idi lepo icloud.com i iskljuci find my i resetuj telefon preko itunesDrugari, treba mi pomoc.
Prijatelj je imao 6s+ i kupio 12pro. Kada je kupio novi mob, stari je samo ugasio i prebacio karticu. Na novom se prijavio na svoj nalog i posle nekog vremena je promenio lozinku. Sada hoce da proda stari telefon, medjutim ima sledeći problem. Stari mob je ostao prijvljen na tom nalogu i sada trazi novu lozinku. Kada se ukuca nova lozinka on kaze da je IPHONE LOCKED due to security reasons i krene u proceduru potvrde preko sms-a i promene lozinke. Kada se uradi cela procedura on ponovo pri kucanju sifre izbacuje istu gresku i sve u krug. Znaci telefon ne moze ni da se uloguje ni da se izloguje sa tog naloga. Na novom mob sve funckionise bez problema.
probao sam sledeće:
promenu lozinke na starom mob
pomenu lozinke na novom mob
promenu lozinke preko sajta i čekirao ono da me izloguje sa svih uredjaja
nosio telefon u style, rekli da oni ne mogu ništa i dali mi broj da zovem podrsku u london preko skajpa
Telefon je u nekom medjustanju, ni prijavljen ni odjavljen. Na primer kada se preko kompa ulogujem na sajt na nalog, na tom starom tel onako samo trepne da dozvolim prijavu i broj. I ako uspem da pritisnem cak i sa starog moze da se dozvoli.
Jednostavno ne znam kako da ga izlogujem sa tog naloga.
Bacio sam oko sada. To bi bila ona opcija erase phone na icloud sajtu?idi lepo icloud.com i iskljuci find my i resetuj telefon preko itunes
ima samo iskljucis find my tj jest obrises sa icloudBacio sam oko sada. To bi bila ona opcija erase phone na icloud sajtu?
Da li mi sllučajno ne *****e nešto i na drugom telefonu s obzirom da su na istom nalogu?
Sada sam probao. Ne vidi uopste telefon na find my phone na iclod.com.ima samo iskljucis find my tj jest obrises sa icloud
Bio sam vec na beti, ali jedno azuriranje pre ovoga nisam uradio. Anyway, ocekivao sam neke velike promene sa tom velicinom ali nista. Jedino sto sam primetio jeste kad ne prepozna face id, i izbaci pin da ukucam pozadina bude plava mat boja. Cini mi se da je inace bila moja zadata pozadina samo mutnaDa li si pre ovog takodje bio na prethodnoj beti ili si se tek prikljucio beta programu![]()
Sa 15.4 ne vrti vise.Jb.. ih iphone storage. Vec 2 mjeseca ne mozes uci vrti u nedogled.
Odradio soft reset i sad je ok. Nije to i dalje kao prije kad za 3-4 sec sve ucita, ali makar radi.Sa 15.4 ne vrti vise.
Ti si verovatno uradio to preko nekog od web sajtova, a sada je to integrisano u health app i wallet.Ja sam to uspeo još novembra da uradim, zato me sad to buni u listi novih mogućnosti za 15.
Da, da u pravu si. Video sam na Twitteru da je @mikenziyu postavio uputsvo kako da se odradi i poslužilo je.Ti si verovatno uradio to preko nekog od web sajtova, a sada je to integrisano u health app i wallet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari