LMTD
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.02.2021
- Poena
- 195
Moja oprema
- Mobilni telefon
- S24 Ultra
- Pametni uređaji
- GT 3 Elite 46mm
- Pristup internetu
- Optički internet
Realno, nije baš sjajna situacija. Ja sam razmišljao da pazarim 12 pro prošle godine pa sam odustao upravo zbog tih gluposti. Ove godine sam igrom slučaja podešavao 12 PM višegodišnjem korisniku Note serije i definitivno neću u skorije vreme da pređem na iOS. Ne vidim tu jednostavnost koju reklamiraju i svi hvale, sve je komplikovano, fali gomila opcija, migracija sa Androida na iOS je užas živi. Sat i nešto sam izgubio dok sam podesio potpuno telefon i odgledao gomilu tutorijala i pročitao par foruma. Evo čovek se i dalje nije navikao, fale mu najprostije stvari koje Android ima a koje redovno koristi. Kaže lepše radi ali mu je bolje iskustvo bilo sa Mi 10T Pro kojeg je koristio mesec dana.Ako do sada nema dovoljno iPhone korisnika kad su banke to videle i uvele Apple pay već neko vreme, kad će biti? Sada imamo previše iOS korisnika kod nas, vidi se na ulici prosto ko koji telefon nosi, ne treba tu nikakva anketa i naučna studija. Znam nekoliko primera koji su odmah po izlasku uzeli 13 Pro na moju peporuku, oduševljeni tefonom i konačno prešli na iOS da probaju, ali nema ovo, nema ono, vraćaj stari gde sve to ima i radi a ovaj prodaj. Teško ljudi menjaju telefon i ponovo sve podešavaju i gube vreme na to, taman kada reše dočeka ih stop, aj nazad. To je problem kojim se niko ne bavi kod nas i moraće da se obije o glavu, nekom...
No hate.