Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Pozdrav,

Imam samsung s20 nekoliko meseci i razocaran sam kamerama. Ne mogu da verujem da jedan ovakav model za ovu cenu ima ovako losu zadnju kameru i jos uzasniju prednju.

Jos nesto sto me malo buni je da video stvarno ide u vrhunskom kvalitetu,ali zato su fotografije uzas.

Da nisam ja negde pogresio ili je realna prica da je kamera uzas?

Hvala

Pozdrav samo da javim da sam novi clan foruma, istrazivao sam u vezi problema sa fokusiranjem kamere na note 20 ultra i dosao ovde da potrazim pomoc.. zadovoljan sam mobitelom ali me kamere razocarala na odredjenim zumovima se zamuti sto ne mogu tolerisati za jedan ovako mocan mobitel.. pokusao sam sa clean cache memlry safe mode itd.. ali nista sutra ga saljem postom u servis.

Stigao A12 i One UI 4.0 za S20 Ultra.

Prilozi

• Screenshot_20220105-122527_Software update.jpg
    Screenshot_20220105-122527_Software update.jpg
    86 KB · Pregleda: 16
Stigao i meni na S20+.

Stigao i meni, S20 telenor. Mada ja ga jos nisam uradio, ajmo malo utisaka ovih dana ko je uradio 12icu. Hvala unapred 😉

Lepo je sve vizuelno, deluje ispeglanije i fluidnije. Je l' se meni čini ili je sat u spuštenoj traci s obaveštenjima napokon normalno centriran? :D

Primetio sam i da Samsung tastatura ima neke nove opcije, ali je ne koristim. Fabrička aplikacija kamere ima lep interfejs.

I naravno, svaka čast Androidu na uvođenju onog zelenog obaveštenja kad aplikacija koristi kameru, mikrofon, itd.

Pošto je stigao A12 i OneUI 4.0, sačekaću još malo dok ne proverim da li sve radi ok. Zanima me, za sve one koji su izvršili update na S20 seriji, Note 20 seriji i S21 seriji:
1. Da li vam rade good lock moduli, pre svega me interesuje Keys Caffe, Quick Star i Home UP?
2. Da li imate problema sa Viberom (na S21 temi su se žalili da posle update na A12 Viber zeza)?
3. Da li Galay Wearable radi ok, pošto mi je sa telefonom povezan Galaxy Watch4 Classic i Galaxy Buds 2 (Na s21 temi su se žalili da Wearable app puca)?
4. Ako neko koristi MiHome app za pametne uređaje (Mi 360 Security cameru, prečišćivač vazduha i sl) da li Mi Home app radi na A12 ?

S20+
1. Rade svi moduli
2. Vajber radi bez problema
3. Watch 3. Ne puca veza.
4. za ovo ne znam...

Ja sam imao zabode u you tube apk,restartovo telefon na fabricka i sada radi bez greske.

S20+
1. Rade svi moduli
2. Vajber radi bez problema
3. Watch 3. Ne puca veza.
4. za ovo ne znam...
Hvala. Samo još da proverim za Mi Home app.

Generalno, vi koji ste izvršili update, kako ste zadovoljni? jel' ima nekih stvari koju su po vama lošije od A11 i One UI 3.1, kakvo je stanje sa baterijom?

Estetski je lepše, a baterija, čini mi se, ista. I naravno opcije privatnosti kidaju. Google mi imao pristup evidenciji poziva, wtf...

Evo i ja uradio A12 jutros. Jeste ceo osecaj malo fluidniji, za sad sve radi, ali je to jos rano pricati, ipak treba proci bar nedelju dana pa cu izneti utiske.
Primetio sam samo da malo telefon zabode pri promeni pozadine i onih novih paleta boja.

Kada se spušta gornja traka sa brzim panelom ima malo trzanja kao da osvežavanje nije 120 Hz.Inače nije stavljeno adaptivno osvežavanje ekrana u opcijama,koje bi štedelo bateriju.I ako su najavili da će biti ta opcija.

Nisam primetio trzanje kad se spušta traka, a zabadanje pri promeni palete jesam.

Iz nekog razloga mi se više ne pojavljuje obaveštenje na zaključanom ekranu. Čuje se zvuk, vidi se ikonica kad probudim telefon, ali nema onog obaveštenja ispod kamere.

Sto ne uradis factory reset, ja sam imao neke gluposti i nakon factory reseta je sve u redu.

Stigao i na S20+ duos, Telenor.
Sve funkcioniše kako treba.
Čini mi se da su samo animacije malo poboljšane.

Izgleda da obaveštenja koja se prikazuju na zaključanom i ugašenom ekranu rade samo kad je uključen edge lighting koji sija i kad je uključen i isključen ekran. Ja nmg.

Koliki SOT izvlačite vi koji imate S20 Snapdragon verziju?

Jel ubacili google discover na a12 il ostao onaj sugavi samsung free?

Au to je top za 4k mah. Hvala

Vrh Dno