Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Meni su 3 boxa na jednom tv-u :)

Šta rade
0ZX9BIy.gif
kad se jedan pregrije ili zabaguje prebaciš na drugi.

Jedan radi stalno (Eon ),Drugi palim povremeno (Mibox) a treci kad je neki sport(Supernova kablovski stb). Mi box je do skora bio na trecem televizoru ali ga odnesose deca u stan.(Tv). Cetvrti tv me mrzi da opamecujem :)

Pokušao sam da instaliram kodi 19.4 na Mobilni Motorola g200 5g android11...posle instalacije kad god startujem aplikaciju ona se gasi i nikako mi ne uspeva da je pokrenem??? Da li neko zna zašto je to tako? Hvala na pomoći...

kako se moze i moze li uopste da se instalira Kodi 18.9 na win 7 ultimate
hvala

može zašto ne, imao sam ga na win7 i sad na istom kompu imam 19.4

možda mu fali noviji .net framework, vjerojatno javi šta ga muči
ili možda instalira krivu verziju, x64 bitnu ili obratno

Posle milion godina rekoh da probam Kodi na firesticku, koja je najbolja verzija, najstabilnija? Moze li link od apk ko ima? Bas dugo misam petljao nista sa Kodijem, eto da ga malo testiram

AKo mi neko moze poslat na pm za win 10 BG za kodi. Nema ga na njihobom sajtu

Evo jednog malog poklona...

Unofficial Kodi subtitles addon for Titlovi.com

Prerađen oficijalni Titlovi.com addon v1.2.0...

Dodato:
  • srpski jezik interfejsa
  • prikaz logo-a
  • izmene tektualno-vizuelne i u strukturi fajlova
Ispravke:
  • pronalaženje titlova serija koje u imenu fajla imaju naziv epizode
  • pronalaženje i prikaz i ćiriličnih titlova ukoliko je izabran srpski jezik
  • pronalaženje sezonskih titlova (cela sezona u jednom fajlu, netflix), posledica toga je da za pojedinačne titlove izbacuje u prikazu sve titlove sezone umesto samo za datu epizodu
  • sređena notifikacija/greška koja izlazi ukoliko ne nađe nikakav rezultat
  • sređeno sortiranje titlova iz zip fajla sezone, koji se randomizirao ukoliko je već skinut i čita se iz keša
  • izmenjen prikaz rezultata pretrage, radi lakšeg izbora titla:
    • ispis naziva serije/filma
    • dodata godina (naročito korisno kod filmova sa istim nazivom iz različitih godina)
    • sređen prikaz sezone/epizode

Mozete ga dodati uz vec postojeci, instalirajuci preko zip fajla, i preporucujem postaviti za glavni :) da bi vam on prvi trazio titlove, posto je dosta stvari sredjeno, tj. bar ono sto sam ja primetio i sto mi je smetalo...
Jedina ajde da kazemo mana je, posto je omoguceno skidanje sezonskih titlova, posledica da za pojedinacne epizode ne nudi samo titlove za tu epizodu vec za celu sezonu, ali to je manje zlo i mislim da ne moze da se resi zbog samog nacina funkcionisanja addona a i apija...
Po mom misljenju sad sve funkcionise savrseno ;)

service.subtitles.titlovi-1.3.0.zip

I da vas podsetim da imate i dEXE's Kodi Repo...

Ako dobro vidim to je pravljeno za Kodi 19 tako da ne radi u nižim verzijama.

Da, za matrix, sredjen poslednji oficijalni addon.
Nema razloga da se neko drži niže verzije...

Nisu to samo napušteni, neki nisu nikad ni postojali za javnost. A preći ću ja na njega samo kad uhvatim malo dobre volje da se zezam sa tim, naravno ostaviću kodi forks za te stvari.

Pozdrav dustvo. Evo dobre prilike da se prisetimo kako je Kodi nastao i koji je to uredjaj zasluzan za softver koji danas svaki multimedijalni centar poseduje :D Naime, jednog dana sam odlucio da ucim kako se prave skinovi za Kodi, a potom sam zeleo i da malo bolje naucim javuscript (Node.js) kao i da usavrsim i bolje naucim neke design patterne u Vue.js-u. Negde u septembru prosle godine dosao sam na ideju da uz pomoc ove tri tehnologije omogucim da Xbox iz 2001 godine strimuje filmove kao sto se to radilo pre 15 godina. Iskren da budem, u pocetku je sve izgledalo prekomlikovano i mislio sam da cu brzo odustati, ali malo po malo i nakon nekih pola godine projekat koji je bio neka moja vizija je postao i funkcionalan. Na kraju svega toga, odlucio sam da mi to bude diplomski/zavrsni rad na fakultetu. Ima jos stvari koje moram da unapredim kao i nekih stvari koje planiram da podrzim, ali to ce se dalje polako razvijati. Takodje, projekat je imao za cilj da pokaze sta se sve moze postici sa "PC-em" iz 2001 godine baziranom na Pentiumu 3 i 64MB RAM-a, kao i da pokaze svim PS2 fanbojevima zasto je Xbox u to vreme bio ispred svog vremena.

Takodje, jedan developer portuje XMBC/Kodi na Xbox 360 i ukoliko taj program ikada postane funkcionalan planiram ovo da prilagodim za 360. Jos jedna anegdota vezana za Kodi, jeste da su developeri negde u ovom periodu zapoceli razvoj Xbox Media Player-a koji je postao dostupan u novembru 2002 godine. To je bila preteca XBMC-u.

P.S. Nadam se da admini nece imati nista protiv sto post u jednu ruku nije direktno vezan za Kodi.

ako u favoritima imam neki dogadjaj koji sledi za gledanje, npr sport, film , serija - nije bitno, postoji li neka skripta ili neka opcija kao cron da se podesi i da se taj favorit startuje u tacno odredjeno vrijeme
ako neko zna, bio bih veoma zahvalan za pomoc

? Kodi PVR addons podržavaju Reminders... u EPG za neku emisiju kreiraš reminder i kad bude to vreme iskoči ti prozorčić.

Jel postoji neki add-ons za kodi 18 za gledanje rts1 (bez blokiranja emisija) slabijeg kvaliteta slike rezolucije recimo sd ? Potrebno jer je internet konekcija bas slaba, u pitanju je Afrika?! Unapred hvala

Узми претплату за РТС планету и миран си.

Узми претплату за РТС планету и миран си.
Uzeo već, nego sam mislio ponekad da bacim oko i na druge kanale. Live tv Srbija radi na boxu x96max. Blue thunder ne mogu da pokrenem (zbog loše internet veze) , pogledao bih nekad tekmu na sport klubu ili areni , jel postoji neki sa lošijom rezolucijom slike za ta dva kanala ?

Vrh Dno