mislim da prvi mesec besplatno aplikacije posle mislim daje 50din , zavisi koje, Za sada ne mozes da zoves ali mozes da primas pozive i sms godinu danaLepo si rekao, moje je pravo izbora i ja biram da broj za 2FA obnovim jednom u godinu dana. Ako A1 neće da mi pruži takvu uslugu da nakon 3 meseca od poslednje dopune i dalje primam sms poruke do isteka važenja broja, mts i Telenor hoće. To je bila poenta priče.
Tražio sam reaktivaciju broja u A1, broj vraćen u mrežu, uzeo novu sim karticu i iskoristio svoje pravo na poklon dodatke. Sad ću taj broj lepo da prenesem u Telenor da imam internet za dve aplikacije koji me sleduje kao novog korisnika i molim lepo. Plus, Telenor me neće gasiti iz mreže posle 4 meseca. Prosto je.
Tačnije tri, ali neću dopunjavati kredit pa računam 60 dana koliko važi 0 dinara, a toliko je od skoro i minimum da si u mreži pre nego što opet tražiš prenos broja (60 umesto 90 dana).mislim da prvi mesec besplatno aplikacije posle mislim da je 50din
To je skroz OK.Lepo si rekao, moje je pravo izbora i ja biram da broj za 2FA obnovim jednom u godinu dana. Ako A1 neće da mi pruži takvu uslugu da nakon 3 meseca od poslednje dopune i dalje primam sms poruke do isteka važenja broja, mts i Telenor hoće. To je bila poenta priče.
Tražio sam reaktivaciju broja u A1, broj vraćen u mrežu, uzeo novu sim karticu i iskoristio svoje pravo na poklon dodatke. Sad ću taj broj lepo da prenesem u Telenor da imam internet za dve aplikacije koji me sleduje kao novog korisnika i molim lepo. Plus, Telenor me neće gasiti iz mreže posle 4 meseca. Prosto je.
A nas operateri ne muzu,To je skroz OK.
Ako hoćeš da koristiš SIM karticu na svoj izopečen način i da muzeš operatera na sitno samo izvoli
ali izjava da "A1 gasi iz mreže broj posle 4 meseca" jednostavno nije istinita.
Ajd kazi sta ima bolje na 30 dana.Ja sam mislio na neku varijantu gde uz kupljenu karticu dobijes neki free net na mesec dana a ne da bacas pare i kupujes pakete. Inace za taj neki kes mogu da aktiviram neki tarifni dodatak kod trenutnog operatera tako da mi ovo i nije nesto povoljno.
Pa slušaj, muzu one koji su na postpaidu i plaćaju po 2k mesečno za komunikaciju, ali 4€ mesečno je po meni skroz fer cena za pre paid.A nas operateri ne muzu,
Da li ima zakonsko pravo da radi ovo sto radi ili ne? Pitanje za tebe.Pa slušaj, muzu one koji su na postpaidu i plaćaju po 2k mesečno za komunikaciju, ali 4€ mesečno je po meni skroz fer cena za pre paid.
Ako ti iskoristiš bonus dobrodošlice pa promeniš mrežu to već miriše na zloupotrebu tog bonusa....
To što te neko dere ne daje ti za pravo da dereš njega... makar bilo i na sitno.
Upravo takoČovek se loše izrazio koliko sam skontao. Ima karticu ali mu treba backup net ali ne kao backup vec nešto ekstra povoljno da ima za nedaj bože sto u sustini nije backup jer osnovna kartica verovatno ima neki dodatak pa je sama sebi backup u tom smislu te verovatno se misli na neki net backup nego fizički backup nego ako ostane da je jeftinije od nekog tarifnog dodatka uz paket koji sad ima... Eto tako nekako sam ja shvatio...
Ista stvar. Bio u telenoru i nikad kuburio sa netom. Sad ovih 10Gb ne zavrse ni za 2/3 ugovora.Zamisli, na postpejdu sam i to na MNP broju A1 jer me Telenor 3 puta ne pušta iz mreže. Kada sam imao Neo GB poklon dodatak, po njihovom sam potrošio 18GB i to išao YT 4K, itd. a sad mi 8GB iz intarife otišlo za 10tak dana uz stiskanje. Zato moram nekako da nadomestim taj gubitak. S druge strane, na A1 pripejd broju nisam mogao da se ulogujem u Moj A1 nego tek nakon te nove SIM kartice sam iskoristio svoje pravo na poklon dodatke. Međutim, imao sam žestok okršaj oko isključenja promotivnih i servisnih poruka na postpejdu dok se nisu opasuljili. Zbog minusa oba operatera, svakom na svoj način vraćam milo za drago. O Telekomu neću da diskutujem, jer sam u toj priči završio čak do Ćulibrka dok mi ugovor nije bio raskinut, tako da mts nikad više, samo Supernova.
Sta je Hallo Stranger?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari