baš, baš niko?Evo jednog nesvakidasnjeg pitanja i ponude samo za benchovce.
Ima li neko ps5, idealno digitalca, da je necujna konzola?
Menjao bih svoj ps5 (sa domacom garancijom minus mesec dana koliko je star) i doplatio 200e za takodje polovan ps5 koji je necujan.
Moj primerak dogital ima onu necujnu verziju ventilatora (delta), ali ima blagi coil whije, zujanje iz napajanja, kao zvuk komarca. Neki primerci to imaju, neki nemaju, pun je reddit toga.
Ko god je bio kod mene i osluskivao, kaze da sam lud, ali ja sam opsednut tisinom kod uredjaja, pritom jedini trenuci kad stignem da igram su nocu, kad je potpuna tisina, i tad me uzasno iritira, a ne volim da igram sa slusalicama.
Ako je neko pratio moje komentare u temama kucista, mogao je videti da je moj poslednji build bio nr 200p sa 6 noctua ventilatora i milion custom modova na kucistu kako bih postigao potpunu tisinu pa mi sad to nedostaje na soniju, i zato nudim doplatu, jer mi tisina nema cenu
edit: p.s. ne prodajem konzolu, samo menjam uz moju doplatu, ako niko nece, moracu da prihvatim zvuke tehnike![]()
Neko je pominjao instaliranje onih gumenih spacer o-ring-ova... Navodno rešavaju problem, a koštaju desetak dolara...baš, baš niko?
Neko je pominjao instaliranje onih gumenih spacer o-ring-ova... Navodno rešavaju problem, a koštaju desetak dolara...
EDIT: Ovo
Ovo znaci da ne moze?ima samo RTS 1 i 2 😁
Ovo znaci da ne moze?
znaci takvi popusti su retki ali ih ima?desi se, ali u 9 od 10 slucajeva ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari