suncica2222
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.02.2011
- Poena
- 180
javlja se covekPozovi 1234 pa opcija 3
javlja se covekPozovi 1234 pa opcija 3
Vidim uveli i 2fa kad se ulogujes sa nalogom trazi da salje pin preko sms.Slepci iz A1 sada traze registrovan nalog za online dopunu preko sajta za prepaid..
apn:gprsinternet username:mts pass:064Koji su sada vidni parametri za net na mts prepaidu?
Ne radi mi net, danas uplatih da testiram signal
To su mi podaci, aktivirao sam dodatak i ne radi. Obecavajuci pocetak testa mreze 😂apn:gprsinternet username:mts pass:064
Valjda si aktivirao neki dodatak jer ako nisi svuklo ti je kredit po 60din/MB
sta ima net na mts prepaiduKoji su sada vidni parametri za net na mts prepaidu?
Ne radi mi net, danas uplatih da testiram signal
Hvala ti na odgovoru. Gledao sam, ali nisam uspio nista naci u podesavanjima za FB app. Mozes li me preporuciti na kojoj bih temi, u okviru Benchmarka, mogao dalje da pitam o ovom problemu, da ne gusim ovu temu.Koji telefon je u pitanju? Ako je neki Android moguće da je neko čačkao po podešavanjima i za Facebook app uključio restrikcije da ne sme da koristi mobilni net.
Iz napisanog je nejasno da li si tražio po podešavanjima Facebook aplikacije ili po podešavanjima telefona...uspio nista naci u podesavanjima za FB app
Da li postoje neke informacije mozda bas u vezih ovih nedeljnih/mesecnih promocija u telenoru, ostaju li i u Yettel-u?Krenuo sam danas na svoj Telenor pripejd broj da produžim nedeljnu promociju koju koristim već godinama i u aplikaciji više nema ni jedne promocije. Pokušao sam i na *111# ni tamo nema ništa od promocija više. Poslao sam im pitanje preko FB messengera još pre podne i nema odgovora. Da li je još neko to primetio? Da li je Telenor ukinuo ove promocije?
Dopuna: Stigao odgovor od Telenora. Znaju za problem, rade na tome, zamolili na strpljenje i kažu biće ubrzo po starom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari