Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Hellblade 2 je MS ekskluziva
i da, izgleda impresivno

Poslednja izmena:
To je ono isto sto ja kazem kupi lik iPhone od 1200 evra a kupi kinesku masku. Al dobro kako ko ima i prodje sa parama.

Elem ja sam kupio u gigatronu punjac doduse bio je 3999,00. Imao 77 bodova i skino 1540 din :D Dobro sam prosao.
Mozda liku nije bitan logo jabuke na maski nego da mu ne isklizne fon iz ruke a isti je kupio zbog kamere,ekrana i performansi a ne sto je jabuka.
Tako i nekom nije bitno da sve prsti od brendiranih logoa, punjac je punjac,nije to neka visoka tehnologija,samo obican produzni kabl upakovan u kutiju da svetli i zgleda lepo.
Do sad sam punio dzojstike na polu pokidan samsungov punjac za telefone. ;)

nekade je skuplje jeftinije... pogotovo ako taj punjac sprzi dva gamepada... naravno da se to nece desiti ali ipak za 1000 din. ne bih ni razmisljao

Jedina zamerka u celoj prezentaciji bi mozda bio njihov TAA koji dodaje malo blura i ghostinga prilikom kretanja. Zato staticne slike kao ta gore izgledaju veoma dobro dok se pri kretanju sve to zamuti i cini da ima manje detalja.

Hellblade 2 je MS ekskluziva
i da, izgleda impresivno
Znam da je Microsoft ekskluziva ali sam stavio posto se vodi polemika oko grafike za NextGen…

Ovo gore jeste skoro sve skriptovano, ali ima i malo gameplay-a.
Svakako mislim da će biti bolje kada krenu igre da se prave samo za NextGen konzole, a ne kao sto je trenutna situacija da prave da budu CrossGen.

Ajde mala pomoc , pravim drugu nalog , kupio je PS 4 , hoce PS Plus da uzme na godinu dana ( za americko trziste ) i PS NOW , gde je najjeftinije pazariti ovo trenutno ?

Da li se sme puniti Dual sense controler na punjacu sa Samsung telefona npr?
Jel nema rizika od nekih ostecenja prilikom punjenja sa ne-originalnim kablom i usb-om na Ps5 konzoli?
Svi u kuci koristimo Samsung (s21ultra, a52..itd) i imamo punjace svuda po kuci, a kontroler evo par dana dopunjujem iskljucivo na konzoli 🙂

@nemanjahtc vec 6 meseci punim sa Samsung 25w punjacem, za sad bez ikakvih problema.

Jel može da se aktivira onaj paket besplatnih igara koje dobiješ uz PS5 na PS4? Drug ima četvorku pa bi hteo da mu aktiviram moje igre sa petice.

Ranije je neko napisao da samo treba da se uloguje sa njegovim nalogom sa PS4 na PS5 i da se na sve igre klikne add to library i kad se uloguje na PS4 imaće ih dostupne za download. Mi smo pokušali da uradimo Sign in sa njegovim nalogom ali nam izbacuje da je taj e-mail već ulogovan na drugoj konzoli

Pa neka se izloguje, trebalo bi i bez toga da prodje ali probajte za svaki slucaj.

Nece da moze, ja sam tako dva puta dodavao sebi dok nisam imao ps5, jednom sam cak i platio da mi neko to uradi

Koliko vidim na foraum.de neki već imaju console cover. Evo slike sa foruma:
img61b73c0fdcc0c.jpg

Ovo parce plastike iz principa ne bih kupio i da je 1000 dinara jer su tuzili/pretili tuzbama DBrand-u za faceplate.

Nisam dugo koristio drugi kontroler, i reko aj malo da promenim, ukljucim ga i u igri desni analog krece da driftuje u levo. Stajao na polici usla prasina verovatno.
Bio sam uporan igrao 2 dana s njim i prestalo je.
Zanima me da li se nekome desavalo i kako ste resavali?

pisalo se vec o tome ranije, i ja sam primetio da me jedan zeza posle neigranja ali brzo proslo

Nisam dugo koristio drugi kontroler, i reko aj malo da promenim, ukljucim ga i u igri desni analog krece da driftuje u levo. Stajao na polici usla prasina verovatno.
Bio sam uporan igrao 2 dana s njim i prestalo je.
Zanima me da li se nekome desavalo i kako ste resavali?
Meni se to desilo, medjutim meni nije pomoglo igranje morao sam da ga otvorim i ocistim. Uzasno su osetljivi.

I dalje je to dostupno :)

Da, naravno, podrazumijeva se da ću uzeti pretplatu. :)

Mali tip posto cekas konzolu :)
Ako ti konzola stize u januaru (lupam sad) uzmi PS Plus do petog januara kako bi pokupio igrice od decembra :D

Nazad
Vrh Dno