Ne bih se baš složio da će dobiti samo "malo bolju" kameru i ekran. Dovoljno govori podatak da je telefon nov, dok je Huawei P30 serija izašla pre dve godine, a ubrzo i tri. Mislim da je barem danas lako u 21. veku proguglati i videti jasne razlike izmeđju nekih modela.Pa sa 13 bi dobio malo bolju kameru i ekran (koji je i dalje 60hz) a doplata bi bila velika
Ne.Cao ljudi, imam jedno pitanje ako neko koristi e-sim jel ima neke razlike u potrosnji baterije u odnosu na normalan sim? 🤔
Pixel 6 je dobar ako nemaš velike potrebe da razgovaraš telefonomPa iskreno i ne
Ako hoces iphone onda bolje na 13 pro, za cenu obicnog 13 ima dosta boljih value for money. Na primer s21, pixel 6 ili neki saomi
Ja sam jutros uspeo da ga narucim na A1 sajtu samo nije mogao u plavoj boji, a danima je pisalo da nema na stanju i ako je moglo da se stavi u korpu. pricam o 13PM 256gb. Sad bih imao jedno pitanje vezano za IOS posto sam korisnik androida , da li da registrujem na srbiju nalog ili ipak usa, posto sam recimo neki ipad koji imam stari reg na srbiju i dosta toga nema u store. I za apple care+ on samo radi ako uplatim a nalog je u usa?
Nije tacno zato sto mozes da ga placas i duze od dve godine, ako zelis, i nije vazno gde si ga kupila, vec da ga aktiviras do dva meseca od kupovine
Napravi US nalog i mozes da dopunjavas kupovinom gift kartica.
Evo sokiran sam... Svaki dan proverem po par puta da li se nesto menjalo oko dostupnosti modela i danas sam isto i nisam mogao da porucim. I sad vidim ovo i ostanem u soku, vec mesec i po dana pokusavam da uzmem telefon@fruit23 Cestitam, stici ce ti brzo. Upravo i ja saznao da je jutros bilo na stanju i za sat vremena sve otislo.
Kakav problem ima Pixel 6 sa razgovorom? Ima ga kolega i vidim baš je oduševljen, video sam da su fotke vrhunske i to me oduševilo, nisam obavio razgovor ali mogu da probam danas da nekog pozovem sa njegovog fona.Pixel 6 je dobar ako nemaš velike potrebe da razgovaraš telefonom, odnosno ako si stalno na WiFi .... što je velika prednost Iphone 13, barem u ovom trenutku
Pozdrav...znam da je post star...ali me interesuje na koji način može da se napravi Schortcut za plaćanje parkinga?! Hvala unapred...To je i očekivano ako se nikada nisi susretao sa drugim sistemom. Verujem da bi i migracija sa iosa na android toliko trajala nekome ko nikada nije koristio android. Ali ne migriraš svaki dan, ne vidim gde je tu problem.
Ako nemaš više kola, onda prosta automatizacija u Shortcutsu radi bolji posao od Parking manijaka, ako mene pitaš.
Koja je fora sa 13 Max Pro 256GB na kupujemprodajem, cena oko 1300 evra sa garancijom od dve godine? Koliko sam shvatio, neko uzme telefon kod operatera i onda ga proda.
Da li neko ima iskustva sa takvim kupovinama
Da, to je ta fora i najbolja kupovina od kad istyle priznaje tu garanciju.
Sada idemo u potpuni off topic...ali malo proguglaj, a i ja mogu da ti lično potvrdim, nakon decembarskog update-a postoji problem kod prilicno velikog broja korisnika da se gubi signal ili da ga uopšte nema.....kod mene je slučaj da se to događa na jednoj lokaciji, koja je baš u inat i moj posao.... Znači imao sam odličan signal i nakon update, sada stalno ispadam iz mreže...kolege na istoj mreži ali sa drugim telefonima ( Samsung, Nokia ) imaju normalan signal.... Google podrška se ponaša potpuno autistično....verovatno će rešiti problem, ali po netu već vidim da nekim korisnicima ( recimo u Portugaliji ) odgovaraju tipa " mi ne prodajemo telefon u vašoj zemlji, tako da i nemamo obavezu da rešavamo vaš problem ".Kakav problem ima Pixel 6 sa razgovorom? Ima ga kolega i vidim baš je oduševljen, video sam da su fotke vrhunske i to me oduševilo, nisam obavio razgovor ali mogu da probam danas da nekog pozovem sa njegovog fona.
Pozdrav...znam da je post star...ali me interesuje na koji način može da se napravi Schortcut za plaćanje parkinga?! Hvala unapred...
Ja sam uzeo next one, odlicno staklo, ima na kp od ljudi koji donose stvari iz madjarske - na ipon.hu to staklo je 20e a toliko ga i oni naplacuju..Evo da vas obavestim da su nam stigli: iphone 13 pro 128gb i iphone 13 pro max 128gb. Nedostaje još iphone 13 pro max 256gb. Kako je teta i obećala tako se i potrudila da isporuči što pre bude mogla (Telenor teta). Mi dobismo za 4 dana.
Tako da telefona nešto i ima. A sad valjda kako se kome zalomi.
Može pomoć oko odabira stakla, bez njega i maskice ni ne pomišljam da startujem fon:
Nillkin Guardian
Nillkin CP+Pro
i ima u iStyle:
Next One Tempered glass Screen Protector.
A maskice, ima li nešto fino silikonsko a da nije skupo ko apple oridžinale (i samo crne me zanimaju, tak'a mi duša valjda).
Zna li iko kakva je ova:
Puro ICON
Unapred zahvalan na pomoći.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari