Zezaš?Završio Witchera drugu sezonu i bez prethodnog znanja o priči iz knjiga i odigrane polovine igre serija je odlična, prijatno me je iznenadila Bodnijeva gluma.
Ajd bre ne trtomudaj. Sve, sve, ali se Cavillu ne moze zameriti kako glumi Geralta. Glas, mimika, tempo govora...sve je skinuo iz igre. Ja tu ne zameram nista. Plus je neko ko voli da igra igrice, pa je i tu potkovanZezaš?
Pa lik je car nad carevima vazda bio, šta tu ima da iznenadi.
Nego kad ste je već stukli pre dva dana izašla?
Ja počeo prvu odgledao recap (skontao da sam sve pozaboravljao), odgledao par minuta Cavillovog "glumim i pričam kao da imam moždani udar, pokušao sam čak i da zaplačem", i odgodio gledanje za vreme kad budem bolje raspoložen...
I ne treba 1/1. Ovde je problem što su uzeli 10% a ostalo je kreativna sloboda. Samo su iznervirali ljude koji vole serijal.jel ima ista da je ikad uradjeno 1/1 sa knjigom, uglavnom kreativna sloboda nastupi
...
Mada imam srecu sto nisam citao knjige, ni igrao igricu, pa nemam neka preterana ocekivanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari