Prodavac magle!![]()
😂😂😂 Šta je ovo ljudi? Hahahaha
Kažu da TKD nije finansijski savetnik al oće da pogledaju...
Sto se tice ovoga, prestaje podrska za stari web wallet kojem se pristupa preko browsera i koji postoji cini mi se od 2014. kad je i izasao prvi Trezor, sasvim logicno s obzirom da su napravili Suite (poboljsanu verziju web wallet-a) kojem moze da se pristupi takodje preko browsera, ne mora aplikacija da se instalira.Da ovo sam video..
Pogledajte prilog 328044
A sto se tice ovoga, nije hakovan Ledger hardware wallet vec baza podataka korisnika koji su kupovali uredjaje preko njihovog sajta, procureli su licni podaci poput brojeva telefona i adresa, hack nema veze sa Ledger hardware wallet-om tako da nije nista manje siguran od Trezora zbog ovog hacka.Da, ali navodno su sigurniji od Ledgera posle onog njihovog faila kada su hakovani i
kasnijeg objavljivanja podataka korisnika?
Baš sam sad otvorio taj sajt i čitam, kad eto posta na temi... Odličan tajming za odgovor. 😁Prebacis na ECD pa sebi na racun.![]()
Druže vidim da si već 10 godina član foruma, ali verovatno druge teme. Isčitaj malo na kripto temama neke za početnike, o menjačnicama, pa ćeš brzo ućii u priču. Bar da sam ja pratio ovaj forum još 2011.g. pa da sam još tada ulagao u kripto, sada bih imao nekoliko zgrada na NBG. Sudbina je čudo.Hajde jedno pitanje od kolege totalnog nooba. 😂
Preko čega uopšte bih jednom mogao da pretočim ove novčiće u keš? Vidim da Coinbase ne podržava isplatu u Srbiji, već samo kupovinu kripto valuta... 🙄
Da, znam da pitam gluposti, ali kao što sam naveo u prethodnom postu, veze nemam sa celom ovom pričom. 😂
Google mi nije bio od neke velike pomoći. 🙄
Meni bi najvise odgovarao etoro, ali ne primaju nove korisnike iz Srbije. Ecd ima mali izbor za trgovanje. Paxful takodje. Mozda kraken, ali nisam naisao ni na koga ko ima iskustvo sa krakenpm.Ako bas zelis na racun, onda ecd najjednostavnija opcija.
Moja preporuka ipak f2f prodaja.
Hvala mnogo!Za trgovanje ti je binance najbolja varijanta, za povlacenje novca na tekuci racun ti je ecd.
Jos jedna od mugucih varijanti za povlacenje ti je adv cash.
Mislim ako si bas od skoro u kriptu, najprostije ti je da trgujes na binance cime zelis, kad resis da skines novac, podneses zahtev na ecd, uplatis ltc u toj vrednosti i novac ti je za 15 minuta na racunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari