Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam primetio da imam problem sa WIFIjem kad nakacim bluetooth zvucnik, bluetooth slusalice cak i kad preko bluetooth povezem LG mini liniju sa telefonom, e sad da li je do telefona ili do rutera Cisco, kad povezem tel sa zvucnikom ili slusalicama pustim preko YT muziku prekine mi se wifi pa moram da ugasim wifi na telefonu pa ponovo da se nakacim i posle radi, pa se desi nekad opet da stane wifi pa ponovo da se raskacim i ponovo povezem.
probaj u podesavanju rutera da wifi kanal stavis na ručno pa menjaj kanal dok ne radi bez smetnji.

Može i da instalira na telefon aplikaciju Wifi Analyzer pa da vidi na kom kanalu ima najmanje gužve.

Zasto mi je ipv6 aktivan samo na wifi mrezi, dok na racunaru iako ga aktiviram kao protokol nema ga. U pitanju je zte f680 modem.

Da li android tv aplikacija podrzava android 5?

a iskreno sumnjam da ce podrzavati tako mator OS....

Imam box android 9 ali nemam google servise, ne znam dal ce mocu bez njih.

Imam box android 9 ali nemam google servise, ne znam dal ce mocu bez njih.
to ti je bar lako rešiv problem........kupiš drugi android box koji ima google servise, to ti sada više nije skupo.....imaš ih na netu jeftino

Da li Supernova ima aplikaciju za Windows 10 ili da li nekako može da se gleda na Win10 ako se ima nalog?

Da li aplikacija radi u inostranstvu? Kako najlakše da zatražim podatke za logovanje, ugovor se vodi na majku?

Da li može da se ne produži ugovorna obaveza i raskine ugovor pa onda da se potpise na nekog drugog od ukućana i da se dobije popust od xy meseci za dinar?

Da li može da se ne produži ugovorna obaveza i raskine ugovor pa onda da se potpise na nekog drugog od ukućana i da se dobije popust od xy meseci za dinar?
Može ali posle 6 meseci na istoj adresi.

neki softver za pracenje pinga u proteklih sat vremena na primer?
neki softver za pracenje pinga u proteklih sat vremena na primer?

Da li aplikacija radi u inostranstvu? Kako najlakše da zatražim podatke za logovanje, ugovor se vodi na majku?
U Hr znam da radi app na tel i na windowsu 10 na a1 wifi, hotspot od bonbon mreze i na jos nekim provajderima(vezivao se u kaficima na wifi). Radi i u Grckoj, ali to je info od prosle godine, da li sad radi ne znam. U svakom slucaju, otvoreni su svi kanali, cak i RTS.

U Hr znam da radi app na tel i na windowsu 10 na a1 wifi, hotspot od bonbon mreze i na jos nekim provajderima(vezivao se u kaficima na wifi). Radi i u Grckoj, ali to je info od prosle godine, da li sad radi ne znam. U svakom slucaju, otvoreni su svi kanali, cak i RTS.
U crnoj gori ne radi, barem je tako bilo pre mesec dana

meni je radilo preko windscribe vpn do pre mesec dana odlicno.
sada vrlo cesto ne radi jer vpn server u srbiji je verovatno na UM mrezi.
Ima li neko drugi vpn server da mi predlozi gde SN radi?

Može ali posle 6 meseci na istoj adresi.
moze nakon mesec dana ... tako je bilo u decembru ...jer sam podneo zahtev za raskid mesec dana pre isteka pa su mi rekli da mora da prodje mesec dana da bi me smatrali novim korisnikom
u medjuvremenu njihova sluzba mi je dala 12 meseci 50% popust na pretplatu :) tako da sam obnovio

Zanimljivo… ipv6 mi je aktivan samo na 5GHZ wifi kanalu, na lan i 2.4 ghz nista jos uvej ipv4. U pitanju je f680 modem

jel kacis iste uredjaje na 5 i 2.4 GHz ?

Screenshot_20220220_142445.jpgStiglo i u Boru. A o čemu se ovde radi, ja nemam pojma. Jel može u dve rečenice? Šta je šta ipv6?

Postoji li neki način da OTT izvučem iz Memento situacije i nateram je da upamti korisničko ime i šifru? Dojadilo mi je da moram svaki put kucati pristupne podatke.
Nema razlike da li samo ugasim pretraživač ili odaberem "Odjava", kao što nema učinka ni štikliranje polja "Zapamti me".

EDIT: Našao sam obilazni put. Ako u pretraživaču u opciji "Dozvole" odaberem da mogu da se skladište lozinke sa sajta, potom ih unesem u polja za pristup na OTT-u, svaki sledeći put kad pristupam samo kliknem na polje za korisničko ime i ono se samo pojavi kao i lozinka.

Poslednja izmena:
Meni je Firefox zapamtio podatke za logovanje i kada kliknem na username on popuni i šifru. Neće automatski da se loguje kao eon.

Baš sam to i uradio negde dok si kucao odgovor. Nudio je meni u startu da upamti pa posle nije. Morao sam ga naterati ponovo.;)
Hvala u svakom slučaju.

Hmm, izgubio sam 2 mb brzine kako su prešli na ipv6. Ranije preko speedtesta islo oko 79.50 a sada 77.50, paket 80mb. Isto preko kabla i na wifi.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno