Svi televizori nižeg cenovnog ranga u dijagonali 32 su HD ready. Mislim da za tu dijagonalu i nije neophodno da je FULL HD.Treba mi Android tv, ne nužno Tesla, ali nažalost samo 32” zbog prostora.
Da li lepo vidim da ni jedan nema Full HD rezoluciju? Svi su samo HD ready?
Koliko se to uopšte primeti na ovoj dijagonali?
A ne mora nižeg cenovnog ranga, problem je dijagonala. Stari LG je bio full hd, ali ne bih opet webos.Svi televizori nižeg cenovnog ranga u dijagonali 32 su HD ready. Mislim da za tu dijagonalu i nije neophodno da je FULL HD.
Postoji, SAMSUNG, LG, SONY oni imaju 32 inča FULL HD.A ne mora nižeg cenovnog ranga, problem je dijagonala. Stari LG je bio full hd, ali ne bih opet webos.
Postoji li uopšte na našem tržištu neki full hd Android tv 32?
Okačio sam mu link iznad sa svim modelimaPostoji, SAMSUNG, LG, SONY oni imaju 32 inča FULL HD.
PHILIPS
A ne mora nižeg cenovnog ranga, problem je dijagonala. Stari LG je bio full hd, ali ne bih opet webos.
Postoji li uopšte na našem tržištu neki full hd Android tv 32?
Donić prodavnica je ok ,i ima u vise gradovaAko je baš toliko bitno, eponuda ga izlistava samo u nekoj Donić prodavnici za koju nikad nisam čuo, sam sam ga našao u Gigatronu, a ti si naveo samo naziv modela.
Nebitno je to, da pretražim umem i sam, ovde sam zbog tudjih mišjenja i iskustava, a odećam se kao na nekom testu gde se proverava moje znanje i poštovanje procedure.
Hvala svima na odgovorima.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari