pinocio
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2009
- Poena
- 485
Znaaaam.... prosao sam tu pricu sa TVomMoja preporuka da zaobidješ Tehnomaniju prilikom kupovine. Očajni su ako kod njih kupiš, a zalomi ti se neka reklamacija...
Znaaaam.... prosao sam tu pricu sa TVomMoja preporuka da zaobidješ Tehnomaniju prilikom kupovine. Očajni su ako kod njih kupiš, a zalomi ti se neka reklamacija...
Sta bi na kraju sa tvojom Whirlpool?Moja preporuka da zaobidješ Tehnomaniju prilikom kupovine. Očajni su ako kod njih kupiš, a zalomi ti se neka reklamacija...
I ja sam tako mislio...Ja ne razumem kakve veze ima radnja sa reklamacijom. Nesto ne valja - zoves ovlasceni servis. Ako je u prvih 6 meseci, uzmes papir da je neispravna, radnja izbor nego da zameni. Ako je nakon 6 meseci, servis ga popravi ako moze da se nabavi deo, a ako ne moze dobijes papir i radnja nema izbor nego da zameni.
Još se ganjamo....Sta bi na kraju sa tvojom Whirlpool?
Po logici stvari prodavac-tehnomanija bi trebalo da bude na strani kupca, da mu pomogne, olakša reklamaciju, ali oni suprotno tome staju na stranu dobavljača.Ja sam prilikom kupovine TVa dobio kopiju fiskalnog sa opravdanjem da je to dovoljno za reklamaciju i da mi kopijom oni izlaze u susret jer fiskalni izbledi i neupotrebljiv je.Kupio sam TV koji je u tom trenutku imao 5 godina garancije i to bez obaveze da ga dodatno registrujes bilo gde,znaci nije 2+(opcionih) 3 prica. I kada je crkao u trecoj godini,prvo sam pozvao Tehnomaniju,kazu ok kopija racuna je vazeca,al samo dve godine... za dodatne tri morate imati papir koji govori o toj promocijiKad sam rekao da mi to nisu ni dali,kazu bas cudno
Dala mi je broj servisa kao da pokusam jer je na fiskalnom datum kupovine i zna se da je tad vazila promocija od 5 god.garancije.Pozovem servis covek mi lepo objasni da je on bez tog papira o petogodisnjoj garanciji nemocan,jer tim papirom pravda porucivanje delova od proizvodjaca. I to je to!!! Mislim nekako mi bilo logicno da se prvo obratim radnji u kojoj sam kupio uredjaj
Kao sto rekoh nije bila potrebna nikakva dodatna registracija sa moje strane,a za sve ostalo nisam bio upucen... jednostavno jedna velika lekcija.@pinocio
Za sve preko 2 godine garancije moras da imas garantni list ili neki vid digitalnog sertifikata ako je u pitanju online registracija za dodatnu garanciju.
interesantne price. imam jedno dobronamerno pitanje: da li je po pravilima foruma u redu da se toliko lose pise o jednoj prodavnici? zar to ne spada u reklamiranje i najstrozije je zabranjeno pravilima foruma? necu da reportujem pojedinacne postove, javno apelujem da se dodele opomene svima koji su pisali lose o tehnomaniji, jer to je - pa zabranjeno.
Forum i služi da se dele lična iskustva pozitivna i negativna na pomenutu temu. Nije u pitanju favorizovanje bilo koga. Treba i javno prozvati nesavesnog prodavca.interesantne price. imam jedno dobronamerno pitanje: da li je po pravilima foruma u redu da se toliko lose pise o jednoj prodavnici? zar to ne spada u reklamiranje i najstrozije je zabranjeno pravilima foruma? necu da reportujem pojedinacne postove, javno apelujem da se dodele opomene svima koji su pisali lose o tehnomaniji, jer to je - pa zabranjeno.
Napisa čovek kome je do juče svaki drugi post bio da ocrni brend Beko.interesantne price. imam jedno dobronamerno pitanje: da li je po pravilima foruma u redu da se toliko lose pise o jednoj prodavnici? zar to ne spada u reklamiranje i najstrozije je zabranjeno pravilima foruma? necu da reportujem pojedinacne postove, javno apelujem da se dodele opomene svima koji su pisali lose o tehnomaniji, jer to je - pa zabranjeno.
Na sajtu LG piše da je garancija sada 5 godina uz registraciju. O LG se mnogo zna, a Haier prodaje samo Tehnomanija. Tek treba da pokažu koliko su ozbiljni i koliko će poštovati garanciju koju su ponudili. Ako uređaj nije dobar, po meni ta garancija ne znači ništa.Čitao sam da LG ima odlične slim varijante ali daje garanciju od samo 2 godine.
Haier jeste dobra marka. To mi je i majstor rekao. Oni su prodavali uredjaje kod nas pre nego sto su kupili Candyja.Haier je vrlo ozbiljan brend, nemojte imati dileme oko toga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari