Telefon sam dobio u sredu 09.03, preko MTS, dva ažuriranja odrađena, prvo ono veliko oko 800 mb, a juče ažuriranje gde je isključen GOS!
Uz ogradu, da nisam imao puno vremena da maltretiram telefon, zbog poslovnih obaveza, zasad su utisci pozitivni, nisam primetio neke bagove i slično!
Predhotni telefon mi je bio S21 Ultra... Baterija zasad slična, kameru nisam puno koristio, narednih dana ću, pa da uporedim slike...
Ekran mi deluje bolji, svetliji, upoređivao sam sa koleginim Iphone 13 pro, na suncu, primetna razlika u čitljivosti u korist S22 U.
Sve u svemu u odnosu na S21U, zaključci standardni, bolji je S22U za nekih 5 do 10 %..., zavisi od korisnika šta mu je prioritet!
Inače, od 2000.godine, uglavnom koristim premijum telefone, da ih sad ne nabrajam, ovo napisah ne da se hvalim, već prosto da kažem da imam neka iskustva...
PS: Često sam ovde na forumu, ali se neuključujem toliko u rasprave i diskusije, jer se ponekad svode na navijačka prepucavanja i bezpotrebna prenaglašena ili hvaljenja određenog brenda ili pljuvanja po istom! Inače, svi premijum telefoni, Samsunga, Iphona, Huaweija, Xiaomija... su stvarno dobri, razlike u svakodnevnoj uporebi su minimalne, ali baš...jedina prava mana im je što su godinama u nazad postajali sve skuplji, ali to je neka druga priča!