Šta je novo?

Kućna multimedija 32" TV Full HD Android

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

milosh85

Poštovan
Učlanjen(a)
31.03.2016
Poena
70
Treba mi Android tv, ne nužno Tesla, ali nažalost samo 32” zbog prostora.
Da li lepo vidim da ni jedan nema Full HD rezoluciju? Svi su samo HD ready?
Koliko se to uopšte primeti na ovoj dijagonali?

Treba mi Android tv, ne nužno Tesla, ali nažalost samo 32” zbog prostora.
Da li lepo vidim da ni jedan nema Full HD rezoluciju? Svi su samo HD ready?
Koliko se to uopšte primeti na ovoj dijagonali?
Svi televizori nižeg cenovnog ranga u dijagonali 32 su HD ready. Mislim da za tu dijagonalu i nije neophodno da je FULL HD.

A ne mora nižeg cenovnog ranga, problem je dijagonala. Stari LG je bio full hd, ali ne bih opet webos.
Postoji li uopšte na našem tržištu neki full hd Android tv 32?

Тoshiba 32LA2063DG .

А ваљда умеш да одеш на сајтове продавница и да одабереш жељену дијагоналу, резолуцију... :unsure:

Naravno da umem da pronadjem i sam i uporedim cene.
Izbor modela koji ispunjavaju te kriterijume je gotovo nespostojeći.
Dobro, ima ta Toshiba koja mi je promakla na većim sajtovima, eponuda je pokazuje samo u nekoj prodavnici za koju nikad nisam čuo. Nadjoh posle i na drugom mestu.
Postavio sam pitanje jer me zanimaju tudja mišljenja, iskustva…
Ima li bitne razlike ako nije full hd na ovoj dijagonali?
Hoću pogrešiti ako uzmem Tesla ili Hisense HD ready?
Hoće li biti bitna razlika u kvalitetu slike u odnosu na moj stari LG koji je full HD.
Mislim da je LB serija bila u pitanju.

Može da posluži 720p na 32 incha ali to zavisi od tebe i udaljenosti sa koje ćeš gledati.
A i kvalitet tv-a ne zavisi samo od rezolucije, pre neki dan sam video jedan skrnavi Fox sa 4k displejom koga je nemoguće naterati da prikaže iole kvalitetnu slike, boje su mu očajne šta god uradio u podešavanjima.

Ова тошиба коју сам окачио је из гигатрона. Дакле, нисам је навео из неке мање продаје.

Ako je baš toliko bitno, eponuda ga izlistava samo u nekoj Donić prodavnici za koju nikad nisam čuo, sam sam ga našao u Gigatronu, a ti si naveo samo naziv modela.
Nebitno je to, da pretražim umem i sam, ovde sam zbog tudjih mišjenja i iskustava, a odećam se kao na nekom testu gde se proverava moje znanje i poštovanje procedure.
Hvala svima na odgovorima. :)

Ako je baš toliko bitno, eponuda ga izlistava samo u nekoj Donić prodavnici za koju nikad nisam čuo, sam sam ga našao u Gigatronu, a ti si naveo samo naziv modela.
Nebitno je to, da pretražim umem i sam, ovde sam zbog tudjih mišjenja i iskustava, a odećam se kao na nekom testu gde se proverava moje znanje i poštovanje procedure.
Hvala svima na odgovorima. :)
Donić prodavnica je ok ,i ima u vise gradova

Vrh Dno