Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je samo trade account, long term se ne dira i ne rizikuje jer u bull marketu, market uvek moze da te ostavi u čekanju. Svestan sam toga, stoga je i rizik sa manjim delom portfolia. Iskreno mislim da svako treba u svakom momentu da ima odredjeni procenat u dolarima jer dipova je bilo i uvek ce ih biti, stoga kupovina na popustu nikad ne moze biti losa strategija.
To je ok ako je manji deo odvojen za trgovinu.

Ja stvarno ne ocekujem jaki pad sad. Cena se stabilizovala, meni mirise da ce gore ali mozda ne ove nedelje. Hvataj dip bilo cega realno, na svemu moze da se zaradi.

Jel radio neko neki dublji research za MANA ... koliko tu ima prostora da ode gore. Priča mi deluje ludo, naložiće se narod... Malo dugoročnije me zanima, šta je neki realni plafon?

Jel radio neko neki dublji research za MANA ... koliko tu ima prostora da ode gore. Priča mi deluje ludo, naložiće se narod... Malo dugoročnije me zanima, šta je neki realni plafon?
Radio je coin bureau pre par dana .. Predvidja $5 u skorije vreme, za kasnije nije siguran, ali veruje da ima veliki potencijal zbog online kladjenja, igrica i ostalih zanimacija .. Neizvesnost je velika trenutno, niko ne zna kuda trziste ide ..

ma treba saj da krene sa prodajom ltc_a pa cemo videti koliko to moze da ide uvis :)

Ne mirise mi ovo na dobro, mislim da se btc iscrpeo kolko je mogao, idemo na dole

Ovo je dakle najduzi bull run otkad postoji kripto. Ko ostane sa kosom svaka cast, ostali cemo ocelaviti ili osedeti :)
Šta će ti kosa ako imaš pare? 🤔
Ovo je bilo jako.
Sad možemo na 70k 🚀

Ovo me sad plasi, ako danas ili sutra se ne vratimo na 64K i vise ,moze lako da se desi da sacekamo 2022 na 50k bez 90-100K i da se nadamo novom krugu, jer je ocigledno da su veliki poceli da vade profit.

Šta vam je ljudi ? Ljosnulo 6% 8% 10% pa šta ? Male korekcije uvek dobro dođu.
Ja sam ovih dana ulazio u XRP i na 1.1 kao i na 1.2 pa da imam keša, opet bih ulazio u nešto.
Siguran sam da je ovo samo korekcija, mala ili malo veća, nebitno.

Kako je moguće da je MC pao 64%?

The global crypto market cap is $1.01T, a 64.96% decrease over the last day.

Evo jedna Svedska vest mozda uzrok ovom padu a mozda i ne.

Vise mislim da je odbijanje SPOT ETF od strane SEC i Gerija. Mnoge institucije su to ocekivale. Mada opet moze da bude puno toga, generalno mislim da ce tesko moci da zabrane bilo sta jer ce se tehnologija razvijati tako da se prilagodi i funkcionise drugacije od dosadasnjeg modela. DEFI i WEB3 novi protokoli .... Videcemo

Da li neko zna sta ce biti sa kremom ( C.R.E.A.M ) ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno