Odradio danas transakciju i nije bilo nikakvih problema. Sad je deinstaliram i čekam februar.Ništa me ne košta da probam. A posle 31. januara, ako se sete - sete se; ja ću svoju finansijsku transakciju obaviti... 🐵
I meni isto, Maxi poslao duplo?Jel su nekome duplo prosle transakcije dinom 21.12. u Maxiju? Majci iznos od 21.12. skinut 22.i 23.12.
Novom, redizajniranom, verzijom aplikacije pravnim licima i preduzetnicima su na raspolaganju sledeca
unapredenja:
- Menjačnica 24/7 za valutu EUR.
- Mogućnost deviznih placanja.
- Promena pravnog lica za rad unutar sesije.
Ovo isto mi se dešavalo sa mts bankom svojevremeno, skinu mi 1€ za verifikaciju kartice i posle bude transakcija odbijena jer banka/kartica nije podržana. Npr dešavalo mi se kad sam hteo online da dopunim kredit na slovačku karticu ili da online platim putarinu u Slovačkoj.Jesam, nije problem u prodavnici već na internetu. Ja mislim iako oni u banci neće to da priznaju, da je na kartici nekako onemogućena internacionalna transakcija (ino plaćanje) što mi je nezamislivo.
Na koji mejl mogu da se obratim za kartične transakcije? Na mejl reklamacije nema odgovora.Dakle, ako su odbijene transakcije, a rezervisana sredstva, banka mora da oslobodi rezervacije, odnosno ne realizuje ih i to se manje-više lako utvrdi. Praksa je da se morate požaliti odeljenju za kartične transakcije u vezi sa tim.
Za plaćanje nije potrebno unosti pin prilikom ulaska u aplikaciju. Unos pina je da bi video stanje računa u RaiPay. I ne čeka se 5 sekundi, možda 1 sekunda. To izgleda zavisi i od POS-a kako je podešen. Npr. na Petrol pumpi je obavezno unošenje pin-a za bilo koji iznos.@Nidzo
Uđeš u aplikaciju i uneseš pin koji si prethodno setovao za RaiPay. Pisaće ti da čeka transakciju ako je pin validan i nfc upaljen. Pa prisloniš POS aparatu fon kao što prislanjaš karticu, mada se malo duže čeka na bip zvuk (tipa do 5s, dok kod kartice to zna da bude očas posla). Kada uhvati da ima transakcija, pisaće nešto tipa "transakacije se obrađuje", pa ne pomeraj telefon i kad završi, "transakcija obavljena". Možda nisu tačne reči skroz, jer nisam gledao baš šta tačno piše, ali je to to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari