To zavisi od SMS servisa koji koristi banka i same mreže u okviru koje je pretplatnički broj, ja sam preneo broj iz mts-a ovde i bez problema rade sve SMS poruke ali je u pitanju Poštanska štedionica... Sa druge strane, ne mogu da platim parking preko ovog Globaltel broja (prenetog iz mts-a) uopšte, pa ti sad provali logiku...Evo i ja da pitam, zena mi ima globaltel odavno a ima i 065xxx MTS , taj MTS je pripejd i cuva samo zbog SMS Eurobanke i par ljudi,
ona bi da prebaci taj broj 065xx u Globaltel ali se plasi dal ce da radi SMS od Eurobanke
pomalo bzvzKratko da.
Не,код мене није таква ситуација.Кредит истекао у новембру,има га још на стању нешто мало јер се пакет обнавља путем платне картице.Mozda se provuklo pitanje ali nisam primetio. Postoji datum isteka kredita koji je 3 meseca od prethodne dopune. Ukoliko se ukljuci opcija da za paket skida pare sa platne kartice, da li to znaci da mora svejedno da se dopunjava kredit upravo zbog ovog isteka kredita tj kartice prakticno?
Ne znam šta da ti kažem. Cat 9 uredjaj izvalci na limanima od 40 do 170 download. Cat 6 20 do 80 na limanima.Iz mog pitanja bi se dalo zakljuciti da imam internet zar ne?APN je podesen a brzine variraju od 40-30 pa pada do 10 na speedtestu.Na brzine mislim konkretno Centar i Limani cak i napolju
Što se tiče važenja kartice, piše na Globaltel sajtu u najčešća pitanjaOvo za datum isteka kartice ostaje otvoreno pitanje, pa ako neko zna nek javi, ali ovo drugo sam sam saznao.
Evo da odgovorim ako nekog jos bude zanimalo isto.
Ako je verovati sajtu, vazno je samo da se podnese zahtev do kraja danasnjeg dana da bi se dobio bonus od 200gb, jer stoji promo info da se dobija 200gb kada se bira da li se broj prenosi ili se fripejd aktivira za broj u gtel mrezi - da ne bude zabune, 200gb se dobija za prenos.
Ako vam se pojavi ova greska kao meni, moracete da platite karticom, jer iako postoji mogucnost da se izabere da se plati kuriru, ako izaberete tu opciju stalno ce vam izbacivati gresku. Kada se izabere placanje karticom onda prolazi bez problema
Šta je podrška rekla?Piše, ali je podrška nešto drugo odgovorila ovde na forumu, a tu na sajtu još nisu ispravili...
Što se tiče važenja kartice, piše na Globaltel sajtu u najčešća pitanja
Da, video sam to na sajtu, a i u temi da su pisali da je 180 dana vaznost kartice od poslednje uplate. Nego ne uspevam da nadjem tacan datum za moju karticu do kada vazi, kao sto kod svih ostalih provajdera pise("kartica vazi do tog i tog datuma"), tj. ni na *100#, a ni u aplikaciji nisam pronasao. A nije zgoreg da stoji taj info, pogotovo ako se u nekom trenutku promeni ta vaznost, uvek moze da se vidi. Trebali su da ubace da stize sa stanjem u sms poruci, kada se dopuni kredit ili preko *100#.Da važi 6 meseci od poslednjeg saobraćaja (bilo dolaznog ili odlaznog).
Da važi 6 meseci od poslednjeg saobraćaja (bilo dolaznog ili odlaznog).
Upravo tako. Globaltel SIM kartica važi 180 dana od poslednjeg obavljenog poziva.Ljudi, ako moze mala pomoc za dve stvari.
Jel zna neko gde pise datum do kada vazi kartica(ne mislim na kredit, nego bas na sim karticu), posto ne nalazim ni u aplikaciji, ni na *100#, a ne pise ni u onoj sms poruci sa stanjem? Verujem da nije do globaletla, jer kod svih provajdera ima taj datum vaznosti kartice, vec sam ocigledno ja pacijent pa nikako ne uspevam da ga pronadjem.
Za ovu akciju 200GB koja traje do danas, potrebno je samo da se danas do kraja dana podnese zahtev za prenos broja, a ne da se zavrsi cela procedura?
A stanje kredita?Upravo tako. Globaltel SIM kartica važi 180 dana od poslednjeg obavljenog poziva.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari