Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Напротив, време торената је никада боље. Само треба мало платити - 16 евра за RealDebrid за 6 месеци и уживаш. Нема да мислиш колико је сидера, личера, да ли си довољно дуго држао фајл код себе...
И све тренутно. Учита се одмах, премоташ на било коју позицију - исто тренутно.

U podešavanjima Venoma i Fenomscrapers da li ste pouključivali sve torent provajdere ili ostavili default?

Hvala, radi tako.
Favorites ne moze da menja view, ali i ovako je bolje nego sto je bilo
ne znam koji skin koristiš i da li ima tu mogućnost, npr. u aeon skinu imaš mogućnost dodavanja podmenija i na njih možeš vezati i favoritse i onda kad dođeš u glavnom meniju do netflixa sa strelicom prema dole dobiješ taj meni mylist ili koje si već pridružio

E bas to mi treba. Da namestim i da me boli uvo. Znam da nije vreme torrenta kao nekad. Sve to ide nekako losije nego pre. Reci mi za ove sto si nabrojao, treba li upload i da li treba pozivnica ili samo obicna prijava i da li su zivi uopste ovi trakeri?
Za sve pobrojane treba i upload i pozivnice, a osim tvtorrents.ro svi su zivi i funkcionisu kao i uvek. E sada ne znam kako funkcionisu na Elementumu, citao sam recimo da HD-Torrents ima problema, a moguce i Filelist? Mada ja ne koristim Elementum vec par godina pa nisam upoznat iz prve ruke. Samo ono sto procitam, a iskustva su drugacija i razlicita :)

Da je do torenata islo bi i dan danas sve kao i uvek. Privatni trakeri, ove sto sam pobrojao su, i dan danas dobri, brzi, dugo ostaju torenti sa seederima itd. Problem moze da bude sam addon koji ne radi, bar iz mog iskustva, sa privatnim torentima kao pre sto je radio Quasar.

Напротив, време торената је никада боље. Само треба мало платити - 16 евра за RealDebrid за 6 месеци и уживаш. Нема да мислиш колико је сидера, личера, да ли си довољно дуго држао фајл код себе...
И све тренутно. Учита се одмах, премоташ на било коју позицију - исто тренутно.
Ima li RD mogućnost plaćanja preko Paypal-a, nekada ranije sam to ganjao pa me to odbilo.

To je "torrent" ;)
Апсолутно се слажем да није и да треба да се дели садржај. Али плаћам да не бих то радио. Исто као што ми торентлич нуди да постанем ВИП корисник и да се не обазирем на то колико сам делио садржаја.

Uh kad se setim kada sam koristio Quasar. Samo privatne trakere sam koristio. Namestis da ti posle gledanja/downloada nastavi da seeduje torent i boli te uvo.
Filelist, Torrentleech, HD-Torrents, UHDBits i TVTorrents.ro od provajdera sam drzao, ali nema sta nije povuklo bez problema. I nikada nisam imao problema na tim trakerima zbog takvog koriscenja jer je Quasar sa privatnim torentima radio kao podmazan.

Elementum mi je vec druga prica. Nije mi radilo kao Quasar, malo malo pa sam imao neke probleme oko seeda i jos nekih stvari i batalio ga polako.

Jeste. 72h konstantnog seeda ili 1:1 vracenog torenta.

Dobri su i Rusi. Iz nekog razloga njihovi torenti cesto se skidaju velikim brzinama koji su dovoljni za nesmetano strimovanje. Ne samo novi, vec i stariji po nekoliko godina.

Najgori provajderi su ti ovi najpoznatiji RARBG, Pirate Bay, Kickass itd. Ok su za nove stvari ali ako gledas nesto starije i ako nadjes muke za strimovanje. Jedino ovi YTS/YIFY enkodi... oni uvek imaju po par stotina seedera uvek, al je bas vidljivo losa slika.
Malo se poigraj sa Quasarom, radi on i sada.
kbiV5vy.png

bTRm0Pk.png

Lepo je ovo videti :D(y)

Ma zagazaio sam ja sada u ove debrid vode duboko, nema meni vracanja :D

Ja koristio real debrid mjesec dana
Slabo mi nalazi kinematografiju koja nije iz engleskog govornog podrucja

Ja koristio real debrid mjesec dana
Slabo mi nalazi kinematografiju koja nije iz engleskog govornog podrucja
Moze da bude da nije do debrida to, vec zbog addonova. Recimo ako ima neki torent originalnog naziva a addon trazi engleski naziv filma nece naci nista. To je vise problem addona koji traze samo engleski naziv filma a ne originalni i engleski. Ne znam da li moraju da biraju od ta dva jedan kada prave addon ili jednostavno ti koji prave se uvek pogode da ih ne zanima previse strani sadrzaj.

Ja sam gledao preko debrida neke filmove sa ne engleskog govornog podrucja. Znam da ima solidan broj ruskih, francuskih, skandinavskih, mozda i spanskih filmova na RD. E sada zavisi sta, ako je nesto opskurnije moguce je da nema. Moguce je da nema ni torent sa tim filmom pa ne mozes ni da ga ubacis u debrid.

ne znam koji skin koristiš i da li ima tu mogućnost, npr. u aeon skinu imaš mogućnost dodavanja podmenija i na njih možeš vezati i favoritse i onda kad dođeš u glavnom meniju do netflixa sa strelicom prema dole dobiješ taj meni mylist ili koje si već pridružio
deafailt skin, estuary ili kako god. resio sam dodavanjem u library kao sto je @shamanNS predlozio.
Nije lako uopste jer korisnik mora da zna da treba da doda tu lokaciju kao source u videos, sto je strasno glupo. Add to library samo dodaje precicu prema fajlu u library folder. Dodatna glupost je lokacija library foldera koja ima logike sa programerske strane, ali je za krajnjeg korisnika nepojmljiva. Na fire tv stick (mozda i svim androidima) je dodatno otezano u odnosu na win jer pristup tom folderu nije nativan kroz browse nego se tacna lokacija mora ukucati :eek:
special://profile/addon_data/plugin.video.netflix
U tom folderu tek postoje movies i shows podfolderi u kojima se cuvaju precice. Nakon toga konacno nije bio problem uraditi set content

• Like
Reagovanja: gec
Nisi Kodi veteran pa ti sve te stvari nisu poznate i da se podrazumevaju :D

Eee, a zamisli da koristiš HBO Go addon koji ne nudi "export to library" funkcionalnost nego ako korisnik baš insistira i taj sadržaj da doda u Kodi Library mora sam da reši kreiranje tih .strm fajlova za filmove i epizode :D
Ja sam sam smišljao rešenje za taj problem.

Skin 288 MB haha, ne smem ni da zamislim kako radi ta kodi crkotina sa nekoliko dodaka i tim skinom :D

Vidis meni to recimo nije palo napamet da vidim koliko je tezak Titan Bingie skin :ROFLMAO:

evo pogledao koliko kod mene zauzima, cca 260MB, šta ti je danas 260 MB? pogledaj npr. malo koliko recimo tivimate potroši diska na epg u tjedan dana
kod mene ta crkotina sa nekoliko addonova i tim skinom radi glatko bez problema na običnom android tv-u srednje klase

Da li je moguce da MTS na iptvju blokira samo srpske kanale na Green adonu, a da ostali rade?
Sad mi lik salje snimak gde hrvatski i bosanski kanali normalno rade dok srpski ne.

Pozdrav, ne znam gde da pitam nesto u vezi stremia pa cu ovde. Zasto mi kasni prevod i kako to da resim?

Kad krene film kliknes na ok i gore u desnom uglu imas oznaku za subtitle kad udjes u nju imas sa desne strane deley i sa + - mozes da pomeris prevod ali moj savet ti je da one brojeve iznad delay probas da promenis prevod i nadjes onaj koji nema kasnjenja ili zurenja ( broj oznacava i koliko mogucnosti ili ti broj titlova koje mozes da biras 1.2.3.4 .... itd.) pod istim jezikom ili sa leve strane promenis jezik tipa sa srpskog na hrvatski uvek se nadje neki prevod koji ne treba pomerati barem po mom iskustvu

Poslednja izmena:
Imaš gore desno podešavanje za titlove, pa kad to otvoriš imaš opciju biranja drugog titla ili ako nema srugog koji odgovara onda imaš "delay" za sinhronizaciju titla...

Edit: Maxbgd brži!

uzeo sam i ja real debrid da probam. koji addon preporucujete za kodi na tvu? za filmove i serije. nesto begginer/noob friendly

i sto se tice setupa real debrida moze neki savet

u stremio na kompu sam samo otisao u addon/torrentium i ubacio api key. to je sve?

Poslednja izmena:
Веном или фен. У принципу је исто, само козметичке разлике.

• Like
Reagovanja: psy
Nazad
Vrh Dno