Napravili su sjajnu intro ponudu za HBO MAX za Nordijske zemlje i Španiju, 50% popusta "doživotno" pod uslovom da se ne otkazuje pretplata. Očigledno pokušavaju trajno da vežu korisnike pošto imaju previše onih koji su povremeno uplaćivali kad se pojavi nešto zanimljivo.
Molio bih link za ovu "doživotnu" ponudu. Hvala
Spominjano je već zilion puta: nadji aplikaciju koja ethernet konekciju lažno prikazuje kao WiFi.instalirao sam telefonsku verziju na beelink gt king, međutim aplikacija hoće da radi samo ako je na wifi? meni je box povezan ethernet kablom i voleo bih da tako ostane...ima li načina da proradi preko kabla, u podešavanjima naravno nema ništa na tu temu? dok je box na kablu neće ni da se startuje, kaže da nema internet![]()
@rafiki
možda je bilo i 5 ziliona puta, ali na ovom forumu je jednostavno nemoguće to pronaći kroz pretraživanje...napiši naziv makar jedne aplikacije tog tipa da znam šta da tražim...
koliko sam uspeo da se snađem nije to baš ni tako jednostavno, mora exposed modul pa onda neki fake wifi dodatak...previše zezanja, bar za mene
Koliko mi je poznato Telekom (MTS) uopšte ne nudi HBO Go kao uslugu nego sam HBO OD bar je tako kod mene a koristim Box 3 TV MaxTreba mi pomoć oko prijave na HBO GO aplikaciju na fonu. Do sada se nisam prijavljivao a kući na TV-u uredno imam HBO već duže vreme. Dakle imam MTS odnosno Telekom Srbija IPTV. Udjem u apk idem na prijavu preko operatera, izaberem Telekom Srbija i kucam mejl i šifru od MTS jel?(mislim na mejl ili ime i šifru sa kojim se prijavljujem na MTS ili na IRIS TV) ili sam nešto pogrešno shvatio? I dalje kada idem da sam zaboravio lozinku ukucam mejl opet mi iskače greška...
O toj razlici nisam ni razmišljao ni primećivao, mislim na HBO od i HBO go. Ali zar nije skoro isti sadržaj? Ja nisam toliko upućen i ne pratim toliko tako da možda grešim. I zašto bi onda apk HBO GO nudila da se prijavim preko operatera ako ne može? Ja imam box 4Koliko mi je poznato Telekom (MTS) uopšte ne nudi HBO Go kao uslugu nego sam HBO OD bar je tako kod mene a koristim Box 3 TV Max
Nisam, dakle moram da zovem MTS servis da bih aktivirao ili šta?Jesi li ti njih zvao da ti aktiviraju HBO GO nalog?
Javljaj šta kažu mada ću verovatno sutra i sam zvati da vidim šta se dešava.Upravo probao , ali ne prolazi izbacuje mi grešku.
Poslao sam im sada pitanje na Facebook pa čekam odgovor.
Pa kakve veze ima,zavrsavao ti je posao i na jednom i na drugom naloguEvo da se ispravim odgovorili su
Svaki paket koji sadrži hbo + uslugu ima i hbo go samo je prvo potrebna registracija na samom hbo go sajtu
Registrovao sam se i sve radi.![]()
Kako da aktiviram Max video klub?
HBO Max je usluga Video kluba sa više od 4.000 sati programskih sadržaja, koje možete da gledate bilo kada, bilo gde i koliko god puta želitemts.rs
Ne mogu da verujem da sam 9 meseci koristio hbo go preko telenora a imam ga i ovde na mts-u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari