Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Ja sam jos od S8+ navikao da telefon stavljam u airplane mod tokom noci, nema komunikacije s baznim stanicama = minimalna potrosnja baterije :ROFLMAO:

Meni baterija bila skroz ok i na s20fe i s20u, oba exy, dok ortak ima s20fe isto exy, samo ide i kuka kako mu sam trosi bateriju, pa crkao port za punjenje, pa ekran baguje i brdo nekih tako problema. Ne znam jel do upotrebe, do aplikacija, do samsunga, ali znam ljude koji su prezadovoljni, kao ja, i ljude koji imaju svakakve probleme, isti telefeoni u pitanju.

Al isto tako imam primer i moje zene, uzela nov a72, sve radilo super i od jednom telefon ne moze da sastavi pola dana sa celom baterijom, kao bukvalno skine sa punjaca ujutru i do 14h prazan. Reko da vidim sta si radila... A ona pegla neku igricu koja manje vise je 90% vremena upaljena u pozadini i samo vuce, plus sto telefon non stop ostaje full aktivan ako se ostavi na stolu sa upaljenom igricom, usija se kao blesav. Tako da ono, ima tu svega.

Posto sam sad na s7, baterija trajala 3-4 sata, i uspela je da se naduva i odvali ledja, zamenio mi ortak sinoc bateriju, tako da se sad pitam sta ce mi s22 :ROFLMAO:

A i kontam da bi mi prelazak sa s20u na mali s22 bio sok, ovako cu sad taman da se naviknem na s7 i kad (jednog lepog dana) stigne s22, bice WOOOW koliko je ovo dobro :cool:

Poslednja izmena:
E, da, malo utisaka i za mali S22 od strane jedne žene, koja zna da igra i neku igru tokom dana, ali i prilično koristi kameru i društvene mreže.

Koristi ga dva dana od podešavanja, dakle baterija se uči

Oko 9 joj počinje dan, ima dosta poziva dok radi i uglavnom je na wifi.

Prva dva dana baterija od 9 do 12 joj padne na oko 80 +-3 procenta i tu bude oko 1.10 SOT.

Bagove nije imala, ništa se nije pojavljivalo.

Koristila je ip12mini pre ovoga i ekran joj je najveće oduševljenje, kao i dobro keširanje, odnosno veći broj app ostane joj naestu gde je stala, ali i po njenim rečima lakoća upravljanja.

Prvi dan je završila sa 5.22 SOT ako nekome znači.

Ima li možda neko pitanje konkretno za regularni S22, pa da vidimo, šta i kako dama kaže?!

Da. Snap je.

I da, iskočilo mi u Samsung members.Screenshot_20220330-131928_Samsung Members.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam nedostupnost resio aktivacijom volte na mts mrezi. U toku dana jos od s10 modela, vise puta u toku dana bio sam nedostupan. Nakon aktivacije volte usluge to sr vise ne desava, evo ni na s22

Ima li neko neki info kad stizu telefoni iz MTSa? Neko je napisao da ima i posebna tema, pa ako moze link posto je ne pronalazim :)

Ko je porucio telefon preko Mtsa za pravna lica, sta ste poslali od dokumenata za dobijanje slusalica?
Ja imam samo papir "Specifikacija za aktivaciju biznis tarifa" tjt kao neki ugovor.
Da li je to dovoljno ili trebam da trazim Mtsu nesto?
P.S Koji vam je datum na ugovoru? Ja sam stavio 22.03, jer smo tada sklopili ugovor, a porucio sam ga 14.02.

Upravo stigla Spigen NeoFlex Solid folija za ekran i Neo Hybrid Maska. Folija predobro leže na ekran i osećaj je kao da nije na njemu. Maska izgleda prebrutalno.img_20220330_141732.jpg

Prilozi

• img_20220330_141806.jpg
    img_20220330_141806.jpg
    135.2 KB · Pregleda: 109
Ko je porucio telefon preko Mtsa za pravna lica, sta ste poslali od dokumenata za dobijanje slusalica?
Ja imam samo papir "Specifikacija za aktivaciju biznis tarifa" tjt kao neki ugovor.
Da li je to dovoljno ili trebam da trazim Mtsu nesto?
P.S Koji vam je datum na ugovoru? Ja sam stavio 22.03, jer smo tada sklopili ugovor, a porucio sam ga 14.02.
Ja sam poslao neku otpremnicu koja je dosla sa telefonom ali su to odbili. Moja firma je potpisala ugovor sa telekomom jos prosle godine a sad smo uzeli telefon iz budzeta. Narucen 23/02, a stigao 17/03. Ovo je odgovor Samsunga, mozda ti pomogne:
Dokument koji ste priložili prilikom registracije ne prikazuje sve potrebne informacije. Molimo vas da dostavite novi dokument na kojem se jasno vidi sledeće: IMEI broj uređaja, model uređaja, ime i prezime i datum kupovine uređaja klikom na link.
Pa cemo videti sa likom iz MTS-a da nesto posalje.

Ja sam poslao neku otpremnicu koja je dosla sa telefonom ali su to odbili. Moja firma je potpisala ugovor sa telekomom jos prosle godine a sad smo uzeli telefon iz budzeta. Narucen 23/02, a stigao 17/03. Ovo je odgovor Samsunga, mozda ti pomogne:
Dokument koji ste priložili prilikom registracije ne prikazuje sve potrebne informacije. Molimo vas da dostavite novi dokument na kojem se jasno vidi sledeće: IMEI broj uređaja, model uređaja, ime i prezime i datum kupovine uređaja klikom na link.
Pa cemo videti sa likom iz MTS-a da nesto posalje.
Pricao sam sa Samsungovim agentom.
Rekli su mi da im posaljem ugovor, koji je dosao uz telefon pored otpremnice. Na sajtu za registraciju prilozio sam i mail u obliku PDF-a koji mi je stigao kada sam porucio telefon.
I da, rekli su mi da nije bitno kada je sklopljen ugovor jer oni valjda vide po IMEI broju urdedjaja kada je telefon porucen ili sta vec.
Dakle pored otpremnice dobio sam i dokument "Zahtev za aktivaciju usluge mts Biznis tarife" po ugovoru broj: 1-xxxxxxxxxxx.
Pogledaj, meni je to stiglo u paketu.

Da li neko ima s22 ultra snap verziju?vredi li uzeti snap verziju ili i taj ima iste bagove kao exynos verzija?

Ubrzo nadam se :D

Ja pre neki dan pao u totalnu depru, neki drugar dosao do info da je yettel dobio odredjenu kolicinu i kad odmah prosledili to sto su dobili, i sledeca tura za 20tak dana, a ja odmah u ocaj, posto me niko zvao, rekoh to je to, sledeca tura za 20 dana, kad ono... :cool:

Evo šta su meni napisali na Twiter-u posle provere:
Proverila sam sa kolegama iz biznis službe, i još uvek nije stigao telefon. Čim stigne oni će te pozvati. Kako je reč o veoma traženom modelu ekipa podrške nažalost nije u mogućnosti da precizira vreme kada će isporuka biti realizovana.
Smerjurija!

Pre je postojala opcija da kad stigne notifikacija, spusti se notification panel i kad se malo pomeri u levo ili desno, bila je opcija da se odmah upravlja notifikacijama, odnosno da se isključe ili šta god.
Vidim toga više nema?

A drugo, stavio sam Mobile outfitters foliju, onu od 5000 :) i u pravu je onaj koji je napisao da je ludost staviti foliju od 5000 :).
Lepo je legla, i tu se završava priča. S pen se koristi jako teško, jer ne klizi više po ekranu.
Otisak prsta sam morao ponovo da uradim, ali opet radi 50 posto slabije. Prilikom korišćenja tastature po nekad ne radi lepo, retko, ali baš dosta kuckam :)
Sve u svemu, žešće bačene pare.

Za notifikacije imaš u podešavanjima da uključite snooze button.

Što se tiče samog upravljanja, prisloniš prst i to je to.

Vraćena S22 Ultra u poslovnicu. Sinoć nisu prihvatile uplašene radnice, danas uz prisustvo šefa sve prošlo OK. Pozdrav sa Samsungom dokle god bude gurao Exynos smeće ili mu ne prilagodi OneUI.

Sada je malo offtopic, ali dvoumim se između P50 Pro i 13 Pro Max. Ne volim iOS, ali plašim se da uzmem Huawei.

Vraćena S22 Ultra u poslovnicu. Sinoć nisu prihvatile uplašene radnice, danas uz prisustvo šefa sve prošlo OK. Pozdrav sa Samsungom dokle god bude gurao Exynos smeće ili mu ne prilagodi OneUI.

Sada je malo offtopic, ali dvoumim se između P50 Pro i 13 Pro Max. Ne volim iOS, ali plašim se da uzmem Huawei.
Kao što moderator reče off, ali, možeš i da vidiš s22 ultra snap. Ima ih po oglasima, samo ne znam za koje tržište osim onoga istaknutog za US.

Sve vezano oko samsunga i snapa obrati se Proday, verujem da ce najbolje da ti kaze i pomogne.
Sad da se malo ukljucim u temu, sta je toliki problem oko novog exy, kod mene na s21u radi odlicno i sistem okej radi, nema ni bagova, ni nista,.. I plus za vreme spavanja skine 2% uglavnom ( 8h sna ).

Nazad
Vrh Dno