Питао си за РТС, а не за СК и арене. Добио си одговор на основу питања.Uzeo već, nego sam mislio ponekad da bacim oko i na druge kanale. Live tv Srbija radi na boxu x96max. Blue thunder ne mogu da pokrenem (zbog loše internet veze) , pogledao bih nekad tekmu na sport klubu ili areni , jel postoji neki sa lošijom rezolucijom slike za ta dva kanala ?
Da li negde ima dokumentacija koje sve endpointe nudi API od Titlovil.com? Konkretno me zanima da li imaju pretragu po TMDB/IMDB id-evima? Hocu da omogucim i ovaj servis za XBMC4Xbox, ali do sada sam samo uspeo da uklavirim kako da posaljem zahtev kao Endpointu koji pretrazuje po "Query", ali kada izmiksam npr. The Matrix 1999 dobijem prazan niz, tj. ne pronadje mi ni jedan film.Evo jednog malog poklona...
Unofficial Kodi subtitles addon for Titlovi.com
Prerađen oficijalni Titlovi.com addon v1.2.0...
Dodato:
Ispravke:
- srpski jezik interfejsa
- prikaz logo-a
- izmene tektualno-vizuelne i u strukturi fajlova
- pronalaženje titlova serija koje u imenu fajla imaju naziv epizode
- pronalaženje i prikaz i ćiriličnih titlova ukoliko je izabran srpski jezik
- pronalaženje sezonskih titlova (cela sezona u jednom fajlu, netflix), posledica toga je da za pojedinačne titlove izbacuje u prikazu sve titlove sezone umesto samo za datu epizodu
- sređena notifikacija/greška koja izlazi ukoliko ne nađe nikakav rezultat
- sređeno sortiranje titlova iz zip fajla sezone, koji se randomizirao ukoliko je već skinut i čita se iz keša
- izmenjen prikaz rezultata pretrage, radi lakšeg izbora titla:
- ispis naziva serije/filma
- dodata godina (naročito korisno kod filmova sa istim nazivom iz različitih godina)
- sređen prikaz sezone/epizode
Mozete ga dodati uz vec postojeci, instalirajuci preko zip fajla, i preporucujem postaviti za glavnida bi vam on prvi trazio titlove, posto je dosta stvari sredjeno, tj. bar ono sto sam ja primetio i sto mi je smetalo...
Jedina ajde da kazemo mana je, posto je omoguceno skidanje sezonskih titlova, posledica da za pojedinacne epizode ne nudi samo titlove za tu epizodu vec za celu sezonu, ali to je manje zlo i mislim da ne moze da se resi zbog samog nacina funkcionisanja addona a i apija...
Po mom misljenju sad sve funkcionise savrseno
service.subtitles.titlovi-1.3.0.zip
I da vas podsetim da imate i dEXE's Kodi Repo...
Mislim da nema, bar ja nisam našao, pitao sam i na forumu kod njih niko nije odgovorio, možda da probaš da im se direktno mejlom obratiš...Da li negde ima dokumentacija koje sve endpointe nudi API od Titlovil.com? Konkretno me zanima da li imaju pretragu po TMDB/IMDB id-evima? Hocu da omogucim i ovaj servis za XBMC4Xbox, ali do sada sam samo uspeo da uklavirim kako da posaljem zahtev kao Endpointu koji pretrazuje po "Query", ali kada izmiksam npr. The Matrix 1999 dobijem prazan niz, tj. ne pronadje mi ni jedan film.
Jesi vrsio pretragu naziva filma i na engleskom i na francuskom?Tražio sam neki francuski film preko RD i ne nalazi uopšte stream dok ga preko Elementuma nađem. Da li mogu da se dodaju nekako trekeri u Venomu RD ili je to što ima ćao đaci?
Trazi The Bodin's in the Land of SmileNe znam kako je naziv filma na engleskom niti da li postoji
https://www.imdb.com/title/tt0455275/releaseinfo?ref_=tt_dt_aka#akas
Ako nema na rd znači da ga nema kesiranog, uglavnom kod ne engleskih stvari jer su manje gledani, nađeš torrent i dodaš ga na svoj rd nalog da ga kesira I onda ga odgledas lagano, a možeš ga dodati kroz browser, ili u nekom plaginu koji ima rd tools, seren, realizer, šta znam vec...Tražio sam neki francuski film preko RD i ne nalazi uopšte stream dok ga preko Elementuma nađem. Da li mogu da se dodaju nekako trekeri u Venomu RD ili je to što ima ćao đaci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari