Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zezamo se malo čoveče..došlo malo naših 5 minuta.. 🙂kakvi sindromi, kakve p...m.... 🤔

Pogledajte prilog 323772

Slicnubracunicu bibdobio kad bi ga poredio sa skoro bilo kojim novcicem iz top 20 u zadnjih godinu dana.

LTC-ovci su mi fascinantni nikad ozviljniji oblik stocklomskog sindroma..

Ovo bi bio ekbivalent kao kad bi sad neko slavio sto je BTC na 15k ..
I sta si hteo time da kazes? Zakljucak?
Sve sto je vidim iz cele te price da se porede babe i zabe. Novcici u top 20 su daleko vise skocili u pocetku, pumpani su ranije. Ako zelis realnu sliku onda napravi istu tu racunicu kad balon pukne i kad bude top. Budi siguran da racunica nece izgledati ni blizu tako ;)
Al Boze moj, svako ima prava da pise sta hoce...
Meni su najfascinantniji likovi koji ga toliko hejtuju.
Da se razumemo. Ne pisem ja ovo jer sam u LTC i jer ga branim vec samo kazem da ako se poredi skok onda to treba raditi na kraju ciklusa. Mene ne zanima da merim ko ima veci ali kad se sve zavrsi slobodan si da kazes od pocetka do kraja ciklusa koliko si puta u plusu
Od pre 2 godine rekao sam da jurim 40x skok i to je sve sto me zanima.

I sta si hteo time da kazes? Zakljucak?
Zakljucak je da imam vise poverenja u novcice koji su uspeli da isprate ciklus do sada nego da jurim nocice koji nisu uspeli da isprate ciklus do sada ..

Tom logikom ja bi holdovao LINK i dalje -> Pokazao je da je mrtav i to je to, pogresio sam drzo sam ga 4-5-6 meseci ( koliko je vec bilo ) i idemo dalje necu da se davim u njemu ..

Ali da mozemo da pravimo racunicu na kraju ..
Ako zelis realnu sliku onda napravi istu tu racunicu kad balon pukne i kad bude top.

Koliko ja znam balon puca kad je top (

Tako da ne znam na koji vremenski period ( od kad do kad ) zelis da se racuna ( od januara 2017 do kad god bude vrh ovog ciklusa ) ?

Budi siguran da racunica nece izgledati ni blizu tako ;)
Nazalost mislim da ce biti jos gore ...

Ili evo vam primer loseg i dobrog novcica

LINK ( los ): Bio je 50$ na prolece -> pao na 15$ letos i sad je na 35$

DOT ( dobar ): bio je na 45$ na prolece -> pao na 15$ i sad je na 51$..

Gde se nalazi LTC u toj prici na vama je da procenite .

Poslednja izmena:
Pa to je skroz ok da radis kako mislis da je najpametnije da bi ispunio ciljeve. Ja nemam pojma sta si ti kupovao i kojo su ti ciljevi ali ti nijednog trenutka necu dokazivati da nisi upravu mozda.
LTC ce svoj cilj da ispuni ma sta ti ili bilo ko drugi misle. Ja se tu osecam komotno jer ga pratim i ja sam tu ulozio. Ja vise.menje znam koliko cu da zaradim, svima ostalima zelim da zarade jos vise ako mogu.

Kazem samo da se ne proglasava pobednik na pola trke.
Ne kazem ni da ce LTC biti najbolji tu ali nece biti bi blizu toga sto si okacio.
Imas Brzu fotografiju, imas Staru Mo (ako se secas) ;)

Ovo bi bio ekbivalent kao kad bi sad neko slavio sto je BTC na 15k ..
Ja i dosta nas ovde je slavilo btc i na 15k, odlično se sećam. Isto i na 30, pa na 50 i sad na skoro 70k, a slavićemo uskoro i 100k.
Samo polako, biće slavlja za nas sa ltc-om, bez brige... a vi koji ste propustili i ltc voz, šta Vam radim.. nastavite samo da pratite jutjubere i uživajte dok plaćate mesečne pretlate da slušate i gledate cripto gurua iz 2018te ( a možda i od kasnije ) :ROFLMAO: 😂 😂

Bratjo, opushtite se malo 😁

Neka prvo LTC skoci, pa da kazemo hop.

XEM mozda treba hvatati, nizak odnos kroz BTC i ETH. Realno je mrtav, ali mu je vreme da poda x3 do x5 kroz odnos.

Vidite kako je samo lepo iskrvario prema ETH... Izaziva 😁

Koji ste fanatici. 😂 brza fotografija vs ljubazni vodoinstalater, odma iza futrolice i nesanice

Imam sve po malo. Jedino zalim sto nisam vise usao u coine i mining u leto 2017, tad se pricalo isto da je kasno, da nikad nece biti ispod 20k 10k ili sta vec. Skupio sam m... na 3500k da kupujem po malo 2019.
Imam i matic i ltc, eth, xmr, xlm, avax ma sve sto mozes da zamislis. Sve ce to dobro da se proda, ne brinem. Pre ili kasnije, samo ne treba bacati peskir, jer svaki ovaj shit dobije svojih 5 min, sem btx i emc2 i slicni. Uopste ne treba brinuti.

I.... ltc je sr***e 😜 (nisam mogo da izdrzim @saj ne daj se iznervirat) 🤣

Sarani Cowen LTC holdere. 😁 Meni kad neki kripto nikako da krene, bar se tešim da nije LTC. Ne vidim razloga za radost što je malo krenuo kad je zelenilo na koju god stranu pogledaš. XLM je recimo prema BTC kompletirao lep W kog povremeno voli da pravi na dnu.

screenshot.png

Al na kraju, nije ni bitno šta držiš, sve će u nekom momentu da krene. Ja kripto charts ne moram ni da gledam, samo gledam berzu i pomalo zlato. Ako zlato poleti, to znači da je strah počeo da se uvlači, presekoh se danas kad je bilo probilo trendline resistance, srećom vraća se poslušno nazad. Pu pu, valjda će nam dati još malo vremena.

Tako i mnogo gore ja mogu sa random coinom od 30 i vise coina da sahranim eth, btc, ltc, xrp holdere na period od godinu dve koliko god zelim/zelite/zele
Napisite sad sta ce da bude za za 6 meseci 3 godine. Chartove sta je bilo mislim da dete od 6-7 godina zna da otvori.

Dosta koina se pokazalo i gore u ovom ciklusu ali se svi iz nekog razloga uvek uhvate za ltc

Dosta koina se pokazalo i gore u ovom ciklusu ali se svi iz nekog razloga uvek uhvate za ltc
Ne vredi objasnjavati. 3x pisem post i odustajem. Neznanje je problem.
Koliko imam samo procitanih strana u vezi Dash-a i LTC-a neki za zivota nece protitati. Nije.bitno, pre ili kasnije se ucute.

Napisite sad sta ce da bude za za 6 meseci 3 godine.

Mogao bi ti to nekad da uradis umesto da samo trazis to od drugih.

Oces predvidjanje za LTC ? -> 500-1000$

Ako odemo preko hiljadu to ce biti njegov pump pred kraj u koji se ne mozes pouzdati ..

Ja bih licno voleo da bude i 10k jer ga imam ali realno 600-700 je po meni maksimum ovaj ciklus. Uopste se ne nadam vise od toga, cak bih bio presrecan da ga prodam po 600. Ne verujem da mozemo da ocekujemo duplu cifru od one prolecne.

Mogao bi ti to nekad da uradis umesto da samo trazis to od drugih.

Oces predvidjanje za LTC ? -> 500-1000$

Ako odemo preko hiljadu to ce biti njegov pump pred kraj u koji se ne mozes pouzdati ..
500$ moze pre nego sto mislis.
Ne mozes da se uzdas u sta na kraju godine? Da ce cena da pojuri zbog implementacije MW?

Svakako zanimljivo misljenje. Koliko po tvom misljenju pratis i poznajes LTC od 1 do 100?
Zanima me, onako informativno, za moju dusu. Obradjujem u glavi neke informacije.
Ne bih da davim temu ali stvarno me interesuje sta drugi misle.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno