Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@rameddenas Pa da ali nije crk'o daljinski, treba samo da se sinhronizuje sa TV-om a ja ne znam kako to da uradim 😁
Citao sam da se dugo drzi ovo TV pa onda neki kod se ukuca ali ne uspevam. Videcu podrsku da zovem, ali mislio sam da se to jednostavno resi

@rameddenas Pa da ali nije crk'o daljinski, treba samo da se sinhronizuje sa TV-om a ja ne znam kako to da uradim 😁
Citao sam da se dugo drzi ovo TV pa onda neki kod se ukuca ali ne uspevam. Videcu podrsku da zovem, ali mislio sam da se to jednostavno resi
Taj daljinski od Move boxa ne može da kontroliše tv. Daljinski od ott boxa može tako da je do daljinca.

jel jos nekome baguje internet danas? malo radi, malo ne radi

Taj daljinski od Move boxa ne može da kontroliše tv. Daljinski od ott boxa može tako da je do daljinca.
Ali menjao sam kanale sa njim i utisavao/pojacavao do juce, danas se neko od ukucana igrao sa daljinskim pa nesto zeznuo, sad ne menja kanale.
Zvacu ih posle Bozica da mi to rese

Epic Drama prebačena u SD... Ovo je stvarno postalo za*ebavanje sa korisnicima..

Posle praznika ide jedna prijava RATEL-u.

Koja internet brzina je potrebna za gledanje HD kanala preko Tv po tvom? Na 20 Mbit/s ne funkcioniše.

Epic Drama prebačena u SD... Ovo je stvarno postalo za*ebavanje sa korisnicima..

Posle praznika ide jedna prijava RATEL-u.
Koji đavo ovo radeeee!!! Idu mi na živce, samo tumbaju i menjaju! Pa promeni lokalce iz HD u SD ili ih izbaci iz ponude, a ne Epic Drama ili neke slične... sad čekam kad će i SciFi da ode u SD :/
Ovo masovno treba prijaviti RATEL-u da ih malo "opale" po džepu.
Inače ako je lokacija bitna: Okolina Šapca, 2020-e uvedena optika, tada je pisalo Radijus Vektor dok ga nisu prekrstili u "Moja Supernova".

Prijatelju, nikakva oprema se ne plaća i to što ti je on nudio je čista pljačka.
Oprema se placanako zelis nesto dodatno,tipa drugi wifi ruter ili 4 uredjaj za TV.Uz ugovor koji sam ja potpisao nisam mogao dobiti ruter koji ima 2.4 i 5ghz vec samo obican sa 2.4ghz.Na to sam mislio.A oni nemogu da rade do te brzine mogu ali retko moraju biti idealni uslovi.Oni to gde prodje prodje rade.Zamene uredjaja rade iskljucivo ako utvrde da neradi dobro pa ga zamene sa istim modelom ali ne i sa onim koji ide uz visi ugovor FULL I PREMIUM.Nebitno ja sam rekao vraticu svu opremu jer neispunjavate uslove iz ugovora i onda je on na kraju rekao da ce mi dati taj bolji ruter

Poslednja izmena:
Pre nego što je supernova krenula sa radom tj. da otkupljuje (čitaj otima) provajdere mislim da je u Beogradu mreža Kopernikus bila slabo zastupljena. Bila je na teritoriji Krnjače i Koteža pa samim tim mislim da je imala slabu mrežu i pokrivenost i da je manjkala sa frekfencijama.
Tako je i ostalo do danas i zbog manjka frekfencija na toj ex mreži oni skidaju HD kanale.
Zato nemaju svi istu programsku šemu
To je moje lično mišljenje zašto je to tako....možda grešim......

Ne znam, čudno je kako su onda prethodne dve godine imali uslova za toliko HD kanala... Plus ovo prebacivanje Epic Drama kanala čini mi se nije zbog ubacivanja nekog novog kanala.

Ne znam, čudno je kako su onda prethodne dve godine imali uslova za toliko HD kanala... Plus ovo prebacivanje Epic Drama kanala čini mi se nije zbog ubacivanja nekog novog kanala.
Koliko god HD kanala je bilo u protekle dve godine uvek je ex RV imao više od Kopernikusa.
Pogledaj sadašnju ponudu ex Gronet koji je pod supernovom i sve će ti biti jasno:

Čak i da je razlog lošija infrastruktura, opet nije korektno prema korisnicima svaki drugi dan prebacivati HD kanale u SD. Postoje načini kako onda rešiti taj problem. Navodili smo ovde i temi, samo da ima ko da prihvati sugestije...

Od nove godine do danas: Epic Drama, DW English, RT Doc, a u toku decembra: RT, AJB.

Možda sam još nešto propustio, ali 5 većih kanala za manje od mesec dana je prebačeno u SD. Opraštam im Belarus 24 i English Club koje su prebacili u SD da bi vratili HRT u HD-u. Inače u toj frci sa prebacivanjem kanala su ukinuli i teletekst na HRT-u.

Pored ovoga ono što je još prebačeno u SD ranije:
1. BBC Earth
2. ID
3. Trace Sport

Izgleda da ce da vrate BBC EARTH u HD jer je na 613 frekvenciji kao DOCUBOX HD i EPIC DRAMA!!! Tante za kukuriku. Pisali smo im masovno zadnjih 48h za BBC EARTH i odmah se nesto desava na toj frekvenciji. Verovatno prave mesta jer ako zelimo BBC EARTH u HD mora neko da strada. Nazalost!!!
Doduse kod mene nista nije dirano..Niti EPIC niti DOCUBOX.

Naravno,samo nema premotavanja.

I kod mene nije nista dirano tj. da toliko kanala predje u SD. Vrlo verovatno da je do same mreze, a ne do bivsih provajdera i ja sam na bivsem Kopernikusu.

Ono sto je preslo iz HD u SD su samo dva kanala BBC Earth i ID. ID je presao u SD kada su TLC ubacili u HD, to je bilo jos na prolece pre maja meseca dok nije dosla nova programska sema, a BBC Earth septembra kada su ubaceni novi Arena sport kanali.

U Vojvodini su RTV1 i 2 iza hrvatskih i bosanskih kanala, na poziciji 51-52.
Dok su u Nisu RTV1 i 2 na poziciji 17-18.

Gde je tu logika?

Koji krš od operatera, ja sam korisnik exe neta, dok ih nije kupila supernova sve je bilo bez greške,sad svaki dan menjaju kanale, izbacuju dobre ubacuju smeće od pinka.... i neke lokalne krš koji ko da su snimani gramofonom.... primetno je i da dosta hd kanala više nije hd nego neki krš bitrejt.... plus još su najjači kad pozovu ovi njihovi agenti da obnovim ugovor, a nude da potpišem novi ugovor na kabl i 5x manju brzinu a ja sad imam optiku..... jedino što me drži kod njih je opticki net ostao od exe neta, i to ako upropaste isti dan odoh da se isključim.....

Koji krš od operatera, ja sam korisnik exe neta, dok ih nije kupila supernova sve je bilo bez greške,sad svaki dan menjaju kanale, izbacuju dobre ubacuju smeće od pinka.... i neke lokalne krš koji ko da su snimani gramofonom.... primetno je i da dosta hd kanala više nije hd nego neki krš bitrejt.... plus još su najjači kad pozovu ovi njihovi agenti da obnovim ugovor, a nude da potpišem novi ugovor na kabl i 5x manju brzinu a ja sad imam optiku..... jedino što me drži kod njih je opticki net ostao od exe neta, i to ako upropaste isti dan odoh da se isključim.....
Ja sam isto kod EXE, iskreno ovo sve što čitam ovde ne vidim da se previše odražava na EXE DTV. Sve kanale koje pratim su u HD, ima manji broj koji nisu ali ako se ne varam ti neki kanali ne postoje za Balkan u HD rezoluciji. Što se tiče bitrate to ne diktira provajder već taj koji kanal isporučuje njima. Ima kanala koji su SD a i dalje piše da su HD ali neka, menj ne trebaju u HD (France 24, DW...). Sve što se pisalo ovde iz HD u SD samo sam primetio na HRT kanale da se odrazilo, sve ostalo kod EXE je i dalje u HD.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno