Нећеш се усрећити са Билинком за гледање нетфликса у резолуцији већој од 576р. Имао сам GT1 Ultimate и GT King Pro. Покушавао све и свашта али нисам успео. Ако ти је нетфликс обавезан, онда ти је мој савет Mecool KM2 коме дајем предност у односу на Xiaomi Mi Box S због мрежног модула. Интересантно је да је код свих произвођача понуда сертификованих боксева ограничена на S905x ( евентуално S905x2), и 2GB RAM/8GB ROM.Moze li preporuka za neki box? oko 100eur, uzimam na aliju.
Svideo mi se Beelink GT king i taman da ga uzmem, reko da pogledam review jos jednom i ispade da netflix, prime... ne rade kako treba. Neki korisnici navodno resili, neki ne uspevaju. Ne daje m ise 100 eur da bude nekompletno.
Prvo sam mislio da iskoristim samo za par domacih aplikacija za stream arene za ligu sampiona i jos neke sitnice pa sam prosirio ideju na kodi i eon da napravim kompletno TV resenje.
Ok mi je i beelink ako neko pouzdano moze da kaze kako sve namestiti da radi
To je zato sto je google dao licencu za odredjeni dizajn ploce i zato se mi box godinama ne napreduje jer bi googlu trebao da plati nove licence...Интересантно је да је код свих произвођача понуда сертификованих боксева ограничена на S905x ( евентуално S905x2), и 2GB RAM/8GB ROM.
Али, ако из "игре" избациш нетфликс јер све те филмове можеш наћи у одличним Коди адонима, онда имаш огроман избор. У том случају обавезно неки од боксева са S905x4 јер има подршку за AV1 кодек.
nije mi bitan netflix trenutno uopšte. Čak ne planiram uskoro ni da ga gledam, ali bih uzeo kompletan box ako već hoću da dam pare. Imam prime video preko poljaka 12 meseci pa bih to možda i upalio.Нећеш се усрећити са Билинком за гледање нетфликса у резолуцији већој од 576р. Имао сам GT1 Ultimate и GT King Pro. Покушавао све и свашта али нисам успео. Ако ти је нетфликс обавезан, онда ти је мој савет Mecool KM2 коме дајем предност у односу на Xiaomi Mi Box S због мрежног модула. Интересантно је да је код свих произвођача понуда сертификованих боксева ограничена на S905x ( евентуално S905x2), и 2GB RAM/8GB ROM.
Али, ако из "игре" избациш нетфликс јер све те филмове можеш наћи у одличним Коди адонима, онда имаш огроман избор. У том случају обавезно неки од боксева са S905x4 јер има подршку за AV1 кодек.
Hladnjak je i ona pločica na poklopcuCini mi se kao da temperature na tx3 mnogo idu dole,gore.
Zadnji put kad sam ga otvarao imao je pastu koja je bila ne tako sjajna,da li staviti thermalni pad i koje debljine,1 ili 1.5mm?
Ovako otprilike izgleda
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari