Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

@dzavi
Bukvalno par postova iznad imas postavljenu temu o tome.
Vec ih ima u prodaji u najvecim prodavnicama ali u sklopu "bundle"-a od 90000din

Evo jednog nesvakidasnjeg pitanja i ponude samo za benchovce.
Ima li neko ps5, idealno digitalca, da je necujna konzola?
Menjao bih svoj ps5 (sa domacom garancijom minus mesec dana koliko je star) i doplatio 200e za takodje polovan ps5 koji je necujan.
Moj primerak dogital ima onu necujnu verziju ventilatora (delta), ali ima blagi coil whije, zujanje iz napajanja, kao zvuk komarca. Neki primerci to imaju, neki nemaju, pun je reddit toga.
Ko god je bio kod mene i osluskivao, kaze da sam lud, ali ja sam opsednut tisinom kod uredjaja, pritom jedini trenuci kad stignem da igram su nocu, kad je potpuna tisina, i tad me uzasno iritira, a ne volim da igram sa slusalicama.
Ako je neko pratio moje komentare u temama kucista, mogao je videti da je moj poslednji build bio nr 200p sa 6 noctua ventilatora i milion custom modova na kucistu kako bih postigao potpunu tisinu pa mi sad to nedostaje na soniju, i zato nudim doplatu, jer mi tisina nema cenu :)

edit: p.s. ne prodajem konzolu, samo menjam uz moju doplatu, ako niko nece, moracu da prihvatim zvuke tehnike :)
baš, baš niko?

Zar nebi mogao za taj novac da sredis svoju konzolu da bude necujna?

Noup, rezervnih napajanja za ps5 nema, niko to ne smatra falinkom, niti uvazavaju reklamaciju, cak ni sam sony to ne uvazava kao reklamaciju jer ne utice ni na kakve performanse niti vek trajanja. Sanse su manje vise 50:50 da li ce primerak biti necujan, pa iz tog razloga ne bih ni da kupujem novi ps5 a ovaj moj prodajem, vec bih radije uzeo od nekoga kome ovo zaista nije bitno : )

Coil whine ce nestati vremenom, tako da samo se igraj i ne gasi je i postace vremenom necujna. Bolje da imas dobar vent nego falican, jer ce buka biti veca ako zamenom dobijes lose hladjenje a whine-a bez.

Biće sigurno dogodine, taman pred izlazak "pro" verzije 😋

Pozdrav svima,

Dobio sam preko MTS NBA League pass (international) za ovu sezonu.
Mogu li da se ulogujem sa tim nalogom na PS5 NBA APP, ili će mi praviti problem s obzirom da mi je PSN account registrovan na Oregon, US?

Hvala

Mala pomoc.
Da li moze Skype da se instalira na PS 5?
Imam logitech kameru C920 ili nesto slicno.
Tastatura i mis mogu da se ubace? Kako se surfuje po netu,da li ima chrome ili nesto drugo?
Posto imam Eon i Supernovu,da li to moze kroz PS5 da se gleda?

Prodao sam grafiku,razmisljam da prodam i ostatak kucista pa me zanima da li ove stvari rade na PS5.

Skype nema, browser ima neki svoj ali po meni to nije za svakodnevno korišćenje.

Mislim da ne moze, ali za taj deo bolje sacekaj neko da potvrdi. Sony ima u ponudi za ps5 kameru, ali mislim da to iskljucivo sluzi da snimas sebe kad strimujes i da ne moze da se koristi za druge stvari

Supernova ne moze sigurno zato sto oni imaju samo native aplikacije, dakle ne moze kroz browser. Eon bi mozda i mogao da se gleda.

Uzeh i ja NVME, 500GB Gigabyte Aorus. Reklamira se da na PS5 postiže 5600 MB/s i stvarno taj rezultat :) 200GB prebacio na njega za 200 sekundi

Prilozi

• IMG_20211104_192823.jpg
    IMG_20211104_192823.jpg
    285.1 KB · Pregleda: 107
da li neko zna, PSN kartice za dopunu kredita na ps store, koje se mogu kupiti na cd keys, kinguin i ostalim sajtovima... jesu li nekad bile na popustu, tipa dopuna od 100$ da se prodaje sa 20% popusta? Tj, da li vredi cekati black friday ili ne za ovo?

Trenutno se kartice prodaju za tu vrednost koliko i vrede +- koji $ u zavisnosti od cupona koje nude i fee-eva

Ja iskreno budem srecan kad uspem da nadjem dolar za dolar, obicno su na g2a skuplji 🤦‍♂️

pa gledam na gamivo, eneba, cdkeys, kinguin, tu su trenutno dolar za dolar (mada imam neke kupone za nekih -5$)

Sad na cdkeys ima da se bira vidim, ja prosle nedelje izvisih za ovaj od 100 :D

Kad smo vec na slicnoj temi, da li ovo moze da se iskoristi za popust na ps5 igre?

Prilozi

• 1636123167638.png
    1636123167638.png
    511.7 KB · Pregleda: 76
Vrh Dno