Otkud taj prodavac što neće da odgovara na KP poruke zna da li sam ja bezobrazan kupac ili ne?
Tako sto na fiksnu cenu nudis svoju cene, tako sto na cenu od 3000 nudis 1500 din ( ponizavas nekoga ), tako sto ne citas sta pise u opisu oglasa, pitas neke budalastine, ne umes da sastavis prosto prosirenu recenicu i slicno.
Primer :
''Pozz.
Imte li ovaj artikal na stanju?
22:22h
Postovani, u prvoj recenici oglasa stoji odgovor na vase pitanje.
22:24h
Nista onda hvala.
pozz
22:25h
Svako dobro zelim.''
Sve kulturno i uredno sa obe strane, ali dobija blok od mene jer prva recenica je boldovana da ima na stanju, ako ne moze da procita onda sa takvima mogu samo da imam problem i izbegavam ikakvu saradnju, cesto u tekstu stoje mane ili nesto navedeno sto je bitno, posle mu stigne kaze kako ovo ovako, pa pise ti sve lepo, kaze nisam citao... zato ih izbegavam te koji hoce nesto a ne mogu da procitaju sve sto lepo pise, sa njima samo problem moze biti nista drugo...
Vise poruka razmenjeno, covek me ubedjuje da posaljem pouzecem na Kosovo, kopiram samo zadnje dve poruke..
''Ok, sve u redu neko salje ja ne, imao sam negativna iskustva sa slanjem dole, posta ne garantuje nista za posiljke koje idu dole, lepo pise na adresnici, jednom poslao lepo, uzeli dole neko smanuo, pojeo vuk magarca i nista...
Tako da saljem samo posle uplate unapred, i ne garantujem nista za stizanje posiljke jer posta sama na garantuje, tako je kako je na zalost.
02:49h
E ajde da ne duzimo pricu pin mi je ***** ovo ono. Lepo si mogo da napises necu da ti posalje i cao...
Ja vece retarda od tebe nisam video na ovoj mrezi
08:53h''
ITD ITD, odgovorno tvrdim da sa obe strane ima i kusih i repatih i ne moze se samo reci da su prodavci krivi i njima se smucilo kakvih sve individuuma ima.