Šta je novo?

Xiaomi Poco F3

Evo nocas sam opet imao drain uzasan, ajde instaliracu onaj acubattery, ili sta vec da odradim?

Prilozi

• Screenshot_2021-12-25-11-21-30-369_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-12-25-11-21-30-369_com.miui.securitycenter.jpg
    56.5 KB · Pregleda: 98
Ja inace drzim schedule time off i schedule time on radnim danima od 1 - 6:30am

ovako je kod mene neke normalne upotrebe (na odmoru sam pa manje price nego uobicajno sto imam),jedino mi nije jasno sa ovim SOT vremenom,znam da je satnica bila veca ali se nekako sam od sebe smanjila. Jos 2 su posle mene uzeli f3 jedan preko A1 i prijavljuje mi da mu baterija sa velikim koriscenjem instagrama i IM drzi po 1,.5 dan a ovaj drugi igra neku igru Domi Nations i zali se da mu displej smanjuje osvetljenje posle nekoliko sati igre,za bateriju nije obratio paznju

Prilozi

• Screenshot_2021-12-22-15-31-17-261_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-12-22-15-31-17-261_com.miui.securitycenter.jpg
    47.9 KB · Pregleda: 83
ovako je kod mene neke normalne upotrebe (na odmoru sam pa manje price nego uobicajno sto imam),jedino mi nije jasno sa ovim SOT vremenom,znam da je satnica bila veca ali se nekako sam od sebe smanjila. Jos 2 su posle mene uzeli f3 jedan preko A1 i prijavljuje mi da mu baterija sa velikim koriscenjem instagrama i IM drzi po 1,.5 dan a ovaj drugi igra neku igru Domi Nations i zali se da mu displej smanjuje osvetljenje posle nekoliko sati igre,za bateriju nije obratio paznju
Nažalost miui pokazuje SoT samo za period od 24h, a tebi vidim da je mnogo duže od toga aktivan telefon, zbog toga pokazuje tako malo.
Jesam samo mi napisi sta treba da okacim posle, evo nocas isto cu ostaviti kao sinoc da vidimo u cemu je kvaka.
Samo je pusti da radi u pozadini, i trebalo bi da pokaže šta ti troši bateriju.

Ronaldinjo skrati sebi malo 'muke' i nabaci mu Lineage i ne mijenjaj i ne cackaj nista, samo updateuj. Trebalo bi da popravi situaciju. Ne vrijedi mislim patnja sa MIUIem.

U normalnom radu (browsing i osnovne aplikacije) telefon se blago greje. Mlak je sve vreme, ali nije vruć. Ne kažem da je neki problem, samo malo nervira jer dolazim sa 'ladnog telefona.

Jel ovo normalno ili...? Svakako nije za neko bavljenje niti bi to iko uvažio, jer nije vruć.

U normalnom radu (browsing i osnovne aplikacije) telefon se blago greje. Mlak je sve vreme, ali nije vruć. Ne kažem da je neki problem, samo malo nervira jer dolazim sa 'ladnog telefona.

Jel ovo normalno ili...? Svakako nije za neko bavljenje niti bi to iko uvažio, jer nije vruć.
Nije normalno, meni ne prelazi 28 stepeni sve dok ne počnem igrice da igram.

Nzn sta ovde da gledam.

Prilozi

• Screenshot_2021-12-26-12-34-54-125_com.digibites.accubattery.jpg
    Screenshot_2021-12-26-12-34-54-125_com.digibites.accubattery.jpg
    79.2 KB · Pregleda: 79
Piše se n zn.

Uvek se pitam šta rade mlađe generacije sa vremenom koje uštede ovakvim kucanjem :D.
Hvala na ispravci i hvala na odgovoru koji nisam dobio. Nisam znao da smo postali forum na kome se ispravljaju pravopisne greške, pozdrav od mlađe generacije.

Pozdrav svima,
Poco X3 PRO
Telefon imam mesec dana, i radi sasvim zadovoljavajuce, brzo, lepo, deluje mi da baterija nije toliko dobra kao sto sam ocekivao, ali sve u svemu dobar telefon.
Problem koji imam je taj sa video pozivom, kada pricam na whatsappu, instagramu, messengeru. Desava se to da osoba sa kojom pricam me ne cuje u toku razgovora, vidi samo kako pricam, ali ne zna sta, posle kratkog vremena cuje, pa opet ne cuje i tako u krug.
Da li je neko imao takav problem, da li je do telefona samog? Ne znam ako jeste, onda da reklamiram.

Link za gcam, neki nista?

Ako treba krenucu i ja da blatim (ili da hvalim) Xiaomi posto vidim da je ovo popularno, samo da dobijem gcam link.

Stvarno nisu normalni, nikad nisam imao problem sa tim duplim aplikacijama sad počeli i oko toga da zez...

Evo ga skroz do 1%, drain je opasan znaci popodne sam ga ostavio 15% je imao pao je na 1 za 2 ipo sata..

Prilozi

• Screenshot_2021-12-28-19-37-52-071_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-12-28-19-37-52-071_com.miui.securitycenter.jpg
    51.7 KB · Pregleda: 44
Ovaj moj maltretiram popodne igram AOC, gledam YT, citam forume i on od 18 pa do 24h padne na 25%, bude pre toga oko 60%, ali telefon je star 2 nedelje. Pre toga Nova 5t u slicnom rezimu rada baterija je vec oko 21 ili 22h bila oko 10%. Preko dana obavljam uglavnom samo razgovore dok sam na poslu a uvece ga opterecujem

Uzeh i ja pre nedelju dana ovo čudo. Na kutiji piše 2021.10 pa se nadam da je neka poboljšana verzija. Nema problema sa proximity i green tint a ni baterijom.
Miui je leteo čim sam otključao bootloader juče, stavljen arrow os 12 + root, za sada fino radi. Navikao sam na stock android.
U odnosu na f1 ekran je velika nadogradnja, kako zbog amoled-a tako i zbog 120hz. Performanse odlične, sve fluidno. Kamera pravi zadovoljavajuće slike i video zapise za moje potrebe.
Jedina mana mi je što su dali ovu prozirnu zaštitu na crni telefon umesto onako zatamljenu kao na f1. Jel ima neka proverena slim varijanta na aliju ili kod nas?

Meni taj bamper odmah digao zastitno staklo.
Pa zar nece drugi OS da ponisti garanciju? Ja ga uzeo u A1 pa mi s e en menja OS zbog gaancije

Izvinjavam se modeatorima i clanovima koji ovde pisu, sto u ovoj temi postavljam pitanje. Samo bih da pitam, da li se isplati danas uzeti Poco F3 za 250e nov(nema garanciju)?

To za garanciju znam i slazem se sa tom konstatacijom, ali telefon nije za mene. Osoba koja razmislja da ga kupi, jednostavno nema novaca za telefon sa grancijom.

U prosjeku baterija mi traje dan i po, s tim što ne znam koliki je SOT jer mi prikazuje za samo zadnja 24 sata. SOT ne bude ispod 7 sati, uglavnom WIFI. Kad je na 4G baterija osjetno kraće traje. BT rijetko koristim. Na slici koju ću okačiti je najbolji rezultat koji sam imao, a jedini vid uštede je tamna tema. Verzija 8GB RAM.Pogledajte prilog 328598
Kakva ti je bila baterija na početku? Sestra uzela nov, napunila ga do kraja prvi put, koristila ga možda sat ipo vremena bio je već na 72%, brightness na manje od pola, samo wifi ekran na 60hz sve ostale opcije (nfc. gps, bluetooth itd..) isključeni. Šta činiti? Jel treba da se formira baterija ili nešto tako. Telefon joj je trebao prvenstveno zbog malo bolje baterije, ali se razočarala pa misli da joj je čak duže trajala na starom huawei p smartu, pitam pošto mislim da bi takvim rezultatima kao sto si postavio bila zadovoljna

@marinko98
Šta znam ako nije raspakovan i ako osoba nema negativne ocene ja bih reskirao.
Svakako je odgovornost samo na tebi.

Kakva ti je bila baterija na početku? Sestra uzela nov, napunila ga do kraja prvi put, koristila ga možda sat ipo vremena bio je već na 72%, brightness na manje od pola, samo wifi ekran na 60hz sve ostale opcije (nfc. gps, bluetooth itd..) isključeni. Šta činiti? Jel treba da se formira baterija ili nešto tako. Telefon joj je trebao prvenstveno zbog malo bolje baterije, ali se razočarala pa misli da joj je čak duže trajala na starom huawei p smartu, pitam pošto mislim da bi takvim rezultatima kao sto si postavio bila zadovoljna
Neka samo nastavi da koristi telefon normalno, baterija će se sama prilagoditi. Posle par dana trebalo bi da duže traje. Naravno zavisi i kako je koristila telefon, koje aplikacije. Ljudi zaboravljaju da tik tok, insta (reels), fb dosta troše bateriju.

Boby treba na LTE mrežu da se podesi?

Eo pocastila me zena s Doticnim za Bozic. Jucer tek isprebacivo pola programa (mrzim te akcije oko novog mb) jer nisam naso nikakav dobar program tipa clone my phone.
Sad ne znam dal je do androida ili al prvo too mi smeta je da sam sve ikone u novoj 5t imo na glavnom ekranu a sad moram onako swapat gore pa mi onda udje di su sve ikone.
Skuzio sam sto sam stariji da mi tesko pasu nove stvari ako se moram porivikavat na n jih, A tek u 40oj.Sta ce tek bit za 10g?

Ugl javim za par dana dojmove.Jel mi je sad ko da koristim tudji telefon.,.

Nazad
Vrh Dno