Jesmo, tj momci koji su je i doneli su je namestili.
I ajde please da se ne pravi hype da samo Miele valja a sve ostalo je trash. Evo da podsetim na jedan svoj raniji post.
90% svih uređaja što pokupovaše ljudi oko mene radi korektno. Čak i Beko, VOX, FOX, Adler, Tesla... Otac je pre 6-7 godina kupio Candy mašinu srednje klase, i ona radi. Malo je bučniji motor na centrifugi, i to je jedina zamerka. Lično imam Gorenja, Bosh-a, Elektrolux-a, LG-ja i Samsunga od razne tehnike u dva stana, sve radi sasvom korektno. Ne širite hype da bez par k€ nema opremanja kuće aparatima. Ne pravimo iHype ili "samo Mercedes valja" priču od svake bogovetne tehničke teme.
Uvek će se naći neko ko je imao problem sa nekim uređajem. I taj će da kuka.
Kome uređaji rade dobro, taj gleda svoja posla. Zato se lako stekne utisak da je sve trash. Ali realnost je daleko od toga.
Misterija rešena, ti si talija.90% svih uređaja što pokupovaše ljudi oko mene radi korektno.
Eh... Taj surovi kapitalizam.masina iskljucivo robuje meni a ja njoj ni malo.. cim bude zezala ide na djubre
Tako je, a kad se desi da nešto crkne u garanciji, neretko se ubaciju i falični delovi samo da to izdrži do garancije, zavlače kupci dugotrajnim čekanjem ne bi li odustali i kupili nov uređaj i sl. A onda se kupac iznervira i kupi neki drugi brend, ne znajući da je često i taj drugi u vlasništvu iste firme, da se sklapa u istoj fabrici sa istim krš delovima.Realno, većina današnje tehnike je trash, projektovano da ne crkne u garanciji i to je to.
Neće imati šta da se poredi, niti im je to cilj.Bilo bi to zanimljivo poređenje mašina: Miele vs Xiaomi.
Ako Kinezi naprave nešto jako kvalitetno, duplo bolje od Nemaca, budi siguran da će to biti čisto njihov proizvod, njihov brend. Ovako ne verujem da bi to bio slučaj da prave npr. Bosch mašine kao što prave Gorenje. Uostalom, mnogi se ne bi usudili da uzmu mašinu ako znaju da su je sklepali u Kini i da su stavljeni jeftini delovi. Ako mi trgovac iz bloka jednom reče da sat koji sam kupio neće raditi bez kineske baterije, tom analogijom onda ni mašine neće raditi bez kineskih kablova, utikača i utičnica. To bi bio veseo prizor.
Ozbiljno, nemam ja predrasuda prema njima. Sami su stvorili takvu sliku o sebi zatrpavajući svet kojekakvim đubretom. Kad promene svoju poslovnu politiku promeniću svoje mišljenje. Bilo bi to zanimljivo poređenje mašina: Miele vs Xiaomi.![]()
Ima i Haier Direct Drive motor.Ja bi recimo kupio LG jer ima motor direktno na bubunju DD i bas nude nesto sto niko drugi nema
Dosta retko čujem da neko kupi njihovu kombinovanuJa čekam da mi se sredi kupatilo, pa ako uspem da skockam pranje i sušenje odvojeno super, ako ne uzeću njihovu WTD 160 i da se ne mlatim više.
Čist otvor je oko 30cm, kao i na svakoj drugoj, bez obzira na nešto manji okvir oko vrata, zbog čega možda deluje malo manje.Inače otvor mi je bitan, jer ću stavljati svaki dan medveda od 3 metra da se opere.
Kazem uvek sto ljudi sto cudi zato govorim u svoje ime i hvala bogu pa ne pravi svi modele kao oni : DČuj ružna mašina 😂😂
Inače otvor mi je bitan, jer ću stavljati svaki dan medveda od 3 metra da se opere.
Not.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari