Jesi saznao nešto? Meni odgovaraju i šverceri, ali ni oni ga ne rade. Makar do sad.Ko od domacih firmi uvozi Fanatec volane? Zna li se da li ce GT DD Pro volan stici blizu premijere GT7 kod nas?
Dosta sam razocaran sto vecina igara radi u 30fps. Koliko vidim za Xbox postoji FPS Boost opcija koja podize fps na 60 u starijim igrama.
Ako se nesto slicno ne napravi na PS5 do isteka mojih pretplata (do septembra lvd godine), presaltavam se na Xbox Series X.
Crash Bandicoot N Sane Trilogy radi u 30fps na PS5, sramota i steta za neiskoriscen hardver.
Da li je ovo loša pozicija za konzolu?
Pošto vazduh ulazi sa gornje strane i u gornji deo prednje strane, da li će protoku vazduha smetati što je TV tako blizu (nekih 15ak cm) ?
Nemam poverenja u vertikalni položaj, a da okrenem konzolu kao što je i TV onda će vruć vazduh da izlazi direktno na utičnicu.
Ja vec 2 godine punim na punjac od zeninog huawei-a (doduse za ps4) i dalje se brzo pune i dugo drze baterije e sad ovaj od ps5 ne znam bas da li da se zezam :dMislim da je neko pisao kako mu je crkao kontroler bas zbog punjenja na punjacu. Tako da bih ja svakako preskocio. Meni ne smeta da ga punim kablom preko PS.
Kako nestabilan vertikalno? Jesi li zašrafio dole lepo?U kom polozaju drzite vase 5ce
Onako vertikalno mi bas ne deluje stabilno, i one coolere su bas stavili da budu dole pri dnu... Video sam neki lik na yt ima dodatak crna podloga, gde mozes i horizontalno ili vertikalno da ga postavis...
Ja isto sinoc skinuo Neo-aUzeo sam samsung qe50q60t
Sto se tice ovog Matrix demo-a, bas sam juce probao i stvarno deluje super, no ja sam uvek sumnjicav prema ovakvim prezentacijama.
Demo je u stanju da renderuje veliki broj detalja, ljudi, automobila, ali u istom trenutku nema nikakvih efekata kada prodjete kroz te ljude ili kad udarite u malo drvo, kutiju,mapa je takodje mala itd...
Igra ce morati mnogo vise logike da sadrzi, svaki pesak na ulici ce morati imati svoj dobar deo koda, svako manje drvo veci broj poligona i sve ce to itekako da utice na moc renderovanja.
Ovo sto sam video je next gen zasigurno, ali ne ocekujem neke drasticne promene kada se bude koristilo u igrama. Malo bolja grafika, malo vise detalja i ibjekata i to je to.
Imam dva komada, takvi kao na KP. Navodno 4k, meni sluzi za tv koji ima samo 2 hdmi ulaza, ali ne za PS5. Tako da radi, e sad kvalitet signala, ne bih znao reciDa da ovo deluje kao ok resenje... Gledam sad i na KP ima ih kolko volis, al sad sta tu valja... Sve mi izgleda jeftino :S Ajd ako neko koristi neki, nek preporuci proverenu stvar da se ne eksperimentise previseHvala na asistenciji
Za sad nista, mada oficijelni sajt Fanateca salje pakete u Srbiju. Mogu misliti kako ce carinici da se obraduju kada vide tako skup hardver...Jesi saznao nešto? Meni odgovaraju i šverceri, ali ni oni ga ne rade. Makar do sad.
Ja sam kupio pre tri meseca sony, tek sam ga otvorio pre par dana, nisam imao mogucnosti ranije, kupio sam preko game centra, koliko vidim, nisam nasao taj crni dodatak, pretumbacu kutiju ponovo, bila je neotpakovana, sigurno je negde unutra ta plastika...Kako nestabilan vertikalno? Jesi li zašrafio dole lepo?
Nije neka procedura, pogledaj random video na YT ali nemas 5-6 igara koje podrzavaju miš. Tastatura je pozeljno logitech.Kakva je procedura da se poveže miš i tastatura?
Prvi link te redirektuje na osnovu ip adrese prema regionu gde si, tako da je moguce da te igre nema za taj region. Obrati paznju na pun url kako izgleda.Neke igre ne nalazi na www.playstation.com iako je ima na https://store.playstation.com dok neke nalazi na oba.
Npr. igru Trüberbrook ne nalazi na prvom linku kada se ukuca u pretragu dok na drugom nalazi.
Jel se zna šta je razlog?
P.S. Iste igre nema na https://psdeals.net dok je ima na https://psprices.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari