Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da se javim i zahvalim i javno @mitar1982 i @salacue na korisnim savjetima. Instalirao sam roditeljima Smart IPTV aplikaciju i snalaze se fino. Trenutno testiramo jer nam je slab internet (20 Mbps) koji se ne koristi samo za televiziju pa posaljite privatno ako znate da neki radi na toj brzini posto ovi do sada koje smo probali zezaju povremeno. Negde mi se cini da je do interneta a mislim da ima i do njih jer sam primjetio da kad zablokira (npr. izgubi se zvuk odjednom) i prebacimo kanal, nakon prebacivanja ne bude uvijek ista slika (npr. bude losija ili bolja).

Meni bas sa 20 radi bez problema pri tome "hvatam" ga grid antenom pa onda na kabal iz rutera u stick i sve radi super. Ne mogu bas 4K da gledam ali HD sljaka ko podmazan.

Može da bude malo kad se vrte kanali, ali bi trebalo da je dovoljno za standardno gledanje. Evo ispod grafik dok sam menjao kanale.

Screenshot_20220114-221620_ASUS Router.jpg

do njih jer sam primjetio da kad zablokira (npr. izgubi se zvuk odjednom) i prebacimo kanal, nakon prebacivanja ne bude uvijek ista slika (npr. bude losija ili bolja).
Kad se ovo dešava znači da menjaju izvor sa koga skidaju program.

Poslednja izmena:
Gde na AE mogu da kupim livego.club:8080 ?
Koristio sam ga do sada ali prodavnica gde sam kupio zatvorena je, a prodavac ne odgovara na poruke. Hocu opet da kupim, bio ke stabilan za pare.

Pa samo ukucaj u pretragu datoo livego i trazi test, ako test bude to sto trazis, slobodno kupi jer to su sve reselleri nije bitno od koga kupis

Ja sam kupio livego listu, desava mi se da jednom u 10 dana ne mogu da update-ujem listu i moram da palim VPN da bih gledao kanale. Ne znam da li mi kinezi banuju IP adresu ili to moj lokalni provajder blokira? Uglavnom jedan dan to traje i onda opet mogu bez VPN-a da gledam.

Posto imas adrese servera, odradi trace route kada ne radi lista i videces tacno gde je problem.

Koju listu uzeti da imam dopunu ako nesto nema na nasim kanalima, da mogu da odgledam. Bitna mi je stabilnost. Gotit ili nesto drugo?

da li neko ima problema sa maxhd iptv ili hd-max ima puno imena nije u funkciji par dana/

Prilozi

• photo_2022-01-17_18-49-13.jpg
    photo_2022-01-17_18-49-13.jpg
    29 KB · Pregleda: 24
da taj radi a i ovo je isti taj
HE75cF2.png

Ljudi molim vas dajte kontakt neke ok kineske liste Live go, kingott, Gotit. Kucam na Aliju izbacuje mi android boxeve, ne znam sta im je sa pretragom

Liste se kriju izmedju boxova jer Ali vise ne dozvoljava iptv liste da se prodaju.

Ekipo treba mi pomoc, ne mogu da pronadjem app IPTV Smarters na TV 42LA620S-ZA. Da li to ima veze zato sto je stariji model, jer na novom TV-u pronasao bez problema? Kako da instaliram i na ovom? Hvala

Је ли тај нови ТВ исто ЛГ? Ја колико знам, ЛГ продавница је избацила ову апликацију. Не може се више инсталирати. Ја имам најновији WebOS и не може се инсталирати иптв смартерс.

Е *** онда. Задњи пут кад сам гледао (пре пола године) није ми пронашао у претрази. Видећу кући кад дођем.

Momci, nije vam ovo tv/app tema... Imate posebne teme ta to

Ништа.

Гледање ИПТВ листе преко мак адресе није легално. Ова варијанта гледања ИПТВ телевизија је омогућена коришћењем пропуста приликом логовање на маг уређаја (мак адреса маг уређаја) и апликације које користе те пропусте су направљене у "кућној радиности" и као такве нису дозвољене на озбиљним продавницима као што су ЛГ, Самсунг, Хисенсе...

Андроид апликације, као што је нпр. Тивимате нису још пријављене Гугл као злоупотреба, па се још увек налази у продавници. Докле ће бити, видећемо.

Андроид апликације, као што је нпр. Тивимате нису још пријављене Гугл као злоупотреба, па се још увек налази у продавници. Докле ће бити, видећемо.
I nalazi ali i nalaze. Ja još ne znam ni za jednu IPTV Android aplikaciju da je izbačena sa prodavnice. Googla boli p**ka očigledno. A i da počnu da izbacuju, neka, pravila su ista/slična, .apk i teraj.

Eventualno je iMPlayer ili izbačen ili nikada nije pristupio Play store-u. Rekao bih ovo drugo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno