= IGY =
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.07.2006
- Poena
- 465
Poslednja izmena:
next year this time we'll be millionairesSta mislite, za koliko dana ce LTC da rastera one dzukele sa top 10?
Nadam se što pre, da ih ne gledamo više ni u top 1000...Sta mislite, za koliko dana ce LTC da rastera one dzukele sa top 10?
Evo i Bendzamin je čestitao holderima ltc-a
Evo i Bendzamin je čestitao holderima ltc-a
I sta si hteo time da kazes? Zakljucak?Pogledajte prilog 323772
Slicnubracunicu bibdobio kad bi ga poredio sa skoro bilo kojim novcicem iz top 20 u zadnjih godinu dana.
LTC-ovci su mi fascinantni nikad ozviljniji oblik stocklomskog sindroma..
Ovo bi bio ekbivalent kao kad bi sad neko slavio sto je BTC na 15k ..
Zakljucak je da imam vise poverenja u novcice koji su uspeli da isprate ciklus do sada nego da jurim nocice koji nisu uspeli da isprate ciklus do sada ..I sta si hteo time da kazes? Zakljucak?
Ako zelis realnu sliku onda napravi istu tu racunicu kad balon pukne i kad bude top.
Nazalost mislim da ce biti jos gore ...Budi siguran da racunica nece izgledati ni blizu tako![]()
Ja i dosta nas ovde je slavilo btc i na 15k, odlično se sećam. Isto i na 30, pa na 50 i sad na skoro 70k, a slavićemo uskoro i 100k.Ovo bi bio ekbivalent kao kad bi sad neko slavio sto je BTC na 15k ..
Zakljucak je da treba da uplatimo benjaminovu premium listu umesto sto holdujemo ltcI sta si hteo time da kazes? Zakljucak?
Imam ih ja al ih i nemam, zaboravljena sifra😂A sta da se spominje? Ne znam vise nikoga ko ih ima. Dobro je dok makar prate BTC.
Ne vredi objasnjavati. 3x pisem post i odustajem. Neznanje je problem.Dosta koina se pokazalo i gore u ovom ciklusu ali se svi iz nekog razloga uvek uhvate za ltc
Napisite sad sta ce da bude za za 6 meseci 3 godine.
500$ moze pre nego sto mislis.Mogao bi ti to nekad da uradis umesto da samo trazis to od drugih.
Oces predvidjanje za LTC ? -> 500-1000$
Ako odemo preko hiljadu to ce biti njegov pump pred kraj u koji se ne mozes pouzdati ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari