Smaraš i troluješ. Prodaj to i završio si sebi posao. Temu, ako nemaš šta pametno napisati, preskoči.Ovde korisnik iPhona 13 PM ne moze ni da napise svoje misljenje, odmah mu izbrisu komentar 😅 Sreca pa moze da se prijavi nadredjenima za ovakvo ponasanje.
13 PM? Pa moj 13 Pro ima 8 sati SOT-a..OMG 😅 Ako je nekom WOW to sto ima SoT manji od 6h meni nije. Inace nocu crpi 7-8% baterije sto je zaista puno, signal je jak, posto sam u centru grada, ne znam sta mi to toliko crpi bateriju.
Meni moj ip13pm na lelenoru koji ima ocajan signal gde zivim nocu gubi max 2% baterija traje skoro 2 puna dana a SoT je izmedju 9-11h tako da dobro vidi sta ti to cucla bateriju. Moram da napomenem da ja ne igram igre na telefonu ali sam veoma heavy korisnik sto zbog privatnih sto zbog poslovnih potreba.OMG 😅 Ako je nekom WOW to sto ima SoT manji od 6h meni nije. Inace nocu crpi 7-8% baterije sto je zaista puno, signal je jak, posto sam u centru grada, ne znam sta mi to toliko crpi bateriju.
Pa npr prodaje ili dam nekom sinu zeni rodjaku tel Sta god onda taj neko nece moci da koristi AC+ sa svojim nalogom jer ako dobro shvatam tako AC+ biva vezan direktno za kombinaciju moj appleID+uredjajŠta je ograničenje? Zbog prodaje kasnije?
Vrv ce ostati u familiji iz iskustva 😂 nego ako bude sira familija ona metaforicki ako vise ja ne zelim da placam a neko i sire familije zeli … jer ne vezivanjem za moj ID se veze samo za SN uredjaja. No povezano pa sta bude 🤪Ako ti je telefon u familiji, i ti zelis da nastavis da placas i redovno placas Apple care, normalno ostvarujes garanciju. Niko nije zabranio da se ti na telefonu logujes sa vise razlicitih Apple ID naloga. Takodje, niko te nece ni pitati, najverovatnije, posto mogu da vide u bazi, po serijskom broju, da se za taj uredjaj placa Apple care.
Ako zelis nekom da ga prodas, orkazes dalje uplate i sve normalno funkcionise.
Ajde za iskusnije clanove pitanje u vezi AC+, da li ga linkovati za AppleID? Ja tu ne vidim nikakav benefit, osim ogranicenjeJer mi je stigao email da mogu da kompletiram AC+ setup za ip13PM povezivanjem appleIDa cime bi lako resavao ako nastane problem s placanjem.
Ako ne zelis vise da placas, otkazes pretplatu i miran si. Nema tu nikakvih ogranicenja. Ako neko drugi hoce da nastavi da placa, onda kupi gift karticu koju ti ubacis na tvoj nalog, preko koga je kupljen Apple care. Jedino tako moze. On se na telefon loguje sa njegovim i sve najnormalnije radi.Vrv ce ostati u familiji iz iskustva 😂 nego ako bude sira familija ona metaforicki ako vise ja ne zelim da placam a neko i sire familije zeli … jer ne vezivanjem za moj ID se veze samo za SN uredjaja. No povezano pa sta bude 🤪
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari