Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Upravo sam pitao da li će važiti pripejd vaučeri i kad postanu Yettel, prema ovome tumačim da hoće, jer im je utvrđen rok važenja do 2026. i to će biti ispoštovano.
IMG_20220127_142835.jpg

Da li MTS kombo mix 100 minuta za 500 dinara ima rok trajanja, tj dokle važi ponuda?

Da, ne možeš listing da preuzmeš bez aktivacije zaštite uređaja, a ako moduješ apk i isključiš dozvolu biometrije, onda Moj A1 javlja da uređaj nema tehničkih mogućnosti i nudi ti opciju da se loguješ na portal. Totalna nebuloza!

Izvinjavam se zbog mog buduceg pitanja posto je off-topic. Moja rodica u mobitelu ima 2 pripejd kartice, jedna Telenor, druga Vip. Na mobitelu ima i Facebook aplikaciju.
Kada ukljuci mobilne podatke, sve aplikacije joj se uredno ocitavaju sa azuriranim sadrzajem, ali to nije slucaj sa Facebook aplikacijom. Izgleda da joj FB aplikacija radi samo preko WiFi, ima internet na obe kartice, probao sam sve, ali joj se FB ne osvezava. Ono sto je otvorila preko WiFi, to joj je sto joj je.

Ima li neko neku ideju kako da namestimo da joj FB aplikacija sljaka preko mobilnog interneta?

Unapred hvala na svakom odgovoru i pozdrav.

Koji telefon je u pitanju? Ako je neki Android moguće da je neko čačkao po podešavanjima i za Facebook app uključio restrikcije da ne sme da koristi mobilni net.

Šta u A1 znači kad piše da mesečni plan ističe 01.02.2022?
Jel to znači da važi još večeras do ponoći ili važi i sutra ceo dan?

До пре неколико месеци је то значило да важи до 01.02.2022. 23:59, а сада значи да нису ажурирали апликацију, јер би морала да приказује време, не само датум. Хоћу рећи, раније је месечни план важио 30 дана, до краја дана када истиче, а сада важи 30 дана, у сат и минут када си уплатио.

Најбоље би било да пошаљеш упит стања у *123# мени, јер ће ти у поруци стићи детаљан извештај, где ћеш видети сат и минут када истиче пакет. Уколико имаш довољно кредита 10 минута пре тог истицања, сам ће се обновити.

Krenuo sam danas na svoj Telenor pripejd broj da produžim nedeljnu promociju koju koristim već godinama i u aplikaciji više nema ni jedne promocije. Pokušao sam i na *111# ni tamo nema ništa od promocija više. Poslao sam im pitanje preko FB messengera još pre podne i nema odgovora. Da li je još neko to primetio? Da li je Telenor ukinuo ove promocije?

Dopuna: Stigao odgovor od Telenora. Znaju za problem, rade na tome, zamolili na strpljenje i kažu biće ubrzo po starom.

Poslednja izmena:
Nema ni kod mene na dva broja od jutros,dešava se kad prave presek da nestanu na kraći period ali nikad ovako dugo.

Možda baš sad ugase 50% na prelazak na postpejd dan pred prebacivanje broja sa a1 na telenor. A pripejd dodaci užas i 3 meseca mora da se ostane u mreži 😂

Jos jednom poskupljenje. Od 1. marta Vipove (A1) priprejd kartice poskupljuju na 400 RSD.

Koliko sam shvatio to se nece odnositi na Hello stranger kartice, vec samo na voice kartice. A verujem da se nece odnositi ni na planove/ dodatke.

Koji su sada vidni parametri za net na mts prepaidu?
Ne radi mi net, danas uplatih da testiram signal

Proveri da li imaš podešen proxy. Ako imaš, obriši ga.

Ima:
50din 100MB 1 dan
100din 1GB 1 dan
200din 1GB 7 dana
Tako nesto.

Koji telefon je u pitanju? Ako je neki Android moguće da je neko čačkao po podešavanjima i za Facebook app uključio restrikcije da ne sme da koristi mobilni net.
Hvala ti na odgovoru. Gledao sam, ali nisam uspio nista naci u podesavanjima za FB app. Mozes li me preporuciti na kojoj bih temi, u okviru Benchmarka, mogao dalje da pitam o ovom problemu, da ne gusim ovu temu.

Trazio sam na podesavanjima za aplikaciju, a telefon je, zaboravio sam napisati, neki Samsung J

Krenuo sam danas na svoj Telenor pripejd broj da produžim nedeljnu promociju koju koristim već godinama i u aplikaciji više nema ni jedne promocije. Pokušao sam i na *111# ni tamo nema ništa od promocija više. Poslao sam im pitanje preko FB messengera još pre podne i nema odgovora. Da li je još neko to primetio? Da li je Telenor ukinuo ove promocije?

Dopuna: Stigao odgovor od Telenora. Znaju za problem, rade na tome, zamolili na strpljenje i kažu biće ubrzo po starom.
Da li postoje neke informacije mozda bas u vezih ovih nedeljnih/mesecnih promocija u telenoru, ostaju li i u Yettel-u?

@Compadre91 kod mene je trenutno situacija ovakva: dedin broj od pre 20tak godina, Mobtel 3G kartica, ima sve ovo iz skrinšota. Moj broj koji je postao pripejd Tako lako 2016. imao je samo Pripejd trojku, sada je više nema i ostaje ovo drugo. Treći tip kartica su one najstandardnije i one imaju skupe promocije dok ne prođe skoro godinu dana.

Prilozi

• Screenshot_2022-02-05-13-51-20-763_rs.telenor.mymenu.jpg
    Screenshot_2022-02-05-13-51-20-763_rs.telenor.mymenu.jpg
    69.6 KB · Pregleda: 58
  • Screenshot_2022-02-05-13-53-19-555_rs.telenor.mymenu.jpg
    Screenshot_2022-02-05-13-53-19-555_rs.telenor.mymenu.jpg
    80.7 KB · Pregleda: 59
  • Screenshot_2022-02-05-13-54-24-543_rs.telenor.mymenu.jpg
    Screenshot_2022-02-05-13-54-24-543_rs.telenor.mymenu.jpg
    73 KB · Pregleda: 57
Vrh Dno