mijalkocar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.02.2010
- Poena
- 330
Užas... Skini tu aplikaciju pa ćemo videtiEvo nocas sam opet imao drain uzasan, ajde instaliracu onaj acubattery, ili sta vec da odradim?
Jesam samo mi napisi sta treba da okacim posle, evo nocas isto cu ostaviti kao sinoc da vidimo u cemu je kvaka.Užas... Skini tu aplikaciju pa ćemo videti
Nažalost miui pokazuje SoT samo za period od 24h, a tebi vidim da je mnogo duže od toga aktivan telefon, zbog toga pokazuje tako malo.ovako je kod mene neke normalne upotrebe (na odmoru sam pa manje price nego uobicajno sto imam),jedino mi nije jasno sa ovim SOT vremenom,znam da je satnica bila veca ali se nekako sam od sebe smanjila. Jos 2 su posle mene uzeli f3 jedan preko A1 i prijavljuje mi da mu baterija sa velikim koriscenjem instagrama i IM drzi po 1,.5 dan a ovaj drugi igra neku igru Domi Nations i zali se da mu displej smanjuje osvetljenje posle nekoliko sati igre,za bateriju nije obratio paznju
Samo je pusti da radi u pozadini, i trebalo bi da pokaže šta ti troši bateriju.Jesam samo mi napisi sta treba da okacim posle, evo nocas isto cu ostaviti kao sinoc da vidimo u cemu je kvaka.
Nije normalno, meni ne prelazi 28 stepeni sve dok ne počnem igrice da igram.U normalnom radu (browsing i osnovne aplikacije) telefon se blago greje. Mlak je sve vreme, ali nije vruć. Ne kažem da je neki problem, samo malo nervira jer dolazim sa 'ladnog telefona.
Jel ovo normalno ili...? Svakako nije za neko bavljenje niti bi to iko uvažio, jer nije vruć.
Hvala na ispravci i hvala na odgovoru koji nisam dobio. Nisam znao da smo postali forum na kome se ispravljaju pravopisne greške, pozdrav od mlađe generacije.Piše se n zn.
Uvek se pitam šta rade mlađe generacije sa vremenom koje uštede ovakvim kucanjem.
Isti problem imam od zadnjeg update-a 12.5.7Jel koristi neko 2 vibera? Dešava mi se od sinoć kako sam skinuo neki update da ne mogu sa tog drugog vibera da vidim sliku kad mi neko pošalje a ni da pošaljem.
Kakva ti je bila baterija na početku? Sestra uzela nov, napunila ga do kraja prvi put, koristila ga možda sat ipo vremena bio je već na 72%, brightness na manje od pola, samo wifi ekran na 60hz sve ostale opcije (nfc. gps, bluetooth itd..) isključeni. Šta činiti? Jel treba da se formira baterija ili nešto tako. Telefon joj je trebao prvenstveno zbog malo bolje baterije, ali se razočarala pa misli da joj je čak duže trajala na starom huawei p smartu, pitam pošto mislim da bi takvim rezultatima kao sto si postavio bila zadovoljnaU prosjeku baterija mi traje dan i po, s tim što ne znam koliki je SOT jer mi prikazuje za samo zadnja 24 sata. SOT ne bude ispod 7 sati, uglavnom WIFI. Kad je na 4G baterija osjetno kraće traje. BT rijetko koristim. Na slici koju ću okačiti je najbolji rezultat koji sam imao, a jedini vid uštede je tamna tema. Verzija 8GB RAM.Pogledajte prilog 328598
Neka samo nastavi da koristi telefon normalno, baterija će se sama prilagoditi. Posle par dana trebalo bi da duže traje. Naravno zavisi i kako je koristila telefon, koje aplikacije. Ljudi zaboravljaju da tik tok, insta (reels), fb dosta troše bateriju.Kakva ti je bila baterija na početku? Sestra uzela nov, napunila ga do kraja prvi put, koristila ga možda sat ipo vremena bio je već na 72%, brightness na manje od pola, samo wifi ekran na 60hz sve ostale opcije (nfc. gps, bluetooth itd..) isključeni. Šta činiti? Jel treba da se formira baterija ili nešto tako. Telefon joj je trebao prvenstveno zbog malo bolje baterije, ali se razočarala pa misli da joj je čak duže trajala na starom huawei p smartu, pitam pošto mislim da bi takvim rezultatima kao sto si postavio bila zadovoljna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari