Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koristim pro verrziju Tivimate i stojim do toga da je STB emu mnogo pregledniji od Tivimate. Ne mogu sad da pravim klipove, kacim slike zasto je to tako, jednostavno je pregledniji. Tivimate ima dobre opcije, dobra je pretraga jer kad nesto trazis on ti pokaze sadrzaj u svkoj listi, portalu. Ali dobro, ne pisem o funkcionalostima i sta je bolje, samo mi je lakse iz tv prebaciti se na serije ili filmove u STB, nego u tivimate posebno ako imas vise dodatih portala na tivimate, jos ako su portali ogromni tj velika ponuda.
Na kraju krajeva se sve svodi na ukus i nije svima isti.

tivimate
ott navigator
Stbemu
Itd....

Tivimate free verzija jedan lista, plaćena verzija verovatno najbolja app za android

Ott navigator, second best, i u free verziji je velikodušnija od tivimate, a lako je naći i plaćenu verziju za dzabaka.

Stbemu, najprostija ali isto jako dobra app, pro verzija takođe dostupna po internetima.
potpisujem,ukusi su različiti ali otprilike je to to

Ukusi su različiti, tačno je to. A sa TV-a na seriju ili film sam za zadnjih godinu dana prešao ravno 0x.

Radi li vam Nordic1 lista?
Nijedna od adresa ne radi :(
Kod:
http://nordic1.tv:2095/c/
http://nordicone.tv:2095/c/
http://iptvworld.nl:2095/c/
meni najbolje radi preko ove: uhdtv.one:2095, ovu nordic1 mislim da su zamijenili sa nordione
bluefish/allgames uveli dodatnu zaštitu ili su down?

Poslednja izmena:
Stvarno, tek kada sam otvorio editovanje precica, vidim da cuci u pozadini. Hvala, bez tebe nista :)

Pogledajte prilog 327027
Izaslo je novo azuriranje za GoogleTV i sad se ikonica za daljinski pojavljuje i u aplikaciji, ali po azuriranju nece da se konektuje na tv. Potrebno je restartovati android na tv-u (ne ukljucivanje/iskljucivanje TVa) kroz podesavanja za android. Nakon toga je potrebno ponovo upariti TV i GoogleTV daljinski i radi opet bez greske.

@torpedoo
najprostija ≠ najednostavnija i najpreglednija, već sa najmanje mogućnosti.

Jedina razlika između stb free i pro verzije jeste što na free ponekad umeju da iskaču reklame.

meni najbolje radi preko ove: uhdtv.one:2095, ovu nordic1 mislim da su zamijenili sa nordione
bluefish/allgames uveli dodatnu zaštitu ili su down?
Nije do njihovih adresa, nego do moje IP adrese :)
Kada sam uključio VPN proradilo sa
Kod:
http://nordicone.tv:2095/c/
a i sa
Kod:
http://iptvworld.nl:2095/c/
adresom.

mod: koristi code tagove

Poslednja izmena od urednika:
Kada neka IP adresa bude banovana zar ne moze restart rutera i promena adrese da resi taj problem?

Jel moze neko da mi preporuci neku jeftiniju iptv listu gde imaju nasi SK i Arene u 50fps? Bukvalno nista drugo me ne zanima. Probao sam 300 lista od kineza, ali je sve to lose. RD lista je odlicna sto se ovoga tice, ali 90e mi je stvarno previse. Realno za te pare cu da uzmem legalnu pretplatu.

Jel moze neko da mi preporuci neku jeftiniju iptv listu gde imaju nasi SK i Arene u 50fps? Bukvalno nista drugo me ne zanima. Probao sam 300 lista od kineza, ali je sve to lose. RD lista je odlicna sto se ovoga tice, ali 90e mi je stvarno previse. Realno za te pare cu da uzmem legalnu pretplatu.
Na čemu gledaš.

Uzeo sam od kineza listu i radilo je super do pre dan, dva. Sad na wifi-u neće da radi a na mobilnom netu radi. Neke druge liste rade normalno na wifi-u.
Šta tu može biti problem?

Uzeo sam od kineza listu i radilo je super do pre dan, dva. Sad na wifi-u neće da radi a na mobilnom netu radi. Neke druge liste rade normalno na wifi-u.
Šta tu može biti problem?
Meni je kineska radila dve nedelje a onda me je mts ''isekao'',na optici sam.Tj nekako ti zaguše signal da na aplikaciji preko koje gledaš ne možeš da povučeš listu i epg.
Onda te to prisiljava na razne vpn-dns mambo-jumbo kombinacije i na kraju skuplja dara nego mera.Tako da je moj ''feel good'' faktor sa prvom iptv-listom trajao samo dve nedelje.Moj subjektivni utisak je da što je lista popularnija tj. ima više korisnika raste šansa da ti ip adresa bude blokirana.

