Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pušta li kome na kineskim boxovima hd kvalitet? Imam 2 boxa, Supernova Move i h96 Max X3 i na oba max 960x540.

Kako vidiš rezoluciju i/ili birate?
Ne radi ono sa Info tasterom na daljinskom, kao što je na Netflix.

Dali neko ima informacije da će sadržaj na hbo max-u biti ako ne isti bar približno kao na američkom hbo max-u?
Ovako sve deluje dosta jadno.

Dali neko ima informacije da će sadržaj na hbo max-u biti ako ne isti bar približno kao na američkom hbo max-u?
Ovako sve deluje dosta jadno.
Sadržaj će se unapređivati, rekli su već od sledeće nedelje kreću sa ubacivanjem dodatnog sadržaja, ali da će biti sličan američkom, to nema šanse. Kod njih je HBO Max 15$ mesečno, a kod nas duplo manje, pa je za očekivati da i sadržaj bude dosta lošiji.

A i realno ne vredi upoređivati bilo koju državu i bilo koji streaming servis sa USA, oni će uvek imati najbolju ponudu.

Reči koje se završavaju sa ski,ški i čki se pišu malim slovom. U ovom slučaju prevodilac nije znao da li to važi za ostale narode bivše nam države :)
Ne pišu se malim slovom kad su na početku rečenice. Stavke u menijima su izolovane reči, nisu ni na početku niti unutar rečenice i na njih uopšte nije moralo da se primeni ovo pravopisno pravilo. Konkretno, u ovom slučaju nije moralo i previše odskače od ostalih jezika na spisku, a rekao bih da i u slovenačkom, hrvatskom i makedonskom važi isto pravilo za pisanje prisvojnih prideva. Samo je naš prevodilac morao da se pravi pametan.

Kako se nosi Mi Box S sa ovom i sličnim aplikacijama (4k pre svega ) ? Jel ima neki bolji za slične pare?

Kako vidiš rezoluciju i/ili birate?
Ne radi ono sa Info tasterom na daljinskom, kao što je na Netflix.
Vidi se i golim okom da kvalitet nije hd.
Komandom logcat sam to potvrdio jer kad pustiš ima negde u logu rezolucija i nikad nije prešla 960x540

Pušta li kome na kineskim boxovima hd kvalitet? Imam 2 boxa, Supernova Move i h96 Max X3 i na oba max 960x540.
Na X96 Max 4/32 gb meni sve radi sada bez problema ali sam se namučio sa zvukom ...
Grrr, moj X96 Max izgleda nema te opcije, sam interfejs isto izgleda, ali imam samo dve opcije u digital audio format, pcm i auto :(.

Ostaje da se nadam da ce mozda rešiti sa nekim update-om, jer je hbo go radio normalno.
Ja sam moj uređaj kupio prošle godine preko Aliexpresa. Nakon startovanja izbacuje oznaku X96 Max+. Inače ima 4/32 gb memorije.

Kako se nosi Mi Box S sa ovom i sličnim aplikacijama (4k pre svega ) ? Jel ima neki bolji za slične pare?
Nema Box S problema sa aplikacijama i 4k strimovima, sve radi. Meni je pustao i mnogo "grdje" strimove od ovih sa striming servisa, 4k Remuxe od po 100GB i nisam imao problema. Ako ga uzimas za ~60e koliko vredi (toliko bude na "akciji" kod nas, a na KP je redovna cena) nema nista bolje.

Na X96 Max 4/32 gb meni sve radi sada bez problema ali sam se namučio sa zvukom ...

Ja sam moj uređaj kupio prošle godine preko Aliexpresa. Nakon startovanja izbacuje oznaku X96 Max+. Inače ima 4/32 gb memorije.
Moj je 4/64, ali bez plus. Kazi mi, koji android imas na njega? Moj ima 8, kada idem da proverim update, nema, ali sam nasao stock rom za njega 9, pa mozda da ga flasujem ako ce se na 9 pojaviti te opcije. Samo se onda bojim da cu imati problem sa eon aplikacijom, koja na novijim ver. androida moze da se pokrene samo preko koda, a ova verzija jos uvek dozvoljava sa user name i pass.

Poslednja izmena:
Gledam HBO MAX na racunaru, TV mi sluzi kao monitor. Dok gledam, na bilo kom browseru TV mi flikeruje povremeno, kao da izgubi signal na delic sekunde, takodje se na delic sekunde, povremeno pojavljuju artifakti tipa kao da VGA umire. Kad iskljucim HBO MAX tab flikerovanje i artifakti se ne pojavljuju, u igrama, video plejerima i Stremiu sve normalno radi. Da li se to jos nekom desava i sta bi moglo da bude problem?

Maša i medved kad se odabere srpska sinhronizacija pušta slovačku ili koju već. Kakvi bagovi.

Bagovi su pristuni i dalje sto se titla tice. Verovatno mozda to ima veze i sa audio sihronizacijom. I dalje nece automatski da pusti titl ako je izabran srpski ili hrvatski, a ako je makedonsk, engleski ili slovenski ide bez problema automatski titl. Zar su toliko neposobni da to rese, evo vec 3 dana od kad su pustili platformu...

Moj je 4/64, ali bez plus. Kazi mi, koji android imas na njega? Moj ima 8, kada idem da proverim update, nema, ali sam nasao stock rom za njega 9, pa mozda da ga flasujem ako ce se na 9 pojaviti te opcije. Samo se onda bojim da cu imati problem sa eon aplikacijom, koja na novijim ver. androida moze da se pokrene samo preko koda, a ova verzija jos uvek dozvoljava sa user name i pass.
Bez + je s905x2 a sa + je s905x3.Ako si voljan da eksperimentišeš imaš za njega slimbox i atvexperience romove,i atv i obične.

Ovakve propuste bi trebalo prijaviti njima na [email protected]
Na većini crtanih filmova, sinhronizacija piše da ima na srpskom, a pušta slovački. A sama aplikacija je totalno nepregledna bar za mene i ovo im je bilo nepotrebno jer HBO GO je bila sasvim u redu. Oni sami su trebali da odrade samu migraciju kako treba, verovatno nisu bili spremni i rešavaju u hodu.

Kod mene na lg-u nikakvih problema nisam imao. Na jednom filmu sam odabrao srpski prevod i od tada uvek pusta sa srpskim.

Android 9. Da za EON sam morao da ukucam kod ...

Bagovi su pristuni i dalje sto se titla tice. Verovatno mozda to ima veze i sa audio sihronizacijom. I dalje nece automatski da pusti titl ako je izabran srpski ili hrvatski, a ako je makedonsk, engleski ili slovenski ide bez problema automatski titl. Zar su toliko neposobni da to rese, evo vec 3 dana od kad su pustili platformu...
I to, i srb i hrv titl je uvek bele boje, tj. na android uređaju (tv-u) aplikacija i dalje ignoriše podešene opcije prikaza titla.

Android 9. Da za EON sam morao da ukucam kod ...
Jel si bio probao verziju sa user name i pass, pa nije moglo, ili si odmah isao na verziju sa kod-om?
Moj problem je sto sam na starom trio paketu, gde mogu da koristim samo verziju eon app sa user name i pass, sa kodom ne mogu, jer to moze na novim eon paketima, a nisam hteo samo zbog toga da se vežem novim ugovorom na 2 godine.

Za sve vas EON nije predvidjen za HBO max i zato ima bagova

Prilozi

• F4FA9862-11D1-4B39-B0E0-54DE91C78FE6.jpeg
    F4FA9862-11D1-4B39-B0E0-54DE91C78FE6.jpeg
    395.4 KB · Pregleda: 110
Da li neko zna da li imaju u planu aplikaciju za Hisense televizore, tj. za VIDAA OS?

Hbo Max na Eon SDMC (OTT) Box-u radi bez problema. Prvo je Hbo Go trazio update, zatim je izbacio ponudu za instalaciju Hbo Max-a, instaliran, ubacen nalog i to je to. Bez seckanja, trzanja itd.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno