Tako je i moj drug preko A1 dobio u roku od nedelju dana. Ne znam sta se desava ali postaje bezobrazno. Cekam od pocetka Novembra...Tako su i meni pricali da ne moze da se poruci telefon, pa onda da ce biti u januaru, na kraju sam preko webshopa(mts) porucio, dobio mail da treba da uplatim avans, kada sam uplatio par dana kasnije je stigao telefon(13 pro max)
22. novembra sam porucio preko webshopa
23. novembra dobio mail za uplatu avansa
26. novembra sam im javio da je to ok i da kreiraju uplatnicu za avans
29. novembra sam im uplatio avans
1. decembra telefon stigao kod mene postom
Ma nije problem u porudžbi, ona je nama već poručila, čak je obećala da će i probati da ubrza stvari, da i iphone dobijemo što pre, nego oni ne znaju da ti kažu tačno kada će ih dobiti, te ako vam neko obećava (Telenor) da će biti tada i tada, verovatno vam lupendara jer ne znaju. I nama je sama rekla, može biti za 7 dana, može biti i mesec.Tako su i meni pricali da ne moze da se poruci telefon, pa onda da ce biti u januaru, na kraju sam preko webshopa(mts) porucio, dobio mail da treba da uplatim avans, kada sam uplatio par dana kasnije je stigao telefon(13 pro max)
Super, hvala na odgovoru.Imam ja. Meni u proseku baterija traje dva dana sa ukupno oko 8-8.30 sati sot-a i ostane još oko 10-15% baterije. Mislim da bi mogao da izvuče oko 10-11 sati sot-a u jednom danu. To je na 4g do 17h, posle većina vremena na wifi. iOS 15.2.
Ja sam u mts-u narucio preko web shop-a Iphone 13 pro max 8. novembra. Stigao mi je mail 9. novembra da mi je odobren zahtev ali nemaju telefon na stanju. Od tada sam ih zvao 20 puta i slao im 10 mailova i uvek je odgovor nemamo ga na stanju, ne znamo kada ce biti. Sada evo vidim da ljudi koji su posle toga narucivali, uzeli telefon. Nije mi jasno uopste o cemu se radiTako su i meni pricali da ne moze da se poruci telefon, pa onda da ce biti u januaru, na kraju sam preko webshopa(mts) porucio, dobio mail da treba da uplatim avans, kada sam uplatio par dana kasnije je stigao telefon(13 pro max)
Daj otkrij nam tajnu gde i kakoMoram da castim 😁 Narucio pre nekoliko dana Iphone 13 Max 128GB u Telenoru i danas mi salju. Ipak ga necu cekati 1-2m 🤣
Hahhaha pa i nema neke tajne, produzio sam ugovor 😁 Dugo sam korisnik Telenora a pre toga i Mobtela. Zapretis malo i sve moze, imaju svi operateri male zalihe, samo cuvaju. Cak sam dobio i solidan popust😉Daj otkrij nam tajnu gde i kako? Cekam vec jos malo pa 2 meseca, sve govore uskoro ce ali ne vidim da ce se to desiti. Vidim da cu iPhone 14 docekati pre nego sto mi 13 stigne
Ma batali ga, lik troluje…Ja sam korisnik mts kartice od 98. godine, tj tadasnjeg telekoma. Telenora tj, tadasnjeg mobtela od 2001. god. Po nekoliko ugovora imam kod svih, mesecno placam po tridesetak hiljada racune za razne stvari, mobilni, internet, kartice za firmu itd itd... Pretio sam i tuzbom, pretio sam i raskidanjem ugovora i ko zna cime sve. I dalje nista i kod jednih i kod drugih. Zanima me kako to zapretite pa na kraju moze i popust i ima telefon? Bez zezanja pitam, posto ja nista nisam uspeo da uradim
Jel si podneo zahtev za prelaz kod drugog operatera?Tada im se pali lampica.
Ista prica, za sad zadnji ugovor jedino sto su mi dali je 3 meseca za 1 din, nikakve dodatne benefite, a pre samo kazes da oces da prebacis broj pomere nebo i zemlju da ti daju benefite...Ja koristim Telekom od '99 i ranije su mi nudili razne pogodnosti mimo standardnih da produžim ugovor, ali zadnjih 5-6 godina ništa. Ipak ne bih eksperimentisao sa promenom operatera da bih iskamčio neki popust.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari