Reči koje se završavaju sa ski,ški i čki se pišu malim slovom. U ovom slučaju prevodilac nije znao da li to važi za ostale narode bivše nam države...i zašto su samo za srpski stavili malo početno slovo, za ostale je veliko!? Čak i "Isključi"
Pogledajte prilog 337645
Poštuju naš pravopis. 😁...i zašto su samo za srpski stavili malo početno slovo, za ostale je veliko!? Čak i "Isključi"
Pogledajte prilog 337645
Probao sam sve ovo sto pisu sa iskljucivanjem Dolby i ostalih, ako mislis na to resenje ali se nista ne dogadja.Nema zvuka.Rešio je, listaj temu unazad.
Sadržaj će se unapređivati, rekli su već od sledeće nedelje kreću sa ubacivanjem dodatnog sadržaja, ali da će biti sličan američkom, to nema šanse. Kod njih je HBO Max 15$ mesečno, a kod nas duplo manje, pa je za očekivati da i sadržaj bude dosta lošiji.Dali neko ima informacije da će sadržaj na hbo max-u biti ako ne isti bar približno kao na američkom hbo max-u?
Ovako sve deluje dosta jadno.
Ne pišu se malim slovom kad su na početku rečenice. Stavke u menijima su izolovane reči, nisu ni na početku niti unutar rečenice i na njih uopšte nije moralo da se primeni ovo pravopisno pravilo. Konkretno, u ovom slučaju nije moralo i previše odskače od ostalih jezika na spisku, a rekao bih da i u slovenačkom, hrvatskom i makedonskom važi isto pravilo za pisanje prisvojnih prideva. Samo je naš prevodilac morao da se pravi pametan.Reči koje se završavaju sa ski,ški i čki se pišu malim slovom. U ovom slučaju prevodilac nije znao da li to važi za ostale narode bivše nam države![]()
Vidi se i golim okom da kvalitet nije hd.Kako vidiš rezoluciju i/ili birate?
Ne radi ono sa Info tasterom na daljinskom, kao što je na Netflix.
Na X96 Max 4/32 gb meni sve radi sada bez problema ali sam se namučio sa zvukom ...Pušta li kome na kineskim boxovima hd kvalitet? Imam 2 boxa, Supernova Move i h96 Max X3 i na oba max 960x540.
Ja sam moj uređaj kupio prošle godine preko Aliexpresa. Nakon startovanja izbacuje oznaku X96 Max+. Inače ima 4/32 gb memorije.Grrr, moj X96 Max izgleda nema te opcije, sam interfejs isto izgleda, ali imam samo dve opcije u digital audio format, pcm i auto.
Ostaje da se nadam da ce mozda rešiti sa nekim update-om, jer je hbo go radio normalno.
Nema Box S problema sa aplikacijama i 4k strimovima, sve radi. Meni je pustao i mnogo "grdje" strimove od ovih sa striming servisa, 4k Remuxe od po 100GB i nisam imao problema. Ako ga uzimas za ~60e koliko vredi (toliko bude na "akciji" kod nas, a na KP je redovna cena) nema nista bolje.Kako se nosi Mi Box S sa ovom i sličnim aplikacijama (4k pre svega ) ? Jel ima neki bolji za slične pare?
Moj je 4/64, ali bez plus. Kazi mi, koji android imas na njega? Moj ima 8, kada idem da proverim update, nema, ali sam nasao stock rom za njega 9, pa mozda da ga flasujem ako ce se na 9 pojaviti te opcije. Samo se onda bojim da cu imati problem sa eon aplikacijom, koja na novijim ver. androida moze da se pokrene samo preko koda, a ova verzija jos uvek dozvoljava sa user name i pass.Na X96 Max 4/32 gb meni sve radi sada bez problema ali sam se namučio sa zvukom ...
Ja sam moj uređaj kupio prošle godine preko Aliexpresa. Nakon startovanja izbacuje oznaku X96 Max+. Inače ima 4/32 gb memorije.
Da znate da EON box nije podržan uredjaj za HBO MAXSad probao na Tizen sve radi ok.
Na android boxu ne rade titlovi.
Maša i medved kad se odabere srpska sinhronizacija pušta slovačku ili koju već. Kakvi bagovi.
Bez + je s905x2 a sa + je s905x3.Ako si voljan da eksperimentišeš imaš za njega slimbox i atvexperience romove,i atv i obične.Moj je 4/64, ali bez plus. Kazi mi, koji android imas na njega? Moj ima 8, kada idem da proverim update, nema, ali sam nasao stock rom za njega 9, pa mozda da ga flasujem ako ce se na 9 pojaviti te opcije. Samo se onda bojim da cu imati problem sa eon aplikacijom, koja na novijim ver. androida moze da se pokrene samo preko koda, a ova verzija jos uvek dozvoljava sa user name i pass.
Na većini crtanih filmova, sinhronizacija piše da ima na srpskom, a pušta slovački. A sama aplikacija je totalno nepregledna bar za mene i ovo im je bilo nepotrebno jer HBO GO je bila sasvim u redu. Oni sami su trebali da odrade samu migraciju kako treba, verovatno nisu bili spremni i rešavaju u hodu.Ovakve propuste bi trebalo prijaviti njima na [email protected]
Android 9. Da za EON sam morao da ukucam kod ...Moj je 4/64, ali bez plus. Kazi mi, koji android imas na njega? Moj ima 8, kada idem da proverim update, nema, ali sam nasao stock rom za njega 9, pa mozda da ga flasujem ako ce se na 9 pojaviti te opcije. Samo se onda bojim da cu imati problem sa eon aplikacijom, koja na novijim ver. androida moze da se pokrene samo preko koda, a ova verzija jos uvek dozvoljava sa user name i pass.
I to, i srb i hrv titl je uvek bele boje, tj. na android uređaju (tv-u) aplikacija i dalje ignoriše podešene opcije prikaza titla.Bagovi su pristuni i dalje sto se titla tice. Verovatno mozda to ima veze i sa audio sihronizacijom. I dalje nece automatski da pusti titl ako je izabran srpski ili hrvatski, a ako je makedonsk, engleski ili slovenski ide bez problema automatski titl. Zar su toliko neposobni da to rese, evo vec 3 dana od kad su pustili platformu...
Jel si bio probao verziju sa user name i pass, pa nije moglo, ili si odmah isao na verziju sa kod-om?Android 9. Da za EON sam morao da ukucam kod ...
I to, i srb i hrv titl je uvek bele boje, tj. na android uređaju (tv-u) aplikacija i dalje ignoriše podešene opcije prikaza titla.
Svakako još uvek čekamo povratne informacije da li će u skorije vreme problem sa titlovima biti rešen, svakako savetujem da posetite ovaj link https://help.hbomax.com/rs-sr/Answer/Detail/000001265
i ja sam im slao mail i odgovorili isto bezveze,neki polugenerički mail tek tolikoJa im pisao i ovo je odgovor koji su mi dali![]()
Ne, nije zato. Sertifikovan ne uredno, a to što Hana ne znam svoj posao je drugo.Za sve vas EON nije predvidjen za HBO max i zato ima bagova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari