Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicna aplikacija moram priznati. Brze mi je saltanje kanala nego preko kabla i slika je rekao bih ista. Konacno moze antenski kabel u djubre. Eon + supernova 🍻

Ja bih ti savetovao da ipak malo sacekas i strpis sa bacanjem 😃😁😉 , da mi ipak vidimo neku ( koju budu hteli svi da gledaju u Srbiji i dalje ) utakmicu lige sampiona utorkom na areni i tek onda da vidimo od cega je ova apk ( da ne bude kao i Iris ) satkana i sta je podrzava , e tek onda se po meni mogu davati ocene i suditi o njoj 😁😉

Evo danas produzio ugovor i posle dosta natezanja dobio sam 6 mes po 50% .Mada u ugovor pise 7 :)

@kalehrl To si "pokupio" sa Supernova OTT sajta ili iz SmartTV app? :p Ne vidim "white_dwarf" :D :D

Pošto tako izgleda web link...a za AndroidTV app ne mora da bude ni da koristi HLS stream (možda koristi DASH za sve kanale , a ne samo za HBO, Fox... kako je na sajtu ). Verovatno da jeste sve isto, ali eto čekamo potvrdu.

@kalehrl To si "pokupio" sa Supernova OTT sajta ili iz SmartTV app? :p Ne vidim "white_dwarf" :D :D
Smart app. Radio je logcat na starom fw :)
Probao sam neke linkove iz loga od pre 15min i dalje rade.
Imaju neki token ali mozda je trajan i jedinstven za svakog korisnika.

Poslednja izmena:
Jedinstven za uređaj & nalog.
Mani se ostavljanja link šablona. Hoćeš da ubiješ i to kao Netflix AndroidTV app mod? 😂😂😂

Poslednja izmena:
Jel ima neko prekide u radu interneta? Desava se da radi ipv6 samo, ipv4 sajtovi se ne otvaraju, pa kompletan prekid interneta, pa se vraca internet i tako u krug....

Probao i ja na Fox Smart ,radi aplikacija.Podržava lepo komande sa daljinskog.Jedino što sam morao skinuti preko onog linka APK.Jer prodavnica u sistemu TV malo drugačija.

Mnogi ovde pricaju o EON aplikaciji plus sn... Jel imate preplatu za nju ili nesto drugo
U stanu koji sam izdao imam SBB, u ovom gde zivim SN. Gledam samo sport. I da nemam uzeo bih samo neke Sk i Arena pakete. Drugo me ne zanima i osim N1 i Nova, sve je manje vise isto.

Sta se desava sa kanalom RT, do pre oko 2 sata je radio, nije valjda da ni mi necemo moci gledati zato sto je u EU u vecini zemalja banovan?!?!?!?!
Odma ću ri odgovoriti i malo me supernova iznenadila. Pre verujem da su ga isključili je ga gledam na drugom mestu i radi normalno, sad ne smem da kažem gde ali radi u srbiji.Normalno emitovanje.

Gde ti menja jezik?

Home? Settings? Kako izadjem iz aplikacije, sve mi je kako jeste na Mi stick-u, nigde mi jezik nije promenjen. A za pretragu, nije mi izasla odmah u prvim rezultatima nego sam isao desno nekoliko skrolova i dosao sam do nje.
Meni promeni kad izađem iz aplikacije. Ako je ne pokrećem, onda je jezik engleski. Kad pokrenem i posle izađem iz nje, jezik je srpski, ćirilica.

1.marta vratio sam opremu u poslovnicu u mts (box 3) i preneo sam fiksni u supernovu jer sam vec korisnik super par plus move. Vec sutradan iskljucili fiksni. Zvali me da ce ekipa doci u zakazan termin 8.marta da povezu fiksni 🤔. Juce posle rutinske kontrole provere brzine interneta primetim da je brzina interneta povecana. Jer paket koji cu potpisati super sve plus move je do 150 Mbps (coax). Bio sam vredan i povezao fiksni i radi. I oni su bili vredni 🤣.

На Sony Android TV апликација је доступна директно преко Play продавнице.

На Sony Android TV апликација је доступна директно преко Play продавнице.
Tako sam ja skinuo, moj VOX TV nema play prodavnicu ali sam se konektovao preko web pregledača na play prodavnici i skinuo normalno jer onda prikazuje dve aplikacije. Jedna za telefon, a drugu za TV. Probajte.

Gledam sad info kanal i reklamiraju pickbox kanal zna li neko nešto o tome, pošto ga ja nemam ili tek treba da počne sa radom.

Ja sam skinuo sa ovog linka, za "Fire stick 3rd gen."
Aplikacija radi, svi HD kanali rade, ali SD kanali imaju neke zelene horizontalne linije :(

Na Eon boxu radi top
Ja sam postavio link koji je prethodno generisan u skladu sa mojim uređajem (arm64-v8a, Android 9). Probaj da generišeš link ponovo sa karakteristikama tvog uređaja, pa onda idi na download apk

Poslednja izmena:
Od danas vidim aktivni Super PLANOVI (2,3,4) po uzoru na MTS sistem boja ( samo važi za Super PLAN 4 Crveni/Plavi/Beli/Zlatni). Samo nigde ne vidim koja je tarifa za mobilni (neko reče Omorika 3 :unsure:)???
Znači stari paketi Super SVE Start/Plus/Max ne postoje više??? :unsure:

Koliko sam razumeo ovo nije ni jedan od mts paketa već neki neimenovani paket sa neograničenim minutima i porukama,150min ka drugim fixnim mrežama i 100Gb 4G interneta mesečno koji se mogu deliti na još 5 pridruženih brojeva.Ispravite me ako grešim...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno