Mozda liku nije bitan logo jabuke na maski nego da mu ne isklizne fon iz ruke a isti je kupio zbog kamere,ekrana i performansi a ne sto je jabuka.To je ono isto sto ja kazem kupi lik iPhone od 1200 evra a kupi kinesku masku. Al dobro kako ko ima i prodje sa parama.
Elem ja sam kupio u gigatronu punjac doduse bio je 3999,00. Imao 77 bodova i skino 1540 dinDobro sam prosao.
Znam da je Microsoft ekskluziva ali sam stavio posto se vodi polemika oko grafike za NextGen…Hellblade 2 je MS ekskluziva
i da, izgleda impresivno
Ja vise od pola godine punim punjacem za macbook pro, cini mi se da je on 60w, takodje bez ikakvih problema@nemanjahtc vec 6 meseci punim sa Samsung 25w punjacem, za sad bez ikakvih problema.
Meni se to desilo, medjutim meni nije pomoglo igranje morao sam da ga otvorim i ocistim. Uzasno su osetljivi.Nisam dugo koristio drugi kontroler, i reko aj malo da promenim, ukljucim ga i u igri desni analog krece da driftuje u levo. Stajao na polici usla prasina verovatno.
Bio sam uporan igrao 2 dana s njim i prestalo je.
Zanima me da li se nekome desavalo i kako ste resavali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari