Šta je novo?

iPhone 13

Znam, sa zenfone 8 sam na xz2 (gore napisah greskom xz3). Samo sam po forumima citao komentare da kao 60hz kod ip12 nije kao kod drugih, kao da zbog animacije to izgleda fludnije. Mada razlika je def ogromna, i u cijeni, 250e nije malo

Je l uzimao neko telefone preko kupujemprodajem? Ima par nekih oglasa sa sve pozitivnim ocenama i povoljnim cenama novih iphone 13 modela.
Kao i Bg media, prodavnica koja je u Balkanskoj valjda pa imaju svoj profil na kp.

Nisi imao nikakvih problema? Za ove iz Subotice znam da uvoze iz Madjarske, a kod ovog jednog decka pise da moze i licno preuzimanje kod tc Galerije, sto bi mi vise odgovaralo nego da narucim i dobijem brzom postom :)

Sve su to novi telefoni iz EU. (Hu, De, itd..). Verovatno malo porez odbiju i tu zarade. Da kupis u Apple store-u u Nemackoj ili negde slicno, izadje skuplje nego preko KP-a.

Sve su to novi telefoni iz EU. (Hu, De, itd..). Verovatno malo porez odbiju i tu zarade. Da kupis u Apple store-u u Nemackoj ili negde slicno, izadje skuplje nego preko KP-a.
Tako sam i pretpostavio. Jurio sam da uzmem negde preko al sad mi se vise isplati na kp, taman mogu i da pogledam pri placanju.
Resio sam da zamenim P30 za 13mini kad sam video da je baterija dosta bolja u poređenju sa 12mini. Da bude kao na P30 i bolje mi ne treba.

Sad jedino ako ti treba dodatno osiguranje na lom, kradju na 2 god, ne znam jel to mozes dokupiti sa tim modelima.

Moze AC+ naravno. A pri placanju mozes da pogledas kutiju ;)

Ja sam uzeo 12 pro max i 2 komada 12 pro od jednog decka sa kp, nikakvih problema nije bilo…
Treba samo da obratim paznju sad na ona dva nazovi stikera, da je to sve zapecaceno?
A za ac+ moram da nosim telefon u neki ovlašćeni servis da potvrde da je sve ok pre aktiviranja istog ili moze iz fotelje da se aktivira?

Ne znam za stickere nisam uzimao 13, svi ovi 12 su bili u foliji. Mogu da ti dam kontakt od ovog lika ako hoces sto sam ja uzimao od njega...

Za AC+ ce ti pisati cim aktiviras telefon, evo ovaj je aktiviran pre par dana:

Prilozi

• IMG_5408.JPG
    IMG_5408.JPG
    76.5 KB · Pregleda: 96
Ne znam za stickere nisam uzimao 13, svi ovi 12 su bili u foliji. Mogu da ti dam kontakt od ovog lika ako hoces sto sam ja uzimao od njega...

Meni nije pisalo ovako kad sam aktivirao telefon, ne znam zasto. Mozda jer sam stavio srpski region.

Ne znam zasto nema onda, mada kada odem na checkcoverage.apple.com i ukucam serijski broj izadje mi do kad mogu da aktiviram.

Uzeh danas Pro 128. 1170e. Garancija operatera 2 god. U celofanu. Valjda mi legne ios...

Super, znaci ne moram da se cimam nigde sve dok u tom roku aktiviram ac. Bitno samo da hoce da uvaze reklamacije kod nas sa tim US acc..
Uzeh danas Pro 128. 1170e. Garancija operatera 2 god. U celofanu. Valjda mi legne ios...
Neka je sa srecom!
Ipak ima i dalje vakum folija? Jer sam gledao po yt da su sad neke stikere stavili na kutiju, kao opet ekologija..

Hvala. Evo sad pogledao sliku opet, izgleda da nije najlon nego taj kartoncic sto se podere, moja greska sry. Sutra ce stici.

*** kako da provalim koji punjac je fake, a koji real punjac na oglasima? Sve i da ih vidim, kako? Zavrsna obrada?

Dje da ja u bosni nadjem vip :)

Pa sta cu ja kojem je ovo prvi apple :) Imam punjaca 5-6 al nemam type-c to lighting.... Potrazit cu taj anker il tako nesto. Ili da nadjem usb (ne type c) to ligting kabal pa na obican neki punjac sto vec imam? Ne smeta njemu ako je punjac jaci, tipa 30W?

kabl dobijas u pakovanju, moze na bilo koji type c punjac...
a moze da se puni i sa obicnim lightning kablom (sporije), ili bilo kojim qi punjacem.

Problem je sto nemam type c punjac. Sta znaci qi punjac? Jel mogu kupiti kopiju usb (obicni veliki) to lighting i na punjac od xz2 ili neki xiaomi od 30W?

Zasto ne uzmes originalan od Apple i ne peglas se sa glupostima?

Gdje i kako? Gdje da u bosni nadjem org? Kupio sam ja uz tel neki od 25e, kune se da je org, al ne gajim neke velike nade iskreno da je org. Kaze njima te prodaju kao original, tj pod original.
@Edit - A svejedno mi treba jos jedan za posao.

Sad sam ih zvao, kazu otidjite vidjeti imal na stanju. Odo sad caskom da vidim. Hvala ti, nikad mi na pamet ne bi palo.....
@Edit - nemaju, jer nemaju uopste iphone 13. A tuge matero
Nadjoh kod drugog operatera samo punjac. Odo ganjat kabal sad. Jel kopija nece punit ko preko orig kabla?
Uzeh punjac org kod operatera, a kabal u nekoj radnji, 10e, kunu se da je org...

Poslednja izmena:
Konektori su srebrne boje, sjajni. Na kablu pise dizajnirano apple itd. Kunu se da su org al fejk su 100%. Al nemam gdje uzeti drugo, operateri nemaju.

Prilozi

• DSC_1453.JPG
    DSC_1453.JPG
    73.7 KB · Pregleda: 69
  • DSC_1452.JPG
    DSC_1452.JPG
    58.6 KB · Pregleda: 36
  • DSC_1448.JPG
    DSC_1448.JPG
    60.4 KB · Pregleda: 36
  • DSC_1444.JPG
    DSC_1444.JPG
    73.6 KB · Pregleda: 37
  • DSC_1449.JPG
    DSC_1449.JPG
    68.2 KB · Pregleda: 71
Poslednja izmena:
Kabl dobijas u kutiji telefona, samo si punjac trebao uzeti. Ako si uzeo 20w.

Poslednja izmena:
Znam al mi trebaju 2.
Barem 1 cu imati org set i punjac i kabal :)
A drugi nek je fejk, na poslu kad mi zatreba da dopunim. I ako je fejk, valjda nije toliko los

Nazad
Vrh Dno