je, jer to sto sam skinuo preko RD-a ne moze Kodi ili bilo koja druga aplikacija koja koristi RD da identifikuje, jer niko nije napravio provajder za Filelist. Znaci taj fajl tamo postoji, i ja kad ponovo ubacim taj isti torent sa Filelista on tamo u RD pokaze da je na 100%, ali dzabe kada niko od addona nema mogucnost da preceslja Filelist kao sajt i nadje hash od tog torenta. A da RD ima dozvoljenu pretragu po nazivu fajla na svom sajtu taj torent bi vec bio pronadjen.

Elementum je drugo jer on trazi po nazivu fajla sve sto ima na tom sajtu, odnosno onoliko toranata kako vi namestite u tamo tim njegovim filterima. I Elementum takodje ima provajdere za neke privatne trakere kao sto je Filelist.

Poslednja izmena:
Tačno je to da ako addon nema taj provajder odakle si recimo skinuo torrent na rd neće ga naci ali ti u Kodiju možeš direktno sa nekim addonovima da pustiš fajl iz svog rd clouda, tako da opet znači ako ga postaviš na rd, bar za tebe ;)

Da, da to moze. RD po nekom pravilo cuva oko tri nedelje do mesec dana ono sto ti postavis na svom cloudu.

Tu je recimo Premiumize bolji jer oni ne brisu nikada ono sto ti imas na tvom cloudu, ali zato daju limit od 1 TB-a na tvom cloudu, to je neka fair policy

Ček, nisam znao da rd briše, ako preko njega skineš neki torrent...
Mislim da je kod mene dugo stajalo što sam nekad stavio da se skida, neka francuska serija, jedva bio neki sider, pa je skidalo nedelju dana, i posle mi dugo stajalo na nalogu dok sam nisam izbrisao...

72h drze na downloadu nesto, to pise na sajtu.

Screenshot_1.png

A ovaj limit od 2000 GB to je koliko moze veliki torent fajl odjednom.

Ta skripta za blokiranje downloada posle 72h je automatska. Samo stavi X pored torenta :D

Ja sam nešto skinuo sa uncached pre mesec i više i dalje stoji tamo u DL. Nisam odgledao još uvek.

Vrh Dno