Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BTC slabi u odnosu na vecinu ostalih valuta. Ja sam pre nekog vremena prervorio dobar deo ETH u BTC misleci da sam uradio pravu stvar :( Ima li neko pretpostavku kako ce se taj odnos dalje kretati da izlazim mozda iz BTC dok nije postalo jos gore?

XRP je imao neko ono sudjenje, pa je ocekivati da cijena krene na neku stranu. kako se budu plasirale vijesti tako ce i market reagovati.

Neko je sklonio 474K LTC-a na wallet.
Obično se radi kontra, ovako će više će da boli ako izgubi pristup tom waletu. Samo da nije neki hack, malo mi je sumnjivo ovo

Ne verujem da je ikakav hack, nema sta da bude. Ili je neki zesci kit ili je neka menjacnica mozda prebacila u cold storage. Gomila adresa u top 100 su cold storage i vecina je pravljena ili pre 4 godine ili pre 6 meseci. Stekovi postoje, to je sigurno.
Ko jos iole krsten izgubi pristup walletu? Pa nismo vise u 2011-oj. Niko ima tolike pare nece izgubiti pristup ;)

Okreni, obrni, ova godina je bila potpuno razočarenje sa tendencijom da još više razočara 😬

Što niste prodali na 280$ LTC pre mesec dana i stavili tačku? I lepo ulozili u solanu, avax (ili nešto šesto)... sveže projekte koji imaju dosta veću perspektivu. Možda grešim ali puno se bre patite sa tim pradedom LTC-om. 100godina od njega i dalje ništa...

Zato sto se LTC spremao da opali. :LOL:

U svakom slucaju meni ovo i dalje ne lici kao da je kraj. I dalje verujem da ce da isturira jos jedan ATH makar i da je ovaj pad samo malo produzio ciklus.

Što niste prodali na 280$ LTC pre mesec dana i stavili tačku? I lepo ulozili u solanu, avax (ili nešto šesto)...
Nije imao ko da nam kaže. Mada ja jesam jedan deo prebacio u Avax. Ali opet nije imao ko da kaže da se Avax proda na vrhu, sad je već i on pao.
No, evo sad imaš priliku da nam kažeš u šta da prebacimo da namlatimo pare?

Da li neko ikad uzima profit na ovoj temi, ili svi samo kukaju kako nisu prodali i kako ovaj ceo bull ništa ne valja? 😁

Čovek bi svašta pomislio, a u realnosti, maltene svaki shit za koji se uhvatiš odleteo u nebesa.

Mislio sam na one za koje sam se ja uhvatio, i na sve iole normalne (po nekim kripto standardima, što je škakljiva tema, svakako). Ko ne ume da prepozna scam ili dead coin, neka uči :)

Mislim da je sada je najbolje šortovati ali to može samo onaj ko ima vremena da dežura. Smanjuje se pojedinačna ulazna cena povećavanjem količine coina. Eventualno pretrčavanje u izgledniji coin ako je odnos povoljniji u odnosu na vreme ulaska.

Vid stvarno. Trejdujem po malo Kava i vidim da su povecali kolicinu koina sa 81 na 143 a znam da je u jednom momentu letos bilo oko 60 miliona. Ne razumem kako sada to rade. Da li je to izmajnovana kolicina u medjuvremenu.

Sta ce biti sa btc...kud ovo ide? Po Youtube vriste da tonemo na 30k. Po 1w dno bi trebalo da bude 35k

USDC burnovao 4 mlrd. pre par sati. Ima li ko ideju sta to moze da znaci osim masovnog cash-out? Ne bih da unosim paniku, ali nije bas nesto sto sam zeleo da vidim posle potvrde za Evergrande.

Nema panike ni u pojedinim altovima. Pratim AR, ENJ i AVAX pošto s njima najviše trgujem, od 1dec kada je krenulo nizbrdo na orderima su samo botovi koji slepo prate btc, nema "živih" igrača a procentura up/down u dlaku ista za sva 3 coina. Dakle, holderi čekaju a botovi muljaju :) .

Što niste prodali na 280$ LTC pre mesec dana i stavili tačku? I lepo ulozili u solanu, avax (ili nešto šesto)... sveže projekte koji imaju dosta veću perspektivu. Možda grešim ali puno se bre patite sa tim pradedom LTC-om. 100godina od njega i dalje ništa...

Zato što je "trebao" da opali ... taproot samo što nije ... sledi mambođambo i ostala 4uda m()()da inovacija blablabla u novembru mesecu ... raketa to the moon do bola. Ma kakvi 2000$ , ja sam bio rešio da ga oljuštim na 500$ da rešim i svoje i detetovo životno pitanje. Da se ne za e 6avam i cimam i da bacim koske tamo državi što traži od mene i u 3 beauty 3,14ke ...
...Raketa opali i nos zabi duboko pod oranicu a bol ode do meseca ...Zakopaću ga ispod hrasta i neka tamo trune.

O ltc ne vredi tipkati a kamoli da se troši vazduh.

kirk out

BTC slabi u odnosu na vecinu ostalih valuta. Ja sam pre nekog vremena prervorio dobar deo ETH u BTC misleci da sam uradio pravu stvar :( Ima li neko pretpostavku kako ce se taj odnos dalje kretati da izlazim mozda iz BTC dok nije postalo jos gore?
I ja sam na 0.046 kupio jedan Btc. Do tada sam par puta pretakao iz btc u eth i napravio nekoliko eth...iako sam imao strategiju i verovanje da ce biti 0.1i u ovom ciklusu. Tu sam se ispalio al sta je tu je. I dalje sam +- 50-50 u eth i btc mada je ovih dana vec eth 55- btc 45%. Na 0.1 veci deo eth prebacujem u btc. 2017 se to pokazalo kao pametno. Nakon toga je krenula btc raketa. Secam se da sam za dan dva rudario sa 4 masine 10eth iliti 1btc. Luda prica ovaj crypto....

Okreni, obrni, ova godina je bila potpuno razočarenje sa tendencijom da još više razočara 😬
Ne znam sta si ti radio onda, ili kakve si zelje imao...Samo npr na DOT, LINK od Januara ove godine si mogao da napravis 3-4x i to bez da si trejdovao samo buy-hold-sell. Ljudi su navikli da udju sa 100e a izadju sa 10.000 sve ce manje biti toga bar na iole normalnim koinima.

Nije imao ko da nam kaže. Mada ja jesam jedan deo prebacio u Avax. Ali opet nije imao ko da kaže da se Avax proda na vrhu, sad je već i on pao.
No, evo sad imaš priliku da nam kažeš u šta da prebacimo da namlatimo pare?
Nije potrebno niko da ti kaze, problem je sto nemate vi sami granicu. Ja znam kad moje novčiće prodajem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno