Šta je novo?

Banka Intesa

Pozdrav kolege,
ubacio sam sinoć ženi apple pay pa me zanima jeste li zadovoljni kako radi kod Vas?
I da li se udje u Wallet pa se približi Pos-u i odradi se plaćanje?

Nikad problem, ja placam satom. Mislim da dvoklik na power dugme telefona pokrece placanje po default-u. Ako ne, moze se podesiti.

Pozdrav kolege,
ubacio sam sinoć ženi apple pay pa me zanima jeste li zadovoljni kako radi kod Vas?
I da li se udje u Wallet pa se približi Pos-u i odradi se plaćanje?
Radi perfektno karticu nisam vadio iz novcanika za plaćanje nego samo za bankomat, noviji telefoni sa Face ID-em dvoklik na power skenira se lice i onda se prislanja na POS, dok kod telefona sa Touch ID-em dovoljno je držati home taster (ne kliknuti, samo prisloniti) prst i tako prineti POS teminalu. (Na taj način se koriste podrazumevane kartice). Ima Apple odlične video tutorijale na YouTube kanalu pa može i to da se pogleda.

Bila je žena do benzinske i isprobala bez problema sve radi.
Momci,hvala na pomoći.

Jel jos nekom nova aplikacije presla iz narandzaste u plavu temu? Negde procitah da je plava tema za magnifica klijente ali ja nisam magnifica klijent pa mi je zato cudno. Jel ima neko slican "problem"? :D

meni isto prešla na plavo i upravo me pitala da li bih je preporučio prijatelju :)

Pitanje za vas koji ste dočekali istek važenja kartice (ističe mi krajem februara) kako ide proces izdavanje nove?

Da li mogu da odaberem gde ću pokupiti karticu ili će ista biti u opštini koja se nalazi u ličnoj karti. Hvala unapred.

@Amon-Ra stiže u matičnoj filijali računa za koga je kartica vezana, a tek posle kad tamo stigne, može da se zatraži premeštaj i slanje ka drugom gradu. Takođe, može se i trajno promeniti ekspozitura za dostavu kartice. Jedno i drugo je moguće obaviti pozivom call centra.

Evo ja tek sad primetio novotariju koja se primenjuje od juna prosle godine.

Kada se plati kreditnom karticom visa na vise rata kod naplate svake rate uvek se naplacuje naknada za placanje karticom od 40 dinara
Znaci ako 12 000 platim u 6 rata platici 12 240 dinara. Odnosno kao da sam platio kamatu 2% za tih 6 meseci.

Kazu mi u banci uvedeno od juna prosle godine. Da li je to i kod drugih banaka Unikredit, Erste. Komercijalne

Da li se jos nekome desava da nova aplikacija baguje svakih par dana, evo ne mogu ni da se ulogujem od jutros?

Meni definitivno ne dolaze obavestenja o uplati, kad koristim karticu sve redovno stize, ali uplate nece.
Probao sam gasenje paljenje opcije al dzabe.

Da li se jos nekome desava da nova aplikacija baguje svakih par dana, evo ne mogu ni da se ulogujem od jutros?
da, da... kod mene bas u zadnje vreme lutrija...
a i notifikacije koje su inace redovno dolazile u 5sekundi od transakcije, sad kasne po nekoliko sati

Ja ne znam zasto su uopste dirali obavestenje putem sms-a... To je radilo savrseno.

Što je najjače, nova app ima sasvim lepe periode kada radi, tj kad je radila . Šta li je tu problem, ni oni sami ne znaju . Pa sama app ima 1.5 zvezdica ocenu na Google playu, ja ne znam kako ih nije sramota.

Dobar dan,

Imam pitanje.

Da li neko zna sta se desava ako predjem iz Intese u drugu banku, a imam u Intesi dozvoljeno prekoracenje i kredit

Pročitaj ugovor za kredit i za prekoračenje, u smislu da vidiš da nemaš neki "penal" za prenos zarade u drugu banku. Npr., meni se na stambenom kreditu kamata povećava za 100% ukoliko prenesem zaradu za vreme trajanja kredita.

Having that said, ništa te ne sprečava - svakako ćeš morati da isplaćuješ te obaveze, samo ćeš iz druge banke imati korak više.

Svi krediti mogu da se refinansiraju u toj drugoj banci. Naravno, mnogo je komplikovanije za stambeni kredit u odnosu na npr. gotovinski i sl.

Evo ja tek sad primetio novotariju koja se primenjuje od juna prosle godine.

Kada se plati kreditnom karticom visa na vise rata kod naplate svake rate uvek se naplacuje naknada za placanje karticom od 40 dinara
Znaci ako 12 000 platim u 6 rata platici 12 240 dinara. Odnosno kao da sam platio kamatu 2% za tih 6 meseci.

Kazu mi u banci uvedeno od juna prosle godine. Da li je to i kod drugih banaka Unikredit, Erste. Komercijalne

Druge banke imaju mnogo manji broj terminala na kojima postoji opcija plaćanja na rate. Ali da, kod Intesa definitvno više nije plaćanje bez kamate.

Mixi ovo je odlicna infmoracija , bas cu da probam ovo pre nego sto odem u banku da im kazem da mi ne radi za internet placanja , hvala ti
Mixi , upravu si bio .... otisao do maxija naplatio vise od 6 hialjda na POS terminalu.. .vratio se kuci i kartica radi za sve internet placanja... A ZASTO TO BANKA NE KAZE KLIJENTIMA... nit onu znaju siguran sam ... ali ok lepo ...sada radi ... ali mi je zao sto to niko ne zna... ***
Jel zna neko kako se gasi nalog na BENCHMARK.RS?
Jel zna neko kako se gasi nalog na BENCHMARK.RS?

PJ koje druge banke imaju bar znacajni broj prodavnica u Kojima se more placate na rate.
Ako ne naplacuju rate, razmislio bih da predjer kod njih sa sa platom.. ..

Ako je ovo gore bilo u formi pitanja, zaista ne znam. Nisam kupovao na rate ni pre uvođenja ove naknade. Probao nekoliko puta i shvatio da me samo nerviraju one linije u nedospelim obavezama, sa pogrešnim datumima. I odustao.

Nazad
Vrh Dno