Grog01
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.03.2021
- Poena
- 85
REkoh ti ja, . Inace sam cuo negde ( ne znam da li je tacno ) da je nasa centralna posta Srbije ( to je valjda GPC) nabavila kompletan sistem za brzo skeniranje i pracenje svih posiljki bez obzira da li su registrovane ili ne ali da je samo delimicno instaliran tj samo onaj deo sa transportnim trakama ali nisu instalirali skenere i kompjutere, i ceo informaticki sistem nije povezan jer " nema interesa" za tako nesto tj onda bi se pojavio "visak radnika" sa kojima ne bi znali sta ce ( verovatno onaj deo koji su zaposlili preko " partijske knjizice" ) . Mislim svugde u svetu se i te "neregistrovane " prate i uredno beleze u sistem samo u Srbiji ne moze ... pored sve tehnologije i kompjutera .Ako smo na nekom "putu u Eu " onda bi i to trebali da " usaglasimo" .Dobio odgovor od Pošte, ukratko kao šatro nijedna Pošta na svetu ne prati te vrste pošiljaka.
![]()
Da ne pricam o carini gde pored svih rengen aparata i skenera i dalje se otvaraju posiljke da se vidi " sta je u njima" .. koji je to 'zaostatak u razvoju " ili bolje receno "nedostatak razvoja" .