Jel mogu od kineza traziti da mi pošalje drugu, da mu kažem da mi ova ne radi?
Problem mi je tv na kojem imam mi box i tu nemam VPN.

Stavi ga na modem ako mozes

Izvinjavam se, ne znam puno o temi ali me interesuje pošto je očigledno da neki operateri blokiraju korisnike sa odredjenim iptv listama
- Ko je počinio ''prvobitni greh'',ja koji sam kupio listu ili onaj koji tu listu prodaje i operativno održava?
-Da li postoji ''net neutrality'' tj. da li je sav internet saobraćaj ravnopravan?
-Imaju li operateri pravo da blokiraju saobraćaj korisnika ka odredjenim serverima i sadržajima i pod kojim uslovima?

• "Ignorantia legis non excusat" – "Nepoznavanje prava ne opravdava". Na primer... ili... S druge strane, "who dares - wins";
  • Utopija;
  • Itekako! Još pre nakoliko godina sam npr. dobijao upozorenja od dobavljača usluge internet pristupa da uklonim ono što sam prethodno preuzeo, a da za to nisam platio kako je predviđeno (kako su bili obavešteni od onih koji štite autorska prava predmetnog sadržaja).

U Srbiji. Od tadašnjeg EUnet-a. Obaveštenje je sadržalo i prosleđenu primedbu koju su oni prethodno dobili, sa detaljima prekršaja i eventualnim posledicama. Bilo je korisnika usluga i drugih ISP kojima je skrenuta pažnja na ponašanje. Neke granice valja promišljeno prelaziti…

Ovde pricamo o iptv, za koju nisi dobio nikakvo upozorenje.

Želim da kupim onaj e-green usb mrežni adapter da bih mibox s povezao preko LAN kabla. Provalio sam da mi bolje lista radi na PC-u nego namibox-u. Je l može neko da postavi link ka prodavcu na kupujemprodajem da kupim to što mi treba, jer koliko sam ispratio postoji nekoliko verzija, pa ne bih da kupim nešto na čemu ni YouTube video neće da radi. Da vam kažem da sam ispao glup i kupio onaj plavi adapter. Ni YouTube nije radio. :LOL:

То ти питање није за ову тему него другу:
  • андроид боксови
  • шаоми ми боксови
  • шта да купим од уређаја.
Никакве везе нема са ИПТВ.

Želim da kupim onaj e-green usb mrežni adapter da bih mibox s povezao preko LAN kabla. Provalio sam da mi bolje lista radi na PC-u nego namibox-u. Je l može neko da postavi link ka prodavcu na kupujemprodajem da kupim to što mi treba, jer koliko sam ispratio postoji nekoliko verzija, pa ne bih da kupim nešto na čemu ni YouTube video neće da radi. Da vam kažem da sam ispao glup i kupio onaj plavi adapter. Ni YouTube nije radio. :LOL:
Na kp imas samo ugreen do 100 Mbs. Samo gigabitni da uzmes. Kod nas nigde nema. Sa alija se ne isplati shiping je preskup. Narucio sam sa Joom-a. Cena 2600 shiping besplatan. Meni sa nekim kuponom izaslo 2023 din. Ostaje mi da cekam mesec dana da stigne. U proseku dodje i za 20 dana. Saljem ti link na pp.

Prijatelj me je zamolio da mu instaliram IPTV listu. Ima Panasonic smart tv, sa njihovim OS, znaci na tv-u nema android. Da li ima neko na forumu kome m3u lista radi okej na Panasonicu? Vidim po YT da su neki na TVu u postavkama "mreze" menjali DNS broj u neki odredjeni, pa onda dalje preko WOWtv aplikacije. Cisto da znam da li je takva akrobacija neophodna, nije moj TV, pa da ne petljam previse.. :D

Ovde pricamo o iptv, za koju nisi dobio nikakvo upozorenje.
Ne, nisam za IPTV. To je deo odgovora na postavljeno pitanje o pravima ISP da blokira određeni saobraćaj (što je uglavnom određeno članovima 127/128/129... Zakona o elektronskim komunikacijama).
A što se konkretno IPTV tiče, i kod nas je itekako bilo i biće, ne samo upozorenja, već i npr. ovakvih dešavanja.
Ni u Nemačkoj ne dobije svako "cease and desist" žutu kovertu, ali nekog ipak zadesi.

Koje aplikacije koristite za iptv,m3u i stalker liste.I koje su po vama najbolje :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno