Jesam, naravno. U mnogim situacijama je bolja od fabričke. Ali sa romovima nisam imao vremena i želje da se igram. Sećam se na OP2 da sam samo gubio vreme, i na kraju nijedan nije bio dovoljno dobar, svaki imao neke bagove i nedostatke. Na kraju digao ruke i kupio Nexus 6p, taj telefon je zaista vredeo svaku paru.Koristio si gcam to jest custom kameru na Nordu i bio zadovoljan ako sam dobro shvatio?
GT Master EXPLORER EditionMene Nord 1 sluzi vrhunski, nemam nikakvu zamerku i prosto ne znam sta pricas kuco moja. Dvojku cu sigurno preskociti, a mozda se odlucim za GT Master ili neku 9r posle Nove godine.
Meni Nord nije nigde stucnuo a kamoli sta drugo.
Telefon je generalno jedan od boljih koji sam imao od dizajna do perfomansi.
N2 mi nije neki upgrejd tako da cu da je preskocim i ako mi je nude za dinar bukvalno.
Iskreno ne znam da li ce raditi s21FE. Iskreno ja nisam nesto odusevljen s20fe pogotovo kako lezi u ruci.S20FE 5G Snapdragon ili sačekaj malo za S21FE 5G
...praktično je one plus 9R isti telefon, a taj je opet isti one plus 8TGT Master EXPLORER Edition
🙃
Slicni ima tu nekih stvari, mislim da je 870, ekran, i kamera na strani GT ME. (sto se tice Norda2)...praktično je one plus 9R isti telefon, a taj je opet isti one plus 8T![]()
Najveca razlika je u glavnoj kameri (kao i selfi), vise je slican sa 9RT (doduse, ima jaci procesor), ali da, sada ima dosta veoma slicnih terlefona....praktično je one plus 9R isti telefon, a taj je opet isti one plus 8T![]()
problem sa njim je što izgleda toliko generički da onome ko već ima neki samsung deluje kao dan mrmota, ili kao da stalno kupuješ isti telefonS20FE šije Nord u svakom pogledu - performanse, baterija, kamera, ekran...
Nemam ni jedan vise. Sestra ima s21, a ja sam imao S20, Note 10 lite, A71, s10+.Koji Samsung imaš uz Nord?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari