Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa morao sam da otkažem Deezer u Telenoru da bih koristio HBO , sada mogu opet da koristim Deezer.

Uz koju to tarifu na MTS-u se dobija HBO GO?

Dobija se ako koristiš njihov Iris TV, pa uz HBO + paket.

Izgleda da su već otvorili instagram profile, ne razumem poentu postojanja istih ako već postoji profil hbo.adria ali dobro

Poslednja izmena:
У овом видеу објашњавају намере,

У првој половини следеће године.
Али баш ни једне речи о квалитету слике и звука :rolleyes:

У првој половини следеће године.
Али баш ни једне речи о квалитету слике и звука :rolleyes:

Ni o tome koliko će sadržaj biti lokalizovan.
Nadam se da će ceo sistem raditi poput Netflixa, prvenstveno zbog upotrebe VPN-a. Trenutno na HBO Adrija nema šanse koristiti VPN u smislu gledanja recimo Nordijskog sadržaja.

Ali ono što mi se najviše sviđa je dostupnost novih naslova samo 45 dana nakon bioskopske premijere. 👍

A filmovi koji su uporedo sa bioskopom i na Max-u premijerno, moraju biti day one dostupni za gledanje.

Pa "znalo se" da na Max 'imaš' te premijere filmova simultano pa bioskopom... pa vidi čuda neće da važi za Adria region :D :D I čim imaš "rollout" po regionima to ti jasno govori o tačnosti tog tvog globalna aplikacija tj pretpostavljam da si mislio na globalni nalog.

Šta ima i šta uskoro stiže na Hbo Go Adria možete videti ovde:

Prilikom logovanja (preko operatera) dobijam grešku "Došlo je do greške prilikom provjere" (12.99). Na drugom TV-u koji je logovan na istom tom akauntu sve radi normalno. Šta može biti problem, pokušao sam da se logujem danas na novi TV koji sam uzeo ?

Problem moze da bude ako su oba tv-a na androidu,imao sam isti taj problem ,dok na trecem LG je sve o.k sve radi normalno.

Pa "znalo se" da na Max 'imaš' te premijere filmova simultano pa bioskopom... pa vidi čuda neće da važi za Adria region :D :D I čim imaš "rollout" po regionima to ti jasno govori o tačnosti tog tvog globalna aplikacija tj pretpostavljam da si mislio na globalni nalog.

Nalog, aplikacija, kako god. Hteo sam da kažem da će biti jedna aplikacija za "ceo svet", kao na Netflix, a sadržaj će se naravno razlikovati od regiona do regiona.

Može biti ali ne mora da znači. I do sad se svima servis zvao "HBO Go" pa nisu bile iste aplikacijama za HBO Nordic, HBO Adria, HBO Spain.
Nordic valjda već u ponudi ima 5.1 audio na SmartTV HBO Go aplikaciji.

Upravo zato i mislim da će biti ista aplikacija za sve (za razliku od HBO GO koji nema istu app za sva tržišta) jer je krenuo HBO Max konkretno u Švedskoj i koristi se ista app kao u Americi (naravno sadržaj je delimično drugačiji ali to je druga priča). Tj. odeš u Ameriku i gledaš HBO Max (sa njihovim sadržajem) što sa HBO GO nije moguće jer je ograničen samo na ex-yu.

Nordic je valjda ugašen, koliko sam ja video, mora Max da se koristi.

Imam jedno pitanje. Planiram da kupim uskoro samsung ili lg tv. Kad sledece godine hbo max stigne u Srbiju i najverovatnije zameni hbo go, da li ce hbo max aplikacija biti dostupna na samsung/lg modelima iz 2020/2021 god? Hbo Go postoji samo na samsung televizorima koji su proizvedeni 2016. godine i posle toga, valjda. Za lg nisam siguran.

Nije to pravilo više ni u USA, bunili su se određeni filmski radnici, tako da masa filmova stiže sa kašnjenjem i tamo.

@philippe Biće sigurno dostupne, pogotovo što je HBO Max aplikacija već dostupna za sve novije televizore u regionima u kojima je Max već dostupan. Tako da u principu ti i sad ako bi promenio region televizora, mogao bi da instaliraš Max aplikaciju

Na Samsung RU seriji iz 2019 već uveliko radi HBO MAX. Aplikacija je bila spremna i reklamirala se pre puštanja servisa u rad.

U Norveškoj

Baš sam malo dokon a i mene zanimalo pošto imam aktivirano tu i tamo i nikad se nije neko žalio da ne može da gleda. Par godina unazad.

Kod mene trenutno instaliran na 8 uređaja (4 ili 5 su neka tv varijanta, android i LG).
Upravo radi bez problema na dva android tv-a, iphone i laptopu. To je kod mene što ima od uređaja, znači ukupno 4.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno